Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/4/2020):

Κριός

Η αρμονική όψη της  Αφροδίτης από τους Διδύμους  με τον Άρη από τον Υδροχόο σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις κάποιο στόχο σου, αν η επικοινωνία σου γίνει με γλυκό και όμορφο τρόπο. Υπάρχει πιθανότητα κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να σε δει με ερωτικό μάτι και να σου ανάψει φωτιές ή και το αντίστροφο. Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα θα σου δώσει την ευκαιρία για κάποιου είδους κέρδος στην καριέρα σου.

Ταύρος

Με τον Ερμή από τον Κριό σε δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω, σήμερα δεν ευνοείται επ’ουδενι το να βγάλεις από μέσα σου όλα τα νεύρα και ότι είχες κρατήσεις τόσο καιρό μέσα σου, γιατί θα το μετανιώσεις. Σου χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, οπότε ζήτα τη συμβουλή κάποιων ειδικών που θα σε συμβουλεύσουν καλύτερα για ότι σε απασχολεί.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο, σε βοηθάει να νιώσεις όμορφα και να βγάλεις τον πιο αγαπητό σου εαυτό προς τα έξω. Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε όψη δυσαρμονίας με τον Ερμή από τον Κριό, θα πρέπει να δείξεις προσοχή σε έξοδα, ή σε χρήματα που θέλεις να δανείσεις σε φίλους.

Καρκίνος

Τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό φίλε Καρκίνε, μπορούν σήμερα να λυθούν πιο εύκολα και σήμερα, με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο. Έτσι, η ανασφάλεια που ένιωθες, σιγά σιγά μετριάζεται και καταφέρνεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Λέων

Μια πολύ καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις με τις παρέες σου και τους φίλους σου αλλά και με το ταίρι σου είναι η σημερινή, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Δώσε χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους και αυτοί θα σε ανταμείψουν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Θέματα εργασίας και καριέρας σε απασχολούν και σήμερα, με τη διαφορά ότι σήμερα καταφέρνεις και δίνεις λύσεις, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Οι εντάσεις των προηγουμένων ημερών εξομαλύνονται, κάτι που σε βοηθάει να ηρεμήσεις.

Ζυγός

Η επικοινωνία με βάση την αγάπη προς το ταίρι είναι αυτό που ευνοείται πάρα πολύ σήμερα, με την Αφροδίτη από τους Διδύμους σε αρμονική όψη με τον Άρη από τον Υδροχόο. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθειά του σε όποιο θέμα σε απασχολεί, θα είναι εκεί για να στη δώσει. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να συσφίξεις τους δεσμούς σας.

Σκορπιός

Η οικογένειά σου σε απασχολεί και σήμερα φίλε Σκορπιέ και ειδικότερα οικονομικά θέματα που την αφορούν. Βρίσκεις λύσεις σήμερα σε ότι προκύψει, με την αρμονική όψη της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Άρη από τον Υδροχόο. Φρόντισε λοιπόν όποιο θέμα προκύψει για να καταφέρεις να ξαναφέρεις τη γαλήνη στο σπιτικό σου.

Τοξότης

Με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω σε όψη σύγκρουσης με τον Ερμή από τον Κριό, και σήμερα είναι μια ημέρα που θα πρέπει να προσέξεις λίγο την επικοινωνία με τον έτερο σου ήμισυ. Ευνοείται η σωστή και ώριμη επικοινωνία, αλλά όχι οι υπερβολές και οι υπερσυναισθηματισμοί.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη από το ζώδιό σου σε δυσαρμονική όψη με τον Ερμή από τον Κριό, θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τι λόγια θα πεις στον ερωτικό σου σύντροφο, ή στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, καθώς η επικοινωνία ενδέχεται να έχει παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Μελέτησε πρώτα τι θα πεις μέσα στο μυαλό σου και μετά επικοινώνησε με ηρεμία και ωριμότητα.

Υδροχόος

Με τον Άρη από το ζώδιό σου σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διεκδικήσεις ερωτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η αυτοπεποίθησή σου σε βγάζει νικητή και το ερωτικό σου «θήραμα» υποκύπτει στη γοητεία σου.

Ιχθείς

Σήμερα νιώθεις λίγο καλύτερα με αυτή την εσωστρεφή και απομονωτική διάθεση που σε έχει καταβάλλει, καθώς περνάς πιο ευχάριστα στιγμές στο σπίτι σου, με τον Άρη από τον Υδροχόο σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Βρίσκεις πράγματα να κάνεις, κάτι που σε βοηθάει να ηρεμήσεις.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv