Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/6/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, μόνο βαρετή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, και να επαναφέρετε την ηρεμία και την γαλήνη ανάμεσα σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με την οικογένεια και τους συνεργάτες σας. Βασική αιτία θα είναι οι απόλυτες απόψεις και από τις δύο πλευρές. Ενώ, η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες για μια νέα συνεργασία η οποία είτε θα μείνει στα χαρτιά, είτε όταν υλοποιηθεί δεν θα είναι όπως εσείς περιμένατε.

Ταύρος

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο ξεκίνημα της η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό το λόγο σας, ενώ η διαίσθηση σας θα λειτουργήσει προστατευτικά καθώς θα σας βοηθήσει να αντιλαμβάνεστε την ψυχολογική διάθεση των ανθρώπων που βρίσκονται στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και επικριτικούς απέναντι στους άλλους με αποτέλεσμα η επιφυλακτικότητα σας να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους .  Επίσης σήμερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ανάδρομος  Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας πει ότι  θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις νέες οικονομικές σας συνεργασίες και ιδιαίτερα με όσους σας υπόσχονται πολλά.

Δίδυμοι

Με έμμεσο τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, εσείς οι Δίδυμοι θα είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας . Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία την οποία ονειρευόσασταν καιρό. Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας δημιουργήσει προβλήματα με τους παλιούς συνεργάτες καθώς τα οικονομικά σας συμφέροντα μπορεί να συγκρουστούν. Η πιο σημαντική όμως για εσάς είναι η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, η οποία  είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να είστε ευάλωτοι στις υποσχέσεις φίλων και συνεργατών που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

Καρκίνος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για άλλη μια ημέρα είναι δικός σας. Αρχικά, η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο, έχοντας στο πλευρό σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας. Αυτό που πρέπει όμως να έχετε στο νου σας είναι ότι η δράση φέρνει αντίδραση. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να ενισχύσει τις τάσεις φυγής σας με αποτέλεσμα να μπερδεύετε την πραγματικότητα με την φαντασία.

Λέων

Γεμάτοι ενέργεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει μια καινούργια ιδέα πάνω στην οποία θα χτίσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Στη συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να κάνετε μερικές υποχωρήσεις και να ακολουθήσετε τις οδηγίες των προϊσταμένων σας, έστω και αν δεν συμφωνείτε μαζί τους. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί, εξαιτίας της  επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να πέσετε θύματα ψεύτικου θαυμασμού και υποσχέσεων.

Παρθένος

Μόνο ως αδιάφορη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ με οδηγό την διαίσθηση σας, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ποια άτομα αξίζουν να έχουν ενεργό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό, εξαιτίας της εμμονής να αναλύετε πολύ  τα πάντα, να καθυστερείτε να πάρετε αποφάσεις. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας οδηγήσουν  σε σχέσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Ζυγός

Αρκετά πιεστική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Αρχικά,  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες και να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είστε ασυνεπείς απέναντι στην οικογένεια σας. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας και να σας οδηγήσει σε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σας εκθέσουν τόσο στους φίλους όσο και στους συναδέλφους σας.

Σκορπιός

Στους τυχερούς της ημέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ανήκετε εσείς οι Σκορπιοί. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει με οδηγό την διαίσθηση σας να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με χαρά και αισιοδοξία. Στη συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους και τους συνεργάτες σας, σας χωρίζει μια επικοινωνιακή άβυσσος καθώς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Ενώ, εξαιτίας  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε περιττές σπατάλες στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας.

Τοξότης

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Αρχικά,  η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) ώστε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινή σας ζωή. Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς με τους άλλους και ιδιαίτερα με όσους προσπαθήσουν να καταπατήσουν τις αξίες σας. Επίσης σήμερα, και  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Δίας, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, με τον  Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σας, με αποτέλεσμα να μην βλέπετε καθαρά τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σας. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε με τις αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον της οικογένεια σας.

Αιγόκερως

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για  εσάς τους  Αιγόκερους. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κεντρίσετε το ενδιαφέρον νέων συνεργατών με την μεθοδικότητα σας και τον εκφραστικό σας λόγο. Στη συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο θα σας ωθήσει να βάλετε νέα όρια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν, στις συζητήσεις που θα έχετε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας να αποφύγετε να πάρετε θέση.

Υδροχόος

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας, έχοντας πάντα στο πλευρό σας τους αγαπημένους σας. Στη συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι όχι μόνο εξαιτίας των νέων ευθυνών που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας, αλλά κυρίως, γιατί θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις εντολές των προϊσταμένων σας. Ενώ, εξαιτίας της  επιρροής  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό ορισμένα άτομα από το φιλικό σας κύκλο να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

Ιχθείς

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα επάνω σας . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στο παιχνίδι του φλερτ θα είστε ακαταμάχητοι. Στην συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να χαλάσει την διάθεση σας καθώς θα νιώσετε ότι ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να σας ωθήσουν να εκφράζετε την δημιουργικότητα σας με τα δικά τους μέτρα. Ενώ, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, είναι πιθανό οι συζητήσεις που θα έχετε για μια νέα δουλειά να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved