Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/6/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Την ανάγκη σας να ταξιδέψετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα εκφράσετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα μπορούσε να ήταν μια πολύ όμορφη Πανσέληνος για εσάς μιας και θα αφύπνιζε την επιθυμία σας για ταξίδια χαρά και διασκέδαση. Ωστόσο, εξαιτίας των αντιθέσεων που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω ,είναι πιθανό να αναγκαστούμε να αναβάλουμε ένα προγραμματισμένο ταξίδι, να ασχοληθούμε με μια υπόθεση Νομικής φύσεως, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να νιώσουμε ότι είμαστε συναισθηματικά πιεσμένοι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις.

Ταύρος

Ιδιαίτερα σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικονομικές σας υποθέσεις. Έτσι για άλλη μια φορά θα εστιάσετε την προσοχή σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες) και να είστε συνεπείς με αυτές, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέχετε τις πληρωμές σας ώστε να αποφύγετε τα λάθη. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, αλλά και στην επικοινωνία και να αποφεύγετε τις επικίνδυνες συζητήσεις.

Δίδυμοι

Με τις διαπροσωπικές σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο επίκεντρο τις προσοχής σας τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάτω από την επιρροή της θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε αλλαγές, ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι εξωτερικά εμπόδια σας αναγκάζουν να κάνετε ένα βήμα πίσω, ενώ καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας γιατί είναι πιθανό να πείτε πράγματα που δεν πρέπει. Και επειδή όταν νιώθετε ότι είστε πιεσμένοι έχετε την τάση να εκτονώνεστε στα ψώνια, για το καλό του πορτοφολιού σας, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.

Καρκίνος

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Και αυτό γιατί, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη σας ζητάει  να κλείσετε τις εκκρεμότητες στη δουλειά σας, και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Όλο αυτό έχει μια κούραση τόσο ψυχική όσο και σωματική γι’ αυτό και πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας, στην διατροφή και στην φυσική σας κατάσταση. Ενώ εξαιτίας των αντιθέσεων που θα σχηματίσει ο Ερμής και ο Άρης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και να αποφύγετε τις εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Λέων

Με πράγματα που σας γεμίζουν χαρά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις, με τις οποίες θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί,  γιατί αυτές τις ημέρες θα έχετε την τάση να τις εξιδανικεύετε. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της ξεκούρασης γιατί είναι πιθανό να νιώθετε ότι τα ενεργειακά σας αποθέματα έχουν εξαντληθεί.

Παρθένος

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα στρέψει την προσοχή τόσο στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας όσο και σε θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να νιώσετε ότι τα πράγματα στην καριέρας σας δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προβληματιστείτε με την στάση ενός προσώπου από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ζυγός

Σε απαιτητικούς ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κυλήσει η μέρα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Ιδιαίτερα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει αρκετές συζητήσεις .Το θέμα αυτών των συζητήσεων δεν είναι άλλο από την δουλειά και τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας θα είναι οι Σπουδές και τα ταξίδια. Επίσης αρκετοί από εσάς θα κληθείτε να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και το χώρο της δουλειάς, τις οποίες συνεχώς αναβάλατε.

Σκορπιός

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο τις οικονομικές σας υποθέσεις. Έτσι, κατά τη διάρκεια της θα έχετε αρκετές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες όμως για να είναι πετυχημένες θα πρέπει να δείξετε συνέπεια και πειθαρχία. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, στην επικοινωνία σας, ενώ δεν πρέπει να αμελήσετε στις ενδείξεις που θα σας δώσει το μεταφορικό σας μέσον.

Τοξότης

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα δικαιωματικά σας ανήκει. Και αυτό γιατί, Ιδιαίτερης σημασίας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας για εσάς τους Τοξότες εξαιτίας της συμμετοχής του κυβερνήτη σας Δία σε αυτή, αισθάνεστε το μέγεθος των συναισθημάτων σας να σας πλημμυρίζει με αποτέλεσμα να νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να νιώθετε ότι μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία σας πιέζει. Το πιο σημαντικό όμως είναι προσέξετε τα έξοδα σας, καθώς αυτές τις ημέρες θα έχετε την τάση να είστε σπάταλοι.

Αιγόκερως

Ψυχολογικά πιεσμένους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  νιώθετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο από την μια πλευρά θα μεγεθύνει την  ανάγκη που έχετε να αποδείξετε σε όλους ότι είστε τέλειοι, ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας κάνει να νιώσετε  ότι γύρω σας υπάρχει έντονο παρασκήνιο το οποίο και δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αυτό σας δημιουργεί έντονο άγχος, με αποτέλεσμα να σας δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η λύση είναι μια και την ξέρετε καλύτερα από όλους, ψυχραιμία και υπομονή.

Υδροχόος

Ο χαρακτηρισμός της σημερινής ημέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι ουδέτερη. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς τους Υδροχόους, αφού σας βοηθάει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο εξωστρεφή σας πλευρά. Κατά τη διάρκεια των επαφών που θα έχετε με άτομα από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, θα ασχοληθείτε με τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας, καθώς νιώθετε ότι τα σχέδια σας δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε.

Ιχθείς

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα στρέψει την προσοχή σας στις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, τις οποίες θα πρέπει να κάνετε με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η όψη τετραγώνου Δία – Ποσειδώνα που σας επηρεάζει αυτή τη χρονική περίοδο θολώνει  την κρίση σας, με αποτέλεσμα να βλέπετε παντού εμπόδια και καθυστερήσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς νιώθετε ότι οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις σας πιέζουν.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved