Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/10/2019):

Κριός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Κριούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες σημαντικές συνεργασίας οι οποίες θα απογειώσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται εκτός της χώρας.

Ταύρος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας προχωρώντας  σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στα  οικονομικά σας και επιβράβευση από τους συναδέλφους σας. Αυτό  θα σας γεμίσει χαρά και θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

Δίδυμοι

Χαρούμενοι και εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει, να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας που θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να δείτε και πάλι την ζωή με μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία.

Καρκίνος

Εξελίξεις στην καριέρα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να δρομολογήσετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην ζωή σας. Αυτό θα γίνει τόσο γιατί θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στο χρόνο που διαθέτετε για την οικογένεια σας.  Επίσης η επιβράβευση από την δουλειά σας δεν θα αργήσει να έρθει.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Ενώ, θα βρείτε σημαντικούς συμμάχους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Παρθένος

Με τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα φιλόδοξα σχέδια σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα καταφέρετε να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε και αγορές για το σπίτι και για να δώσετε χαρά στους αγαπημένους σας.

Ζυγός

Την τύχη με το μέρος σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Ζυγούς, και αυτό γιατί από την μια πλευρά θα ενισχύσει την λάμψη και την γοητεία σας, και από την άλλη πλευρά θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα καταφέρετε να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δείτε  πολύ σύντομα την δημοτικότητα σας να αυξάνεται σημαντικά.

Σκορπιός

Με πρόγραμμα της εβδομάδας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Τοξότης

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, θα σας βοηθήσει να λάμψετε μέσα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ, με την γοητεία και το χιούμορ σας θα τραβήξετε την προσοχή πολύ σημαντικών ατόμων. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση.

Αιγόκερως

Με τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε σημαντικές επαφές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την καριέρα σας.

Υδροχόος

Ευχάριστες ειδήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία θα σας προσφέρουν με μεγάλη χαρά την βοήθεια τους.

Ιχθείς

Με πιο αισιόδοξη ματιά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ατενίζετε πλέον το μέλλον σας εσείς οι Ιχθύες.  Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας, και η επιβράβευση των προσπαθειών σας από τους προϊσταμένους σας θα έρθει μέσα από την επαγγελματική σας αναβάθμιση και τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με χαρά βλέπετε την δημόσια εικόνα σας συνεχώς να βελτιώνεται.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv