Ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού βρίσκεται προ των πυλών κι εμείς σου έχουμε τα top 3 των ζωδίων που θα είναι ο μήνας “της ζωής τους” και αυτά που θα θέλουν απλά να τον παραβλέψουν. Τι λένε οι προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο;

Αν η ζωή σου φέρθηκε καλά τον Ιούλιο, ο Αύγουστος τι σου επιφυλάσσει. Τα νέα είναι καλά για μερικούς και άσχημα για άλλους. Τι λένε, όμως, οι προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο και μήπως είσαι απ’ τους τυχερούς;

Tα ζώδια που θα έχουν τον καλύτερο Αύγουστο:

Λέων

We’re Gonna Party Like It’s Your Birthday που λέει και το τραγούδι…Ναι, είναι ο αγαπημένος σου μήνας αφού έχεις γενέθλια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα σκορπίσεις την αγάπη, θα δώσεις κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους και θα γίνεις και πάλι παιδί. Ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος εκπλήξεις, θα αγκαλιάσεις τον αυθεντικό σου εαυτό και θα είσαι στα καλύτερά σου. Εκμεταλλεύσου γιατί κάτι καλό έρχεται στη ζωή σου…

Παρθένος

Νιώθεις ο εαυτός σου και έχεις τεράστια επιρροή πάνω στους άλλους. Κι ενώ αγχώνεσαι και εργάζεσαι πολύ σκληρά καθημερινά, κάνεις ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές να μοιάζουνε εύκολες. Ο Αύγουστος σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στα οικονομικά σου. Παράλληλα, έφτασε η ώρα να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και να δεις πόσα πολλά αξίζεις.

Ζυγός

Ναι είσαι κι εσύ στη λίστα! Η ενέργειά σου είναι χαριτωμένη και δεν θα περάσει απαρατήρητη. Εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος αλλά εσύ πλησιάζεις την τελειότητα. Θα νιώσεις σαν το σπίτι σου στις σχέσεις σου, θα είσαι ο εαυτός σου και θα κάνεις ωραίες συζητήσεις. Παράλληλα, θα είσαι ελκυστικός ενώ με την ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου κάτι καινούργιο ξεκινά. Σε μια σχέση; Σε μια δουλειά; θα το ανακαλύψεις σύντομα.

Tα ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Αύγουστο:

Κριός

Κριέ, κριέ…Σέρνεσαι και σε καταλαβαίνουμε. Νιώθεις ότι όλα σε πιέζουν, δεν έχεις διάθεση για τίποτα, και έχεις πέσει σε λήθαργο. Αλλά εντάξει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Δώσε βάση σε όλα αυτά που σε κρατούν πίσω και προχώρα. Είσαι ο πολεμιστής του ζωδιακού και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Στο τέλος πάντα βγαίνεις νικητής.

Δίδυμος

Ο κυρίαρχος πλανήτης σου, ο Ερμής θα είναι οπισθοδρομικός και αυτό δεν είναι για καλό. Μπορεί να νιώθεις πως τίποτα δεν πάει όπως θέλεις και πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει. Άφησε όμως για λίγο το “εγώ” σου στην άκρη. Στο τέλος της ημέρας, θα καταλάβεις πως όλα αυτά είναι ένα καλό μάθημα και πάλι θα βγεις νικητής. Απλά όχι τον Αύγουστο.

Υδροχόος

Από πού να ξεκινήσουμε; Δεν είσαι συναισθηματικός τύπος, επομένως το να παλεύεις για όλα αυτά που πιστεύεις δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σένα. Φυσικά, όλα αυτά πριν τον ανάδρομο Ερμή. Θα αναρωτηθείς κι εσύ ο ίδιος τι σου συμβαίνει, θα αμφισβητήσεις πολλά πράγματα ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Ωστόσο καλύτερες μέρες θα φανούν στον ορίζοντα. Μην σε παίρνει από κάτω.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη εντύπωση που δίνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Photo: unsplash/Brooklyn Morgan