Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/4/2020):

Κριός

Με τη δυσαρμονική όψη του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα χρειαστεί να βγάλεις όλο το δυναμικό σου στον τομέα της καριέρας σου σήμερα, καθώς ενδέχεται να πληγεί. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αντιδράσεις σπασμωδικά, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις το κύρος σου και τη σοβαρότητά σου, για να βγεις κερδισμένος.

Ταύρος

Νομικά θέματα ενδέχεται να σε απασχολήσουν και να σε αγχώσουν σήμερα αγαπητέ Ταύρε, με τον Ήλιο από τον Κριό σε όψη σύγκρουσης με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μην οδηγηθείς στην εσωστρέφεια, αλλά συμβουλέψου ανθρώπους που γνωρίζουν παραπάνω από εσένα, για να καταφέρεις να δώσεις σωστές λύσεις σε ότι προκύψει.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σε κάνει να νιώθεις αγαπητός και ερωτικός, κάτι που μαγνητίζει το αντίθετο φύλο και μόνο απαρατήρητος δεν περνάς. Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω, θα πρέπει να προσέξεις οικονομικά και κληρονομικά θέματα τώρα, προτού γιγαντωθούν.

Καρκίνος

Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε συγκρουσιακή όψη με τον Ήλιο από τον Κριό, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες στην καριέρα σου σήμερα, καθώς ενδέχεται να εμπεριέχουν παγίδες και προβλήματα. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην περάσεις σε συμφωνίες, καθώς επίσης απέφυγε τις συγκρούσεις για να μην επέλθουν οριστικές ρήξεις.

Λέων

Μεγάλη προσοχή σε νομικά θέματα που αφορούν την εργασία σου, καθώς σήμερα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε αγχώσουν, με τη δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Εξέτασε με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες, καθώς επίσης θα χρειαστεί πολύ προσοχή στο τι υπογράφεις και τι συμφωνίες συνάπτεις σήμερα.

Παρθένος

Μην επιτρέψεις σε οικονομικά θέματα να μπουν ανάμεσα σε εσένα και στον ερωτικό σου σύντροφο σήμερα, με τον Ήλιο από τον Κριό σε συγκρουσιακή όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Διαχώρισε τη θέση σου και μην εμπλέκεις τον ένα τομέα με τον άλλο.

Ζυγός

Η οικογένειά σου και ειδικά η σχέση με το ταίρι σου χρειάζεται προσοχή σήμερα, με τον Ήλιο από τον Κριό σε δυσαρμονική όψη με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Οι υπερβολές θα πρέπει να αποφευχθούν δια ροπάλου, καθώς θα οδηγήσουν σε ρήξεις και σε άσχημα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Θέματα εργασίας και επικοινωνιακά αλαλούμ ενδέχεται να σε αγχώσουν σήμερα, με τη συγκρουσιακή όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μην απαντήσεις υπερβολικά, όσο και αν προκληθείς, καθώς αυτό δεν θα αποβεί υπέρ σου, αλλά διατήρησε την ψυχραιμία σου σε ότι και αν συμβεί, για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

Τοξότης

Θέματα και εντάσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο μπορεί σήμερα να σου ρίξουν την ψυχολογία, με τη δυσαρμονική όψη του Ήλιου από τον Κριό με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις αλαζονικές συμπεριφορές, επικοινωνώντας ώριμα, για να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει προτού γιγαντωθεί.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη από το ζώδιό σου, όπως επίσης και τον Δία σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο από τον Κριό, σήμερα είσαι στον πρωταγωνιστικό ρόλο των εξελίξεων. Ειδικά σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς προβλήματα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια και να σε αγχώσουν ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω αλλά και τον Δία και τον Πλούτωνα από εκεί σε συγκρουσιακή όψη με τον Ήλιο από τον Κριό, νιώθεις σήμερα μέσα σου ένα γενικότερο αλαλούμ το οποίο βγαίνει και στην επικοινωνία σου. Χρειάζεται να ηρεμήσεις, αν θες να μην παρεξηγηθείς άσχημα με τους ανθρώπους γύρω σου.

Ιχθείς

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω αλλά και τον Δία να συνυπάρχει με τον Πλούτωνα εκεί και να συγκρούονται με τον Ήλιο από τον Κριό, γεγονότα που γίνονται με φίλους και παρέες ενδέχεται να σε στεναχωρήσουν σήμερα και να σε ρίξουν κάπως ψυχολογικά. Ξεκαθάρισε μέσα σου και γύρω σου το τοπίο, για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα με περισσότερη ευκρίνεια.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv