Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/9/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/9/2019):

Κριός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα  είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όλα όσα ξεκινήσατε τις προηγούμενες μέρες. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας  οίκο θα ενισχύσει την επιθυμία σας για την απόκτηση όμορφων πραγμάτων και θα σας ωθήσει σε αγορές.

Ταύρος

Αλλιώς θα ξεκινήσει η μέρα σας  και αλλιώς θα τελειώσει, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Ταύρους. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε πως θέλετε να κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να κάνετε πράξη ότι έχετε ονειρευτεί τις προηγούμενες ημέρες.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα χαρούμενοι , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Δίδυμοι. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με σημαντικά για εσάς πρόσωπα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας θυμίσει ότι στη ζωή σας εκτός από την διαρκή κίνηση υπάρχει και η ξεκούραση.

Καρκίνος

Με φορτωμένο πρόγραμμα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Καρκίνοι. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  10ο Ηλιακό σας οίκο, σημαίνει για εσάς ότι θα έχετε πολλές συζητήσεις και συναντήσεις στο χώρο της εργασίας σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα τις οποίες δεν μπορείτε να αρνηθείτε.

Λέων

Γεμάτοι αισιοδοξία , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Λέοντες. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον  9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την δημόσια εικόνα σας και να βρείτε τρόπους για να τη βελτιώσετε.

Παρθένος

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Ζυγός

Με τους συνεργάτες σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού στον  7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με ένα στενό σας συνεργάτη. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας  οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις.

Σκορπιός

Ένα από τα πράγματα που δεν θέλετε να αλλάζετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας  οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Τοξότες. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον  5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί.

Αιγόκερως

Την δύναμη σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βρείτε στις ρίζες σας. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα και από αυτά να αντλήσετε την δύναμη που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ημέρας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης κινητικότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  3ο Ηλιακό σας οίκο,  θέλει να σας πει ότι θα είστε συνέχεια σε κίνηση αφού το ένα ραντεβού θα διαδέχεται το άλλο στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας  οίκο,  θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Ιχθείς

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Στο ξεκίνημα της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον  2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να προστατεύσετε το  πορτοφόλι σας και να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας  οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved