Καλό μήνα είπαμε; Καλό μήνα! Επιτέλους, μπήκε ο πιο εορταστικός και γλυκός μήνας του χρόνου. Ο τελευταίος μήνας του 2019 και το καλύτερο φινάλε! Ποια ζώδια του Δεκεμβρίου θα ευνοηθούν περισσότερο και ποια λιγότερο;

Τα ζώδια του Δεκεμβρίου που θα ευνοηθούν

Ταύρος

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται φέρνοντάς σας δώρα, αφού τώρα γίνεται μέσα σας το απαραίτητο “κλικ” ώστε να ξεκινήσει μια διαδικασία εσωτερικής επούλωσης και γενικότερης ανανέωσης. Ο ψυχισμός σας και το πνεύμα σας πλέον εξέρχονται από μια δύσκολη περίοδο και αυτό σας κάνει να λάμπετε, κάτι που γίνεται αντιληπτό τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον ερωτικό τομέα.

Παρθένος

Δεκέμβριος, γιορτινή ατμόσφαιρα, σπίτι. Αυτά συνοψίζουν ως επί το πλείστον την εικόνα σας για τη λήξη του έτους. Είναι μία εξαιρετική περίοδος να κλείσουν τρύπες που αφορούν στο χώρου του σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται τα άστρα να σας φέρουν και μία ευρύτερη εύνοια σε επαγγελματικά και οικονομικά με μία προαγωγή ή ακόμα και νέα δουλειά να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Αιγόκερως

Το έτος δε θα μπορούσε να κλείσει πιο ιδανικά για εσάς, φίλοι Αιγόκεροι, αφού αναμένεται να τεθούν τώρα οι βάσεις για σημαντική αναβάθμιση του status σας. Θα σας παρουσιαστούν εξαιρετικές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που μπορούν να σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο, αρκεί φυσικά κι εσείς να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να τις αρπάξετε όταν παρουσιαστούν.

Και τα λιγότερο τυχερά…

Κριός

Εδώ και κάποιο καιρό παρατηρείτε στον εργασιακό σας χώρο συμπεριφορές τουλάχιστον προκλητικές απέναντί σας, με αποτέλεσμα να “φορτώνετε” σε βαθμό…βρασμού. Είναι σημαντικό να αποφύγετε να απαντάτε σε τέτοιου είδους προκλήσεις και να μην τους δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όση αξίζουν, γιατί τότε η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη και με απρόβλεπτες, για εσάς, συνέπειες.

Καρκίνος

Είναι μια γενική αλήθεια για εσάς, ότι τα οικονομικά σας έχουν αποτελέσει πηγή προβληματισμού και αυτό θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Επιπλέον, ενδέχεται να σας απασχολήσουν ζητήματα κληρονομικά ή που σχετίζονται με κάποιου είδους επίσημα έγγραφα, γεγονός που σας χαλάει τη διάθεση μέσα στην κατά τα άλλα γιορτινή ατμόσφαιρα. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

Τοξότης

Ο χώρος του σπιτιού θα αποτελέσει “πονοκέφαλο” τον τελευταίο μήνα του χρόνου, αφού φαίνεται πως άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν τα δικά σας πρόσωπα. Αυτό το χάσιμο στη μετάφραση μπορεί να φέρει γκρίνιες, γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε εσείς καταλαβαίνετε τι ακριβώς θέλουν να σας πουν, με αποτέλεσμα οι ισορροπίες να είναι κάπως λεπτές. Αποφύγετε τις ακρότητες και διατηρήστε διπλωματικό προφίλ.

Πηγή: oroskopos.tv
Photo: unsplash/Fab Lentz