Υπάρχουν 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Απρίλη, δεν θα είναι ο μήνας τους και άλλα 3 που θα τους μείνει αξέχαστος με την καλή έννοια. Εσύ σε ποια κατηγορία είσαι;

Υπάρχουν 3 ζώδια που θα δεν περάσουν καλά τον Απρίλη αλλά αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά σκέψου ότι ένας μήνας είναι θα φύγει και αυτός…

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Απρίλη:

Σκορπιός

Ο Απρίλης δεν θα είναι ο μήνας σας καθώς ο Πλούτωνας ο κυρίαρχος πλανήτης σας θα είναι ανάδρομος στις 22 του μήνα. Στην δική σας περίπτωση θα βλάψει την αυτοπεποίθησή σας και θα επικεντρωθείτε σε κάθε ατέλειά σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να θέλετε να κρυφτείτε κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Θα σας ωθήσει να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, οι οποίοι θα είναι πάντα εκεί να σας υπενθυμίζουμε πόσα πολλά αξίζετε.

Τοξότης

Όπως ήδη γνωρίζετε, βρισκόμαστε στη μέση ενός απογοητευτικά ανάδρομου Ερμή. Αυτό θα κάνει πιο δύσκολο να βρείτε κάποιον να σας κάνει το “κλικ” αν είστε ελεύθεροι. Μπορεί να νιώθετε ότι είσαι μοναδικός και σπάνιος και δεν μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο. Αν είστε σε μια σχέση ο σύντροφός σας μπορεί να σε νευριάσει λίγο αυτόν τον μήνα.
Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι επίσης στο πέμπτο σπίτι σας, της ευχαρίστησης, ίσως νιώσετε μια απελπισία. Υπομονή!

Ιχθείς

Αγαπημένα ψαράκια, ο Απρίλης φέρνει στην επιφάνεια όλα τα οικονομικά ζητήματα και υπάρχει μια αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας. Είστε περήφανοι που μπορείτε να φροντίσετε τους αγαπημένους σας και πολλοί μπορεί να βασίζονται στην οικονομική σας σταθερότητα. Ωστόσο, αυτό το μήνα θα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεται να βοηθάτε πάντα τους άλλους, ειδικά εσείς οι ίδιοι χρειάζεστε βοήθεια.

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλά τον Απρίλη:

Κριός

Ο Απρίλης είναι ο μήνας σας! Θα νιώσετε μια καταπληκτική ενέργεια σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Θα είστε ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες, θα απορροφάτε τις γνώσεις από παντού και θα κάνετε νέες παρέες. Χρησιμοποιείστε αυτήν την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε όλη τη δύναμη για να το κάνετε!

Ταύρος

Η Αφροδίτη σας γεμίζει με αυτήν την ονειρική ενέργεια. Θα σας γεμίσει με ρομαντισμό και θα εκπέμπετε μια λάμψη όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε. Θα νιώσετε ότι είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας! Απολαύστε το!

Λέων

Λιονταράκια ο Απρίλης σας ανήκει! Νιώθετε ότι όλα είναι σωστά και στη θέση τους όταν απλά αγαπάς και αγαπιέσαι. Όλοι θα καταλάβουν γιατί βρίσκεστε στην πρώτη θέση και θα σας λατρέψουν. Και υπάρχει κάτι καλύτερο για ένα λιοντάρι; Παράλληλα, είναι ο μήνας που θα σας γεμίσει με πάθος και ρομαντισμό. Βγείτε και φλερτάρετε!

Photo: wannapik / Freepik