Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/8/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/8/2019):

Κριός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδανική για να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δώσετε την μοναδικότητα που αξίζει στις στιγμές σας και να τις απολαύσετε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Αυτό σημαίνει ότι τα δημιουργήματα σας θα εκπέμπουν έντονο ερωτισμό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ στην ερωτικό σας σύντροφο όχι μόνο με λόγια, αλλά και με δώρα.

Ταύρος

Αρκετά συγκρατημένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας.  Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη θα σας ωθήσει να δείξετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στα οικεία σας πρόσωπα. Επίσης, κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του χώρου του σπιτιού σας ώστε να γίνει πιο όμορφος ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα τρυφερό και εκφραστικό, ενώ στις καθημερινές σας συναναστροφές θα ξεχωρίζετε με τους καλούς σας τρόπους και την ευγένεια σας. Επίσης, είναι πιθανό σε ένα ταξίδι να ζήσετε και μια σύντομη ερωτική περιπέτεια.

Καρκίνος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει τα τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σας, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας δώσει πολύ σύντομα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσφέρετε όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας.

Λέων

Με τις προσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Επίσης,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας. Η γλυκύτητα και ο μαγνητισμός σας δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο με αποτέλεσμα να πέσει στα δίχτυα σας χωρίς αντίσταση το αντικείμενο του πόθου σας, ενώ ο τρόπος με τον οποίο θα συμπεριφερθείτε στον ερωτικό σας σύντροφο δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σας.

Παρθένος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μείνει μυστική.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε μια έντονη ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει κρυφή.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να απολαύσετε την ομορφιά της ζωής. Επίσης, η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα από φίλους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους τους οποίους θα του μαγέψετε με την γλυκύτητα σας, ενώ μέσα από αυτούς είναι πιθανό να γνωρίσετε τον νέο ερωτικό σας σύντροφο.

Σκορπιός

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση στα ζητήματα που απασχολούν ένα μέλος της οικογένειας σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να πετύχετε του νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας. Αυτή σας η διάκριση θα βοηθήσει να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας και να δείξετε την πιο όμορφη και τρυφερή σας πλευρά.

Τοξότης

Ο μόνο χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με τον / την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα νιώσετε έντονη ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από άλλη χώρα ή κουλτούρα.

Αιγόκερως

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική σας συμφωνία. Επίσης,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα φέρει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας.

Υδροχόος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον / την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Ιχθείς

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητα σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εξωτερική σας εμφάνιση.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved