Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (16/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/5/2020), μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση από εκεί που δεν την περιμένετε, είναι πιθανή τις ημέρες αυτές, παρ όλο που τα οικονομικά, είναι ένας τομέας που προβληματίζει όλους μας. Εσείς λοιπόν θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ίσως να πρόκειται για χρήμα σε μορφή μπόνους από την εργασία σας, ή μια εφάπαξ ενίσχυση, από ένα πρόσωπο που σας το χρωστούσε αλλά και ένα λαχείο αν έχετε τύχη.

Ταύρος

Μην εμπιστεύεστε την εχεμύθεια κάποιων ανθρώπων που δε χρειάστηκε ποτέ να διερευνήσετε την αξιοπιστία τους. Μπορεί στην παρούσα φάση και σε ένα περιβάλλον εξομολογήσεων, να εκμαιεύσουν προς όφελός τους, όχι μόνο δικά σας μυστικά αλλά και μυστικά που κρατάτε από άλλους ανθρώπους. Μπορεί μάλιστα να σας ξεφύγουν από αυθορμητισμό και να εκτεθείτε στα μάτια τους.

Δίδυμοι

Μία πρόταση για να κερδίσετε ένα επιμίσθιο και να ενισχύσετε το εισόδημά σας, θα σας γίνει αυτές τις ημέρες, όπου πρέπει να βρείτε τρόπο να την χωρέσετε στο πρόγραμμά σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο που το βλέπετε συχνά, έρχεται ακόμα περισσότερο κοντά σας και ίσως να δουλέψετε από κοινού πάνω σε μια ιδέα. Μην ανησυχείτε για τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν στην εργασία σας.

Καρκίνος

Μία επαγγελματική πρόταση με αρκετές προοπτικές εξέλιξης και σοβαρά οικονομικά οφέλη διαφαίνεται στον επαγγελματικό σας ορίζοντα. Σας βρίσκει μάλιστα σε μία φάση της ζωής σας, όπου οι φιλοδοξίες σας, είναι τονισμένες. Πριν όμως να δώσετε τη συναίνεσή σας, εξετάστε προσεκτικά όχι μόνο τους όρους της μα και το χρόνο που θα έχετε  ώστε να μπορείτε ξεκουράζεστε.

Λέων

Πολλά θέματα σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα, τόσα που θα σας κάνουν σήμερα να αισθανθείτε την ανάγκη να το ρίξετε και λίγο έξω. Πρέπει όμως να προσπαθήσετε να ελέγξετε την ποιότητα της διατροφής σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πάρετε παραπάνω κιλάκια,που θα δυσκολευτείτε να απαλλαγείτε από αυτά. Ελέγξτε επίσης και τα έξοδα που κάνετε ιδίως τα περιττά.

Παρθένος

Κανονίστε σήμερα και αύριο, μία μικρή απόδραση ή μια εκδρομή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και αν διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, ο αέρας της ανανέωσης θα την παρασύρει. Φίλοι σας φέρνουν σε επαφή με ιδιαίτερες προσωπικότητες, πολύ κοντά στα γούστα σας αλλά και στις πεποιθήσεις σας, ενώ θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ζυγός

Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση, αφού μπορεί κάποια μικρά θεματάκια να δημιουργηθούν και αν δεν τους δώσετε σημασία να σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο από το αν τα λύνατε εξαρχής. Μία σχετικά μικρή παράβλεψη από μέρους σας για κάτι που θα σας ζητήσει ως χάρη ένας δικός σας άνθρωπος, μπορεί να φέρει την αντίδρασή του γι’ αυτό.

Σκορπιός

Ιδέες θα έχετε πολλές, στο να κάνετε επενδύσεις και ανοίγματα που θα έχουν τις προοπτικές να σας δώσουν αξιόλογα οικονομικά αποτελέσματα. Πρέπει όμως να πάρετε τις σωστές πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το είδος, πριν να πάρετε τα ρίσκα σας. Αν μάλιστα το έχετε κάνει ήδη, προχωρήστε προς την υλοποίησή τους από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Θα είναι καλύτερα.

Τοξότης

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, κάτι θα γίνεται και θα εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο, που θα σας κάνει εκ νέου, να φτιάξετε σχέδια στο μυαλό σας και να αναζητήσετε τις προϋποθέσεις να τα εκπονήσετε, προκειμένου να δείτε να ρυθμίζονται καλύτερα κάποια πράγματα που αφορούν το εργασιακό σας αντικείμενο, την ενίσχυση των οικονομικών σας απολαβών, τη ροή της ζωής σας.

Αιγόκερως

Πάνω σε μία πρόταση ή μια ιδέα που θα σας δοθεί τις ημέρες αυτές, μπορεί να φαίνεται προσιτή ως προς την υλοποίησή της, θα σας δυσκολέψει όμως να την ακολουθήσετε. Αυτό γιατί αφενός μεν δε θα έχετε τη σχετική ενημέρωση ή κάποιες λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να προχωρήσετε με σίγουρα βήματα, αφετέρου θα αμφιταλαντευόσαστε ανάμεσα στο νέο και σε ένα παλιό στόχο σας.

Υδροχόος

Σίγουρα όπως έχουν έρθει τα πράγματα, επαγγελματικά τουλάχιστον θα συμβούν ανακατατάξεις και θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε αυτές. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να σας γίνει μία πρόταση, που να μοιάζει ως επιλογή μονόδρομος για εσάς. Προς το παρόν, όμως μην δεσμευτείτε ή απαντήσετε, αλλά κρατήστε το χρόνο με το μέρος σας, χωρίς να αντιδράσετε στους ανωτέρους σας.

Ιχθείς

Με τονισμένη την έμφυτη ούτως ή άλλως φυσική σας περιέργεια, θα θελήσετε να μάθετε κάποια πράγματα ή μερικές πληροφορίες, σχετικά με ένα παρασκήνιο που συνέβαινε εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον,  δεν αποκλείεται εν μέρη & το οικογενειακό. Μην απογοητευτείτε μόνο απ το μέγεθος της άγνοιας.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv