Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/12/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/12/2019):

Κριός

Η συνεργασία και η επικοινωνία μέσα στο σπίτι αγνοείται σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα πόλωσης. Χρειάζεσαι οργάνωση στην καθημερινότητά σου για να λειτουργήσεις και οι συνθήκες δε βοηθούν, όμως εσύ τείνεις να επιρρίπτεις ευθύνες στα μέλη της οικογένειάς σου. Μην οδηγείς καταστάσεις στα άκρα, μέρα είναι, θα περάσει.

Ταύρος

Η ένταση που υπάρχει στην καθημερινότητά σου σου δημιουργεί την ανάγκη να απομακρύνεσαι από τη βοή. Ωστόσο, δεν έχεις τη χρονική πολυτέλεια για διάλειμμα, έτσι αναγκάζεσαι να μπεις ξανά στο στίβο και να εμπλακείς με κάποια προβλήματα από το παρελθόν που προκύπτουν στον εργασιακό χώρο.

Δίδυμοι

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα διαδέχονται η μία την άλλη και ζητάς τη βοήθεια ή τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Η καθοδήγηση όμως που δέχεσαι τώρα είναι περισσότερο αποπροσανατολιστική, παρά χρήσιμη. Οι προθέσεις του περιβάλλοντός σου είναι αγνές, όμως δεν μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα.

Καρκίνος

Παρ’ όλο που σήμερα θα σε ανησυχήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, θα διαπιστώσεις αργότερα μέσα στη μέρα, πως οι ανησυχίες σου δεν βασίζονται στην πραγματικότητα και μάλιστα θα βρεις τρόπους, μέσω της ομαδικότητας, να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είτε μιλάμε για προσωπικά, είτε για επαγγελματικά ζητήματα.

Λέων

Υπάρχει μία αναστάτωση στον εργασιακό σου χώρο σήμερα που σου προκαλεί μία πνευματική σύγχυση. Νιώθεις να υπολειτουργείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και γι’ αυτό ευθύνεται το κλίμα που επικρατεί. Μην προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση, γιατί οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό.

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνεσαι φειδωλός/ή στην έκφραση των συναισθημάτων σου, κάτι που δημιουργεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Προς το τέλος της μέρας ξαναβρίσκεις, ενώ παράλληλα θα διεκδικείς πιο σθεναρά και με μεγαλύτερη ευθύτητα όσα έχεις ανάγκη από την αισθηματική σου ζωή.

Ζυγός

Η οικογένεια και η καριέρα σου ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου σήμερα, με αποτέλεσμα να ταράζεται το νευρικό σου σύστημα, αλλά και η καθαρότητα της σκέψης σου. Δημιουργείται ένα χάος γύρω σου που σε κάνει να βαλτώνεις, ενώ φαίνεται ότι αδυνατείς να βάλεις μία τάξη.

Σκορπιός

Η καθημερινότητά σου αναπτύσσει ρυθμούς που σε οδηγούν σχεδόν στην παράνοια. Αναμένεται να χρειαστεί να κάνεις αμέτρητες επικοινωνίες αλλά και μετακινήσεις, που πολλές φορές αποδεικνύονται άσκοπες, τις περισσότερες φορές εξαιτίας ασυνεννοησίας. Καλώς ή κακώς, η κατάσταση αυτή θα επικρατήσει μέσα στη μέρα σου οπότε οπλίσου με υπομονή.

Τοξότης

Τη Δευτέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι πως ανατρέπονται κάποια δεδομένα και καλείσαι να αναλάβεις δράση άμεσα. Κληρονομικά, θέματα ακινήτων ή/και δανείων που αγνοήθηκαν στο παρελθόν, έρχονται στην επιφάνεια τώρα, απαιτώντας από εσένα μία λύση.

Αιγόκερως

Η ανεξαρτησία σου σήμερα θα είναι ο απόλυτος στόχος και η απόλυτη επιθυμία σου. Μάλιστα, ο βαθμός στον οποίο έχεις ανάγκη την αυτονομία σου είναι τέτοιος που μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε υπερβολές. Αυτό μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους γύρω σου, είτε μιλάμε για το ταίρι σου, είτε για το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί σοβαρό επικοινωνιακό χάσμα.

Υδροχόος

Νιώθεις μία κόπωση από τη ρουτίνα σου και αυτό σε κάνει να μην “πατάς” πολύ σταθερά μέσα στην καθημερινότητά σου σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην υψηλή αίσθηση καθήκοντος που σε χαρακτηρίζει σήμερα, βρίσκεις τη δύναμη να είσαι παρών/ούσα και να διεκπεραιώσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

Ιχθείς

Δίνεις περισσότερη προσοχή σε αισθηματικά ζητήματα σήμερα, παραμελώντας τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Καλά κάνεις, όμως επίλεξε μία καταλληλότερη μέρα γι’ αυτό. Η σημερινή δεν πρόκειται να σου προσφέρει την ηρεμία και την αρμονία που ψάχνεις.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved