Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Έντονα συναισθηματική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, στο πρώτο μισό της ημέρας, θα βγάλει στην επιφάνεια την ευαίσθητη σας πλευρά αυτή που ξέρουν μόνο τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό  σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Ταύρος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας  οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, γι’ αυτό και οι συμβουλές που θα δώσετε σε φίλους και συνεργάτες θα τους επηρεάσουνσημαντικά. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Δίδυμοι

Προσοχή στα έξοδα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στο 2ο Ηλιακό σας, μέχρι το μεσημέρι, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές οι οποίες είναι πολύ πιθανό να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλά και  αρκετές μετακινήσεις.

Καρκίνος

Ημέρα δράσης, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Μέχρι το μεσημέρι, που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας στο χώρο της εργασίας σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια βόλτα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο της περιοχής σας όπου θα κάνετε γλυκά έξοδα για τους αγαπημένους σας.

Λέων

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Λέοντες. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας κάνει αρκετά υποτονικούς. Ενώ, μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα είναι για εσάς η σπίθα που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σε δράση. Ο δυναμισμός και η ενέργεια σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Παρθένος

Ευδιάθετοι και εξωστρεφείς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Στο πρώτο μισό της ημέρας, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις με άτομα από το φιλικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει απότομα την ενέργεια σας θυμίζοντας σας ότι πρέπει να ξεκουράζεστε.

Ζυγός

Αρκετά κουραστική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα έχετε αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα στο χώρο της εργασίας σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι έχετε και κοινωνική ζωή την οποία έχετε αμελήσει. Γι’ αυτό, αφήστε στην άκρη τις δικαιολογίες και αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φιλικού σας προσώπου.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Στο ξεκίνημα της ημέρας, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια υπόθεση Νομικής ή Γραφειοκρατικής φύσεως. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας.

Τοξότης

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Στο πρώτο μισό της ημέρας, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας τις οποίες θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Αιγόκερως

Στον ευαίσθητο τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η προσοχή των περισσότερων Αιγόκερων σήμερα. Ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι, που η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.

Υδροχόος

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας , θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα νιώθετε ότι οι προϊστάμενοι σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και πιεστικοί απέναντι σας. Μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθείς

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Μέχρι το μεσημέρι, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία την οποία θέλετε να μεταφέρετε και στο περιβάλλον σας. Μετά το μεσημέρι,  η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved