Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/10/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/10/2019):

Κριός

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, με την προϋπόθεση ότι θα έχετε μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή κάθε κίνηση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ στην ερωτικό/η σας σύντροφο.

Ταύρος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή των φίλων και των συνεργατών σας με τον εκφραστικό σας λόγο και τον έντονο μαγνητισμό σας.

Δίδυμοι

Το πως σας βλέπουν οι άλλοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα σας απασχολήσει πολύ έντονα σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την δημόσια εικόνα σας και ιδιαίτερα την γνώμη που έχουν για εσάς οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε με προσοχή την γνώμη των πιο αυστηρών κριτών σας.

Καρκίνος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας και θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερη θέρμη και ζήλο στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φιλόδοξα σχέδια σας.

Λέων

Σίγουροι για τον εαυτό σας και για τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Παρθένος

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους συνεργάτες σας, γεγονός που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και ένα ταξίδι αυθημερόν για επαγγελματικούς λόγους.

Ζυγός

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση και την εμφάνιση σας, κάνοντας την ημέρα ιδανική για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας το οποίο μπορεί να είναι είτε να κλείσετε  ένα ραντεβού με τον διατροφολόγο σας για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή με τον γυμναστή/ρια σας.

Σκορπιός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε στην πρακτική εφαρμογή των φιλόδοξων ιδεών και σχεδίων σας. Η μεθοδικότητα σας και το γεγονός ότι δεν είστε από τους ανθρώπους που αφήνετε τίποτα στην τύχη θα σας κάνει για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε.

Τοξότης

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς, στην προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Με γεμάτη ατζέντα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί τις φιλικές και επαγγελματικές συζητήσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για εσάς και τις ικανότητες σας, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ακούσετε με προσοχή τις προτάσεις που θα σας κάνει.

Υδροχόος

Ευχάριστες ειδήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να δείξετε στους άλλους τον καλύτερο σας εαυτό.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς σας στόχους όσο μεγάλοι ή ριψοκίνδυνοι και αν φαίνονται στα μάτια των οικείων σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved