Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/1/2020)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/1/2020):

Κριός

Ο ορισμός της αναποφασιστικότητας σου ταιριάζει αυτές τις μέρες. Η αναθεώρηση, μπορεί να είναι ζόρικη, θα σου φανεί όμως χρήσιμη σε μελλοντικές αποφάσεις. Αοριστία και ένταση στη δουλειά. Δεν είσαι συγκεντρωμένος/η. Άφησε κατά μέρος το άγχος και περίμενε ήρεμα τις εξελίξεις. Οικονομικά, πρόσεξε την αφηρημάδα. Πιθανή απώλεια.

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή θα κριθούν πολλά στα αισθηματικά σου. Άλλοι θα αποφασίσετε να μπείτε σε μια σχέση, άλλοι νιώθετε πως δεν υπάρχει κάτι να σας ενώνει με το ταίρι σας. Μικρά εμπόδια και αναβολές, προκαλούν αγωνία για το μέλλον. Αυτή σου η ανησυχία όμως παίρνει ξαφνικά τέλος άμεσα. Οικονομικά, θα έχεις κάποια εύνοια. Τάσεις σπατάλης.

Δίδυμοι

Ενώ υπάρχουν εξελίξεις στα αισθηματικά, μια αίσθηση «παγωμάρας» είναι εμφανέστατη. Οι απαιτήσεις της ζωής σε κάνουν φειδωλό/ή σε συναισθήματα. Μικρή αποστασιοποίηση. Είσαι κάπως αναποφάσιστος/η, αν πρέπει να παραμείνεις σε μια δουλειά ή όχι. Την τελική απόφαση όμως, δεν θα την πάρεις ακόμα. Στα οικονομικά υπάρχει ένα «στρίμωγμα» και αναγκαστική οικονομία.

Καρκίνος

Οι μειωμένες επικοινωνίες, δίνουν μια τάση απογοήτευσης. Σε μερικές περιπτώσεις ενδέχεται να βιώσεις κάποιον χωρισμό. Προς αποφυγήν ρήξης, μην πιέσεις καταστάσεις. Η κούραση που ζεις το τελευταίο διάστημα, φτάνει στο τέλος της. Τώρα περνάς σε μια πιο αποδοτική και αξιόλογη χρονική στιγμή. Για λίγο καιρό ακόμη, εμποδίζονται τα οικονομικά.

Λέων

Δεν έχει νόημα να πιέσεις τα πράγματα, αν αυτό το διάστημα επικρατεί μια άρνηση. Άφησε να περάσουν οι μέρες, ώστε να έρθεις σε μια ισορροπία. Δείξε κατανόηση και μην παραπονιέσαι. Περίεργες κινήσεις και μεγάλη ασάφεια, είναι το στοιχείο που αντιμετωπίζεις στα επαγγελματικά. Άγχος, καθυστερήσεις κι ενίοτε εμπόδια, σε αναστατώνουν. Οικονομική οργάνωση και οικονομία.

Παρθένος

Το οριστικό τέλος φθάνει για μερικούς από εσάς, που κινηθήκατε με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Η υπομονή και παραδοχή ευθυνών, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Αισθάνεσαι σαν όλα τα καλά που ενδεχομένως πέρασες το προηγούμενο διάστημα, να «εξατμίζονται». Δεν είναι αλήθεια. Απλώς οι δυσκολίες θα επηρεάσουν κι σένα. Οικονομικά, βάλε στόχο και πρόγραμμα.

Ζυγός

Είσαι κατά βάση αναστατωμένος/η και ξεσηκωμένος/η. Ένα είδος επανάστασης, θα λειτουργήσει θετικά και απρόβλεπτα. Μεμονωμένα, σχέσεις με προσωρινό χαρακτήρα. Σε «ασφυκτικό» κλοιό βρίσκεσαι με την δουλειά σου. Τα γεγονότα που τρέχουν, σε αναστατώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια και πίεση. Οικονομική αστάθεια.

Σκορπιός

Ρομαντική διάθεση και νοσταλγία για κάτι παλιό, που σημάδεψε τη ζωή σου. Η επιλογή σου πρέπει να είναι ανεπηρέαστη από ευαισθησίες -όσο μπορείς- για να ζήσεις πραγματικά όμορφες στιγμές. Μια κρίση αντιμετωπίζεις στα εργασιακά θέματα, που σε προβληματίζει πολύ. Απόφυγε την «επανάσταση» και τις αντιδράσεις. Είναι λάθος. Οικονομικά, υποσχέσεις άκρως ενδιαφέρουσες.

Τοξότης

Το «ξενέρωμα» επί τέλους περνάει και μαζί με αυτό και η κακή διάθεση. Προετοιμάσου για γενναιόδωρη αγάπη και δράση στην αγάπη. Η διάθεση ανεβαίνει αισθητά. Βελτίωση στις σχέσεις. Διανύεις τις τελευταίες μέρες της «γκρίνιας» στη δουλειά. Ολοκληρώνεις έναν κύκλο και αποχωρείς εντελώς από ένα ενδιαφέρον ή απασχόλησή σου. Τα χρήματά σου χρειάζονται οργάνωση.

Αιγόκερως

Οι επικοινωνίες σου δεν έχουν «αντίκρισμα». Αυτό σε τρομάζει κατά κάποιο τρόπο, για το αν το ταίρι σου, εξακολουθεί να σε θέλει ή όχι. Σύντομα θα αλλάξεις διάθεση. Λίγες καθυστερήσεις και αοριστίες, σου προκαλούν μεγάλη ανησυχία και στενοχώρια. Δέξου τα πράγματα ως έχουν, αφού δεν γίνεται κάτι τώρα. Οικονομικά σε «στενότητα».

Υδροχόος

Είσαι εριστικός/ή και φέρνεις και το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Προσπαθήσε να διατηρήσεις μια χαλαρότητα, γιατί το έχετε ανάγκη και οι δύο. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έρθει ρήξη. Οι προοπτικές που θα ανοιχτούν τις επόμενες μέρες, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και αποδοτικές. Αποφάσεις να χειριστείς με περισσότερη λεπτομέρεια τις εκκρεμότητες. Δύσκολα οικονομικά.

Ιχθείς

Μοναξιά, απογοήτευση, άρνηση, είναι αυτό που νιώθεις αυτήν την περίοδο. Το καλό είναι πως όλο αυτό οφείλεται απλά σε κακοδιαθεσία και όχι σε γεγονός. Προς αναμονή βελτίωσης. Είσαι από τους τυχερούς για τώρα στο θέμα της δουλειάς, έστω κι αν έχει έναν προσωρινό χαρακτήρα. Ξέρεις πώς να αρπάζεις ευκαιρίες. Στενότητα στην τσέπη, που σε προβληματίζει έντονα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved