Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/1/2020)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/1/2020):

Κριός

Σε ήπια κατάσταση βρίσκεσαι με το ταίρι σου. Προσοχή να μην γίνουν γεγονότα που μπορούν να φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου την βοηθητική θέση του Άρη. Μετά από ένα διάστημα πολλών καθυστερήσεων, ξεκινάει σταδιακά να κινείται, με πιο ευνοϊκούς όρους, ο τομέας της δουλειάς σου. Οικονομικά οφέλη, με σταθερότερη βάση.

Ταύρος

Καιρός να αναθεωρήσεις πολλά στον τομέα της αγάπης, προκειμένου να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στη σχέση σου. Για μερικούς από εσάς υπάρχει επιστροφή αισθηματικού ενδιαφέροντος από παλιά. Σαν καλύτερα να είσαι τώρα, μετά από αρκετά άγχη για μεγάλο διάστημα. Ευκαιρίες που είχαν μείνει στον «πάγο», ξεπροβάλλουν σιγά-σιγά. Σου επιστρέφονται χρήματα!

Δίδυμοι

Η ανάγκη για συντροφικότητα, σας φέρνει σε σημείο κάπως υπερβολικό. Οι απαιτήσεις σας, μπορεί να κουράζουν τους άλλους και να έχετε διαφορετικά αποτελέσματα, ακριβώς επειδή κι οι άλλοι πρόκειται να απαιτούν από εσάς. Οι απογοητεύσεις, διαδέχονται η μια την άλλη, λόγω βιαστικών κινήσεων. Οι υποσχέσεις δεν έχουν υπόσταση κι επικρατεί ένα κλίμα ασάφειας.

Καρκίνος

Η ψυχική ανάταση των ημερών, είναι δυναμική και άκρως ενισχυτική. Ειδήσεις που έρχονται να λύσουν «γρίφους». Το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα. Η κούραση συμβαδίζει με την πρόοδο. Ασταμάτητα θα πρέπει να κινείσαι αυτόν τον καιρό, για να βελτιωθεί ο εργασιακός τομέας. Οικονομικά «στήνεται» μια σταθερότερη βάση.

Λέων

Οι μικρές καθυστερήσεις, όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, είναι για να «ξεσκαρτάρεις» και να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου από την αρχή. Θα δεις πως όλα γίνονται για καλό. Αλλαγές μέχρι το «κόκκαλο» που θα πρέπει να γίνουν, ώστε να σταθεροποιηθείς σε κάτι πιο μόνιμο και ουσιαστικό. Επιστροφή παλαιών χρεών και ανακούφιση.

Παρθένος

Για να πάρεις τα θετικά στοιχεία από την σχέση σου, χρειάζεται να είσαι πιο προσγειωμένος/η στην πραγματικότητα και να μην πετάς στα σύννεφα. Αν λειτουργήσεις με ειλικρίνεια, θα δεις να γίνονται θαύματα. Ετοιμάζεσαι να κάνεις κάτι -κατά την γνώμη σου δυναμικό- το οποίο μάλλον θα «αμαυρώσει» την φήμη σου, παρά θα σε ευνοήσει. Οικονομικά οφέλη, από δύο πηγές.

Ζυγός

Δεν είσαι και τόσο σίγουρος/η για την εξέλιξη στα ερωτικά σου, αφού τα πράγματα είναι ρευστά. Το νου σου σε άτομα κακοπροαίρετα, που επιβουλεύονται τα αισθηματικά σου. Μια επαγγελματική ευκαιρία, που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν, κάνει ξαφνικά  παρουσία. Σφυγμομέτρησε την κατάσταση πριν αποφασίσεις. Οικονομικά, κάτι καλό «διαφαίνεται» μπροστά.

Σκορπιός

Έχεις προβληματιστεί από την συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει και σταματάς να εξιδανικεύεις μια συγκεκριμένη κατάσταση. Απαιτείται πολύ τρεχάλα στη δουλειά. Να προσέχεις τον ανταγωνισμό. Ετοιμάζονται να σου τραβήξουν το «χαλί». Όσα κερδίζεις τώρα, το κάνεις με κόπο. Μάλιστα, προκύπτουν πολλές ζημιές.

Τοξότης

Και θέλεις και δεν θέλεις να μπεις σε μια σχέση, που ανήκει στο παρελθόν. Φταίει που η τάση σου, είναι έντονα ανεξάρτητη και που δεν είσαι σε θέση να δώσεις σιγουριά στους άλλους. Επικεντρώνεσαι όλο και περισσότερο στα επαγγελματικά σου, κι αυτό, το δίχως άλλο, θα σου εξασφαλίσει αρκετά. Πολλή κινητικότητα και τάση σταθεροποίησης. Οικονομικά οφέλη.

Αιγόκερως

Έντονη ερωτική περίοδος για σένα. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτούν να μπουν σε σχέση, μερικοί άλλοι, θα έχουν επιστροφή ατόμου από παλιά. Ευνοϊκές συνθήκες.  Θα ασχοληθείς, έστω και προσωρινά, με έναν τομέα που τον γνωρίζεις καλά και είχες ασχοληθεί και στο παρελθόν με κάτι ανάλογο. Οικονομικά οφέλη και κάλυψη εξόδων.

Υδροχόος

Θα επιστρέψεις σε παλιούς γνώριμους έρωτες, με μια καλύτερη προοπτική. Το βασικό θα είναι να γίνουν ξεκαθαρίσματα από την αρχή, για να κυλήσουν ομαλά το επόμενο διάστημα. Να περιμένεις ποικίλες αρνητικές αντιδράσεις, από άτομα που συνεργάζεσαι μαζί τους. Στα οικονομικά, μικρή βελτίωση, αλλά πάντα να «μετράς» σωστά τις συναλλαγές σου.

Ιχθείς

Αρχικά, φαίνεται μια ομαλή κατάσταση. Κάποιες διαφορές όμως, παίρνουν μια μορφή δυσάρεστη και αρνητική. Απόφυγε τις διενέξεις -όσο μπορείς- και περίμενε με ψυχραιμία. Η δουλειά, σου «κλέβει» την περισσότερη ενέργεια σου και αυτό θα φανεί λίγο αργότερα, όταν θα δεχτείς ένα είδος καταξίωσης. Οικονομικά, να προσέξεις τις απότομες κινήσεις σε έξοδα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved