Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι η σημερινή ημέρα για τα οικονομικά αλλά και την καριέρα σας. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα απογειώσει την καριέρα σας. Το κρυφό σας χαρτί θα είναι οι πληροφορίες που θα έρθουν στα χέρια σας και τις οποίες θα αξιοποιήσετε σωστά. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία την οποία δεν περιμένατε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα.

Ταύρος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα επάνω σε εσάς τους Ταύρους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες των σχεδίων σας, ενω η ικανότητα σας να μπαίνετε μέσα στην ψυχή των άλλων θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον  Ουρανό στο ζώδιο σας, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γοητευτείτε από ένα αντισυμβατικό για εσάς πρόσωπο, ενώ άλλοι, δεν θα διστάσουν να διαλύσουν σχέσεις ή συνεργασίες που είχαν καιρό και να πάνε κόντρα στα πρέπει τους.

Δίδυμοι

Αρκετά εσωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ είναι πιθανό, να ανακαλύψετε και τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας.  Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αλλάξετε αρκετές από τις πεποιθήσεις σας, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο χαλαρή και χαρούμενη πλευρά σας, και θα σας  βοηθήσει να εκφράσετε πιο έντονα την δημιουργικότητα σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε θα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Λέων

Αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα σας στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πιο λειτουργική την καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερα σημαντική όμως θα είναι σήμερα για εσάς, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ξαφνικές αλλαγές στην εξέλιξη της καριέρας σας. Έτσι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα ακολουθώντας τις επιταγές της καρδιά τους.

Παρθένος

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για   εσάς τους  Παρθένους.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε σε βάθος μια πληροφορία που αφορά μια συνεργασία σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο/η σύντροφος σας δεν θα διστάσει να σας εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα του. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας πλάνα και να τα σχεδιάσετε από την αρχή. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή με διαφορετική θρησκεία.

Ζυγός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει βάλετε σε τάξη τόσο τις δικές σας οικονομικές υποθέσεις όσο και της οικογένειας σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την απόφαση και να αναλάβετε τα ηνία. Επίσης σήμερα, Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές σε μια οικονομική συνεργασία η οποία θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες.

Σκορπιός

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την πολυτέλεια να περάσετε τις θέσεις στους φίλους και στους συνεργάτες σας με τέτοιον τρόπο ώστε το μόνο που θα μπορέσουν να κάνουν είναι να συμφωνήσουν μαζί σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η αναστάτωση θα σας ωθήσει να ανανεωθείτε και να προχωρήσετε παρακάτω.

Τοξότης

Με το επαγγελματικό σας μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με την διερευνητική σας σκέψη και την ικανότητα σας να εντοπίζετε λάθη που έχουν ξεφύγει από άλλους συναδέλφους σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, όπως να αλλάξετε το στυλ και το χρώμα στα μαλλιά σας ή να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση.

Αιγόκερως

Γεμάτη ευχάριστες συγκινήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με μοναδικό τρόπο τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να εξομολογηθείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ στην ερωτικό/η σας σύντροφο. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπουςγια να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει ξαφνικά στην ζωή σας και θα σας βγάλει από τα αυστηρά κουτάκια σας.

Υδροχόος

Προσεχτικά βήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κάνετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπο, έστω και αν χρειασθεί να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις, για να βοηθήσετε ένα οικείο σας πρόσωπο ή για να τακτοποιήσετε τα θέματα ενός ακινήτου. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις. Ενώ είναι πιθανό, να έρθει απρόσμενη οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας.

Ιχθείς

Τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα χρησιμοποιήσετε σήμερα  εσείς οι Ιχθύες . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις σας στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ, θα τραβήξετε με ιδιαίτερη ευκολία την προσοχή ισχυρών προσώπων. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές συναντήσεις. Ενώ ,  αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε εντελώς ξαφνικά να κάνετε μια μικρή απόδραση με τον /την σύντροφο σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved