Όλα τα μάτια σήμερα θα είναι στραμμένα προς την υπερπανσέληνο του Φεβρουαρίου, ένα φαινόμενο που συμβαίνει για δεύτερη φορά για το 2019. Μη βιάζεσαι να χαρείς αφού όπως κάθε πανσέληνος, θα επηρεάσει άμεσα την ψυχοσωματική σου κατάσταση, ειδικά αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια. Ποια είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται απ’ την υπερπανσέληνο και ποιες οι συνέπειες της;

Η πανσέληνος είναι μια εξαιρετικά φορτισμένη περίοδος για να εκφράσεις τις ανάγκες σου, καθώς και για να σκεφτείς τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσεις, αφήνοντας πίσω τα συναισθηματικά εμπόδια και ανανεώνοντας το μυαλό και το πνεύμα. Για κάποια ζώδια αυτή η πανσέληνος δεν θα είναι τόσο επιβλαβής, ενώ άλλα θα ταραχτούν ιδιαιτέρως. Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο απ’ τη υπερπανσέληνο για καλό και για… κακό;

Tα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται απ’ την υπερπανσέληνο

Ιχθείς ( 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι ο μήνας σου, και ο ήλιος μόλις μπήκε στο ζώδιο, ενώ δεν θα μπορούσες να μείνεις εκτός από τις επιπτώσεις της υπερπανσέληνου, οι οποίες θα επικεντρωθούν στα ερωτικά σου. Οι σχέσεις σου γίνονται πιο περίπλοκες από ποτέ και όλο και αναρωτιέσαι αν είσαι σε θέση να ξεκινήσεις μια νέα ή να συνεχίσεις αυτή που ήδη έχεις. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην αντιδράς υπερβολικά, όλα λύνονται με το πέρασμα του χρόνου. Πολλές πλανητικές διεγέρσεις για μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή σαν τον Ιχθύ. Σίγουρα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες, που καλό θα ήταν να πραγματοποιηθούν μετά την σημερινή υπερπανσέληνο.

Δίδυμοι ( 21 Μαίου – 20 Ιουνίου)

Φίλες δίδυμε, εάν αντιμετωπίζεις τεράστιες και παραδειγματικές αλλαγές αυτή την περίοδο, δυστυχώς η υπερπανσέληνος θα δυσκολέψει τα πράγματα, κάνοντας τα όλα πιο έντονα και εσένα να νιώθεις αρκετή πίεση. Ακόμα θα βγάλει στην επιφάνεια προσωπικές διαφορές, ενώ είναι πιθανό να απομακρυνθείς και να κλειστείς στο σπίτι σου. Θα επικεντρωθείς στο να ορίσεις το αίσθημα της ασφάλειας και ως συνέπεια θα απομακρυνθείς από άτομα και καταστάσεις που δεν στο προσφέρουν. Προσπάθησε να περιβάλλεσαι από άτομα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και όπως πραγματικά είσαι, δηλαδή “σαν στο σπίτι σου”. Έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ευδοκιμήσεις μέσα σου και μόνο μια ώθηση θα σε βοηθήσει να το δεις. Άσε αυτό το φεγγάρι να σε φωτίσει και όλα θα λυθούν.

Παρθένος ( 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή η πανσέληνος θα έχει αρκετά οφέλη για εσένα, και θα πραγματοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες σου, αφού στην πραγματικότητα χρησιμεύει όπως η μηνιαία νέα σας Σελήνη. Είναι ώρα να δημιουργήσεις μια νέα ρουτίνα ή να επανεξετάσεις μια παλιά, αλλάζοντας την. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου και σε αφήνει να κάνεις σήμερα “μαγικά”, παίρνοντας νέες αποφάσεις και αλλάζοντας συμπεριφορές. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει, είσαι πλήρως ευλογημένος και τώρα είναι η στιγμή να αλλάξεις μια για πάντα τη ζωή σου!

Τοξότης ( 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το φεγγάρι είναι γεμάτο, όπως και το πρόγραμμα σου, κάτι που σε γεμίζει άγχος και στρες. Είναι η ώρα να χαλαρώσεις και να ενδιαφερθείς για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού η υπερπανσέληνος, έχει όλες αυτές τις ικανότητες για να μπορέσει να σε “ρίξει” ψυχολογικά. Εντάσεις στην δουλειά θα ήταν καλύτερο να υποχωρήσουν στο σπίτι σου, όπου πρέπει κάνεις μια αυτοκριτική. Πέρασε αυτό το φεγγάρι στο σπίτι με τις σκέψεις σου και προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις ό, τι προκλήσεις έρχονται στη συνέχεια. Οι επαγγελματικές σου πιέσεις, ναι θα αυξηθούν, για αυτό  ταξινόμησε και βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Ξέρεις, άλλωστε, ότι ένας λίγος χρόνος χαλάρωσης μπορεί να κάνει τη διαφορά για σένα.

Δες και αυτό:

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/2/2019)