Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/12/2019):

Κριός

Έχεις μία ροπή στην απομόνωση και την εσωστρέφεια σήμερα και αυτό σε κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς συναισθηματικά και διανοητικά καταστάσεις που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι απαραίτητο να κρατάς την επικοινωνία σου με τον “έξω κόσμο”, ακόμα κι αν αυτή χωλαίνει.

Ταύρος

Παρ’ όλο που στο ξεκίνημα της ημέρας θα σε ανησυχήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, θα διαπιστώσεις (προς τα μέσα της ημέρας), πως οι ανησυχίες σου δεν βασίζονται στην πραγματικότητα και μάλιστα θα βρεις τρόπους, μέσω της ομαδικότητας, να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είτε μιλάμε για προσωπικά, είτε για επαγγελματικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Η συνεργασία και η επικοινωνία μέσα στο σπίτι αγνοείται σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα πόλωσης. Χρειάζεσαι οργάνωση στην καθημερινότητά σου για να λειτουργήσεις και οι συνθήκες δε βοηθούν, όμως εσύ τείνεις να επιρρίπτεις ευθύνες στα μέλη της οικογένειάς σου. Μην οδηγείς καταστάσεις στα άκρα, μέρα είναι, θα περάσει.

Καρκίνος

Η αισθηματική σου ζωή και ισορροπία μέσα σε αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα την Τετάρτη. Από την άλλη είναι πιθανό να σου δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες, την επικοινωνία και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η.

Λέων

Είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι. Η οργάνωση του σπιτιού και η διευθέτηση υποχρεώσεων της οικογένειας εννοούνται και διευκολύνονται σημαντικά σήμερα. Μαζί τους γίνεται σημαντικά πιο εύκολη και η καθημερινότητά σου, αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία καθίσταται πιο λειτουργική και η ζωή του καθενός ατομικά.

Παρθένος

Η μέρα σου μπορεί να ξεκινήσει κάπως υποτονικά, αφού έχεις ένα έντονο συναισθηματικό βάρος, όμως πολύ σύντομα ανακτάς τη συναισθηματική αυτοκυριαρχία σου και προσηλώνεσαι στη δουλειά. Ενδέχεται να έχεις επαφή με πρόσωπα κύρους, κάτι που μπορεί να φανεί καθοριστικής σημασίας για την ανέλιξή σου.

Ζυγός

Υπάρχει μία αναστάτωση στον εργασιακό σου χώρο σήμερα που σου προκαλεί μία πνευματική σύγχυση. Νιώθεις να υπολειτουργείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και γι’ αυτό ευθύνεται το κλίμα που επικρατεί. Μην προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση, γιατί οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σου σε κάνει κάπως διεκπεραιωτικό/ή σήμερα, προκειμένου όλα να λειτουργούν ρολόι. Στα επαγγελματικά σου θα αποδώσει σημαντικούς καρπούς, φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις γιατί τότε θα φτάσεις στην απόλυτη εξάντληση.

Τοξότης

Η οικογένεια και η καριέρα σου ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου σήμερα, με αποτέλεσμα να ταράζεται το νευρικό σου σύστημα, αλλά και η καθαρότητα της σκέψης σου. Δημιουργείται ένα χάος γύρω σου που σε κάνει να βαλτώνεις, ενώ φαίνεται ότι αδυνατείς να βάλεις μία τάξη.

Αιγόκερως

Με ατσάλινη αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διεκδικήσεις ό, τι έχεις θέσει ως στόχο στον επαγγελματικό τομέα, προχωράς σήμερα αποφασιστικά. Τα κίνητρά σου είναι ως επί το πλείστον οικονομικά και δεν αποκλείεται να δεις αποτελέσματα σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο.

Υδροχόος

Αφιερώνεις τη μέρα εσωτερική αναζήτηση. Οι ζυμώσεις που γίνονται τώρα, τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές θα σε βάλουν σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

Ιχθείς

Οι φίλοι σου σήμερα θα αναλάβουν τα ηνία, αφού οι συμβουλές τους θα είναι καίριες. Η πρόσκληση έρχεται απευθείας από σένα, αφού νιώθεις ότι πρέπει να οργανώσεις πράγματα και δεν έχεις την απαραίτητη υπομονή να το κάνεις. Ζήτα και θα λάβεις.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv