Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/12/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/12/2019):

Κριός

Η μέρα σου είναι ιδιαίτερα δραστήρια για όλους τους τομείς της ζωής σου ανεξαιρέτως, ενώ σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μια σοβαρή και σημαντική δέσμευση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Το σε τι θα αφορά αυτή η δέσμευση, εξαρτάται αποκλειστικά από σένα, καθώς θα σχετίζεται με ό, τι είναι σημαντικό για σένα τώρα.

Ταύρος

Ενδέχεται σήμερα να έχεις μία θετική οικονομική εξέλιξη. Μπορεί να λάβεις κάποιο νέο για την είσπραξη ενός ποσού ή να συμβεί κάτι άμεσα που θα σου εξασφαλίσει μια οικονομική απολαβή που περίμενες, αλλά φαίνεται ότι θα σε βρει ανέτοιμο/η να το διαχειριστείς. Η καθημερινότητά σου έχει τόσο τρελούς ρυθμούς που μπορεί να χάσεις την μπάλα.

Δίδυμοι

Πολλά πράγματα πηγαίνουν όπως τα ονειρευόσουν, αλλά ακόμα κι έτσι πρέπει να αποφύγεις να πάρεις ρίσκα ή να διακινδυνεύσεις μία σταθερή και σίγουρη κατάσταση μόνο και μόνο επειδή νιώθεις τυχερός/η. Παρ’ όλο που είσαι αισιόδοξος/η πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φρόντισε να αποφύγεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού και συνέχισε απλώς να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα.

 

Καρκίνος

Συμβαίνουν πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα που σε γεμίζουν ελπίδες και σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Ξέρεις πως τα όνειρά σου δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμα, αυτό όμως δε σε εμποδίζει να οργανωθείς όσο καλύτερα μπορείς, προκειμένου να είσαι έτοιμος/η όταν θα έρθει η δική σου ευκαιρία και να μη σου κόψει τη φόρα τίποτα και κανείς.

Λέων

Λαμβάνεις τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση που θα μπορούσε να σου προσφέρει η εργασία σου και αυτό είναι ένα συναίσθημα που είχες να νιώσεις αρκετό καιρό. Σε αυτήν την ικανοποίηση θα πρέπει να συνυπολογίσεις και αμοιβές που ίσως να μην περίμενες, δεν αποκλείεται ακόμα να γίνει λόγος για κάποια αύξηση που δεν είχες κατά νου. Μη σταματήσεις να προσπαθείς, πρέπει να αποδείξεις ότι την αξίζεις.

Παρθένος

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα και χρειάζεσαι μία μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μερικά από τα πιο “άπιαστά” σου όνειρα. Ωστόσο, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς τα όνειρα αυτά και να αποφύγεις απερίσκεπτες ενέργειες, γιατί ναι μεν έχεις τη θεά τύχη να σε στηρίζει, αλλά ποιος είπε ότι μπορεί να διορθώσει τις λάθος επιλογές σου;

Ζυγός

Έχεις την ανάγκη να κινείσαι συνεχώς και να είσαι μόνιμα απασχολημένος/η με κάτι, ό, τι κι αν είναι αυτό. Το περιβάλλον σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σήμερα, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο σε αποφάσεις που είναι να ληφθούν. Αυτό σε γεμίζει δύναμη, κυρίως πνευματική και αυτοπεποίθηση. Είσαι γεμάτος/η όρεξη και νέες ιδέες και αυτό το οφείλεις σε πολύ μεγάλο βαθμό στου οικείους σου.

Σκορπιός

Ο αισθηματικός τομέας πρωταγωνιστεί μέσα στη μέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η αποφασίζεις να αφιερώσεις μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η μία τυχαία και αναπάντεχη συνάντηση θα σε αποδιοργανώσει. Έχε στο μυαλό σου ότι για την ώρα, μπορείς να ασχοληθείς με αυτή, αλλά δε θα έχει μακροπρόθεσμη προοπτική.

Τοξότης

Έντονη δραστηριότητα αναπτύσσεται σήμερα στον εργασιακό χώρο και η αλήθεια είναι πως το απολαμβάνεις, καθώς γίνεσαι πιο παραγωγικός/ή μέσα από σε τέτοιους ρυθμούς. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να εδραιώσεις τη θέση σου, κάτω υπό συνθήκες μάλιστα που οι περισσότεροι “βραχυκυκλώνουν”. Είναι μία καλή μέρα για να θέσεις βάσεις ανάπτυξης και επέκτασης.

 

Αιγόκερως

Δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο σ’ ό, τι αφορά στην καριέρα σου , γεγονός που αποφέρει άμεσα καρπούς. Η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει το περασμένο διάστημα είναι υπεύθυνη για μία σημαντική αλλαγή που ταράζει θετικά την καθημερινότητά σου. Μπορεί να είναι κάποιο μπόνους που αναγνωρίζει τον κόπο σου ή ακόμα και μία αναβάθμιση του ρόλου σου!

Υδροχόος

Η αποφασιστικότητά σου σήμερα, αλλά και γενικότερα αυτές τις μέρες, σε ωθούν να κάνεις αλλαγές τις οποίες επεξεργαζόσουν εδώ και καιρό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όμως, καθώς έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι και να χάνεις το μέτρο. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για αλλαγές, όμως είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις σωστά την ορθή και μεθοδική σκέψη που σε χαρακτηρίζει σήμερα και σε βοηθά να αξιολογήσεις και πιο σωστά και ψύχραιμα τις αλλαγές που επεξεργάζεσαι.

Ιχθείς

Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που σου προσφέρει απλόχερα σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται, διότι αν κάτι “στραβώσει” θα είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών ή/και χειρισμών σου.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved