Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/6/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την αισιοδοξία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα και της υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μια καλή ιδέα είναι, αν δεν κάνετε αυτές τις ημέρες ένα ταξίδι, να ξεκινήσετε την οργάνωση των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Ταύρος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των λογαριασμών σας αλλά και με τις οικονομικές υποθέσεις του/της συντρόφου σας. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να βάλετε μια σειρά στο χάος που επικρατεί στο πορτοφόλι του/ της, προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί απέναντι του/της.

Δίδυμοι

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σκύψετε πάνω από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας και να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που τους απασχολούν. Το γρήγορο μυαλό σας και οι έξυπνες ιδέες σας θα τους βοηθήσουν να βρουν περισσότερες από μια λύσεις.

Καρκίνος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας, ενώ είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση. Επίσης η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να δείχνετε όμορφα στο καινούργιο σας μαγιό.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας τις υποχρεώσεις και να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους και τα παιδιά σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα και να φλερτάρετε.

Παρθένος

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την καθαριότητα και την τακτοποίηση του σπιτιού σας. Επίσης η σημερινή ημερά είναι ιδανική για να καλέσετε φίλους με τους οποίους θα απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας με χαλαρή κουβέντα και καλό φαγητό.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό και οι συζητήσεις που θα έχετε μαζί τους θα σας γεμίσουν χαρά. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πάρετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει του ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει ένα από τα χαρίσματά σας, και αυτό δεν είναι άλλο, από το να προστατεύετε τα κεκτημένα σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια βόλτα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο ή στην αγορά της περιοχής σας και να κάνετε αγορές για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τοξότης

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Έτσι, όπου και αν βρεθείτε σήμερα θα εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την ενέργεια, την παιδικότητα και την ζωντάνια σας. Άλλωστε, όπως πολύ καλά ξέρετε, το χαμόγελο είναι μεταδοτικό και εσείς δεν θα διστάσετε να το μοιράσετε απλόχερα γύρω σας.

Αιγόκερως

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά έντονες για εσάς τους Αιγόκερους, γι’ αυτό και σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Άλλωστε, πάντα χρειάζεται μια μικρή ανάπαυλα πριν από την επόμενη μάχη.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Γι’ αυτό το λόγο, δεχθείτε την πρόσκληση ενός προσώπου από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση και να είστε σίγουροι ότι τα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα σας σας ενθουσιάσουν.

Ιχθείς

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας και τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας στους άλλους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε οι οποίοι με τις οδηγίες τους θα σας βοηθήσουν προβάλετε τα θετικά σας στοιχεία με τον καλύτερο τρόπο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved