Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την εξωτερική σας εικόνα. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη ο οποίος και αυτός συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις,  κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας  . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μην διστάσετε να  αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του στον/στην σύντροφο σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε στιγμές έντονου έρωτα και πάθους.

Ταύρος

Ιδιαίτερα ευνοημένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με  τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία η οποία, θα σας βοηθήσει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, ωστόσο, για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί και γεμάτοι πάθος με τον / την ερωτική σας σύντροφο.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα σημαντική για τις οικογενειακές σας υποθέσεις , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας σας. Επίσης σήμερα, η όψη  εξαγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Άρη λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας , θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα επαγγελματικά σας σχέδια, και το πιο σημαντικό, θα έχετε τη σημαντική βοήθεια των φίλων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Γεμάτη ενδιαφέρουσες συζητήσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα κάνουν το λόγο σας ιδιαίτερα πειστικό. Επίσης, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον  Άρη από το ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας φέρουν στην κορυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή. Φυσικά, αυτό το γεγονός θα είναι και η αιτία  ώστε η ένταση και το πάθος να περισσεύει.

Λέων

Ιδιαίτερα γενναιόδωροι,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να δείξετε την μεγαλοψυχία σας στους πιο αδύναμους συναδέλφους, ενώ δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά για να τους προστατεύσετε. Από την άλλη πλευρά, η  θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  με τον  Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα σας δώσει μεγάλη κοινωνικότητα και επιτυχία στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα απογειώσουν την δημιουργική σας διάθεση. Επίσης,  η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον  Άρη από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία που κυνηγούσατε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας και αυτό βγαίνει με τον καλύτερο τρόπο και στην σεξουαλική σας ζωή.

Ζυγός

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας που αφορούν  το μέλλον της οικογένειας σας. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η  κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχετε μια ερωτική περιπέτεια σε ένα ταξίδι.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε  εσείς οι Σκορπιοί.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να μαγέψετε με τις απόψεις σας τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας με μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο αισθάνεστε πιο όμορφοι και ερωτεύσιμοι από κάθε άλλη φορά .

Τοξότης

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στο χώρο της εργασίας σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα , θα σας βοηθήσει να βγείτε νικητές στο παιχνίδι των επαγγελματικών προκλήσεων. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  με τον  Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας αβίαστα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε ευχάριστες περιπέτειες.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Αιγόκερους, Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα μελλοντικά σας σχέδια. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ενώ, ιδιαίτερα ευχάριστα θα είναι τα νέα για τα θέματα υγείας των οικείων σας.

Υδροχόος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα , θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο σίγουροι και αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων,  θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό και πειστικό το λόγο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό έχετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ιχθείς

Με τους φίλους και τους συνεργάτες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας,  ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Ιχθύες . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα , θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να έρθετε πιο κοντά με ένα  σημαντικό πρόσωπο. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων , θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα οικονομικά της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  θα μάθετε να απολαμβάνετε χωρίς ενοχές όχι μόνο τον έρωτα αλλά και τις μικρές πολυτέλειες της ζωής.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved