Όταν διαβάζουμε τα ζώδια, αναρωτιόμαστε τι επιφυλάσσουν κάθε φορά τα άστρα για τη συγκεκριμένη μέρα ή περίοδο. Αυτό όμως που πραγματικά μας ενδιαφέρει να μάθουμε είναι τι θα συμβεί στα επαγγελματικά μας, άντε και στα ερωτικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που την Άνοιξη αναμένεται να δουν τα επαγγελματικά τους σε μεγάλη άνοδο. Εάν το δικό σου δεν είναι ανάμεσα σ΄αυτά μη ζηλέψεις, κάτι καλό θα επιφυλάσσουν και για εσένα τα άστρα.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα δουν μεγαλύτερη επιτυχία στα επαγγελματικά την Άνοιξη:

Καρκίνος

Με τον Ήλιο να διέρχεται την Άνοιξη στο δέκατο οίκο της καριέρας σου, θα αρχίσεις να απολαμβάνεις θέματα σχετικά με τη δουλειά, τη συνεργασία με τους συναδέλφους σου, ενώ σίγουρα τα σπουδαία βήματα που κάνεις δεν θα περάσουν απαρατήρητα ούτε κι από τον προϊστάμενό σου. Καλό είναι να διοχετεύσεις όλη αυτή την ενέργεια σε συναντήσεις και επαγγελματικά events που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο τρίμηνο.

Η ανοδική πορεία στα επαγγελματικά σου συνεχίζεται και τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ θα δεις το πορτοφόλι σου να αρχίζει να φουσκώνει από τις νέες επαγγελματικές προτάσεις. Ο Ιούνιος θα σε βρει κοντά στο σπίτι και την οικογένεια σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο και θα φωτίσει τον ένατο οίκο της τύχης σου κατά την αρχή της Άνοιξης. Θα είσαι σε εξαιρετικά παραγωγική διάθεση, ενώ εάν σκέφτεσαι εδώ και καιρό να ζητήσεις αύξηση ευκαιρία να το κάνεις τώρα. Οι πλανήτες λένε ότι μπορεί και να την πάρεις!

Από τον Μάιο η Αφροδίτη Αφροδίτη περνάει στον δέκατο οίκο της καριέρας και το ίδιο κάνει κι ο Ήλιος. Θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, χωρίς επιπρόσθετο άγχος. Μέχρι και τον Ιούνιο, θα δεις τους καρπούς των κόπων σου να φέρουν αποτέλεσμα.

Ιχθείς

Από τα γενέθλια του Κριού, ο Ήλιος θα αρχίσει να κινείται στον δεύτερο οίκο των χρημάτων, κάτι που θα σου προσφέρει μεγάλη ευκολία στα οικονομικά. Τον Απρίλιο με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνάνε στον δεύτερο οίκο σου, θα αναζητήσεις θέματα του ασυνείδητου, ενώ θα είσαι σε θέση να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπάς.

Εάν δεν έχεις μια δουλειά που πραγματικά σου αρέσει και σου προσφέρει οικονομική υποστήριξη, ήρθε η ώρα να αναζητήσεις από τα αστέρια και τους πλανήτες αυτό που ακριβώς θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι ευχές σου να εισακουστούν. Τον Ιούνιο θα είσαι έτοιμος για ξεκούραση δίπλα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Photo: STOCKSY / KKGAS