Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/12/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/12/2019):

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να θέσεις ορισμένες βάσεις που θα σου εξασφαλίσουν οικονομική αλλά και επαγγελματική επέκταση. Δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να διατυπώσεις απαιτήσεις, αλλά σήμερα θα έχεις την ευκαιρία ώστε να δουλέψεις προς τις προσδοκίες σου και αυτό να γίνει αντιληπτό και από τους άλλους.

Ταύρος

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής φύσης, τις οποίες και πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, προκειμένου να μην τις χάσεις. Από την άλλη, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα του σπιτιού με μεγαλύτερη ευχέρεια απ’ ό,τι το περασμένο διάστημα.

Δίδυμοι

Η μέρα ενδείκνυται για να ανθίσεις και να λάμψεις ακόμα στο χώρο εργασίας σου, ανεξάρτητα από τη θέση σου σε αυτή. Μπορείς να θέσεις τις απαραίτητες βάσεις για επέκταση, κάτι που μπορεί να μην το καταλάβεις σήμερα, αλλά θα δεις αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα.

Καρκίνος

Η αισθηματική σου ζωή και ισορροπία μέσα σε αυτή είναι πολύ σημαντική για σένα την Πέμπτη. Από την άλλη είναι πιθανό να σου δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις συνθήκες, την επικοινωνία και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η.

Λέων

Αδυνατείς να συγκεντρωθείς 100% στις καθημερινές εκκρεμότητές σου, γιατί το μυαλό σου βρίσκεται ήδη σε ταξιδιάρικο mode και η πεζή καθημερινότητα τώρα σε κουράζει. Η ανάγκη σου να (ξε)φύγεις σε κάνει κάπως αφηρημένο/η και μπορεί να προκαλέσει λάθη όχι σοβαρά, αλλά που σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσουν.

Παρθένος

Οι ανθρώπινες σχέσεις στη ζωή σου είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου, κυρίως εκείνων που μπορούν να επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την καθημερινότητά σου. Γι’ αυτό το λόγο κρατάς κοντά σου τους πιο έμπιστους για σένα ανθρώπους, παντού και για κάθε θέμα. Η αλήθεια είναι ότι θα λειτουργήσουν αρκετά βοηθητικά στα διάφορα θέματα που σε απασχολούν, οπότε συνέχισε κατά πώς σου ορίζει το ένστικτό σου.

Ζυγός

Κοινωνική μέρα η σημερινή και θα αποτελέσει την τέλεια ευκαιρία να σχηματίσεις συμμαχίες, κυρίως στα επαγγελματικά, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και οι άλλοι τομείς στους οποίους κινείσαι. Αργότερα μέσα στη μέρα, δε θα ήταν κακή ιδέα να βγεις με φίλους ή το/τη σύντροφό σου.

Σκορπιός

Σήμερα ο αισθηματικός σου τομέας μπαίνει στο επίκεντρο, αφού όχι μόνο χαρακτηρίζεσαι από γοητεία και λάμψη αλλά συναντάς ανθρώπους επίσης γοητευτικούς και λαμπερούς, κάτι που σε ελκύει και σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αν είσαι γονέας, περίμενε μία χαρά από το παιδί/τα παιδιά σου.

Τοξότης

Οικήματα, κληροδοτήματα και οικονομικά σπιτιού δέχονται ισχυρή εύνοια σήμερα, κάτι που σου κλείνει το μάτι ώστε να κάνεις τις απαραίτητες επαφές προκειμένου να ξεμπλοκάρεις ζητήματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς. Προσοχή! Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις και όχι για ενέργειες (ακόμα).

Αιγόκερως

Έχεις μία ροπή στην απομόνωση και την εσωστρέφεια σήμερα και αυτό σε κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς συναισθηματικά και διανοητικά καταστάσεις που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι απαραίτητο να κρατάς την επικοινωνία σου με τον “έξω κόσμο”, ακόμα κι αν αυτή χωλαίνει.

Υδροχόος

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσεται σήμερα στον εργασιακό χώρο και η αλήθεια είναι πως το απολαμβάνεις, καθώς γίνεσαι πιο παραγωγικός/ή μέσα από σε τέτοιους ρυθμούς. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να εδραιώσεις τη θέση σου, κάτω υπό συνθήκες μάλιστα που οι περισσότεροι “βραχυκυκλώνουν”. Είναι μία καλή μέρα για να θέσεις βάσεις ανάπτυξης και επέκτασης.

Ιχθείς

Σε ό, τι αφορά στον επαγγελματικό τομέα δείχνεις τρομερή εμπιστοσύνη και στηρίζεσαι πολύ στην  ομαδική δουλειά σήμερα, και κάνεις πολύ καλά! Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται πολύ από τη συλλογικότητα τώρα. Επίσης, η παρουσία των φιλικών προσώπων είναι πολύ έντονη μέσα στη μέρα και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και τη νύχτα, έξω, κάπου χαλαρά, διασκεδάζοντας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv




Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved