Το 2019 σιγά σιγά μας αποχαιρετάει και τη θέση του θα πάρει το νέο έτος. Οι περισσότεροι το περιμένουμε με ανυπομονησία, αφού ένα νέο έτος σημαίνει καινούρια, φρέσκα πράγματα, νέα ξεκινήματα και νέους στόχους. Για κάποια ζώδια το 2020 θα είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές, ενώ κάποια άλλα δεν θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει δραστικά.

Αν πιστεύεις στα ζώδια, άκου τι έχουν να σου πουν οι αστρολόγοι για τα ζώδια το 2020. Ποια θα είναι εκείνα που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους το νέο έτος;

Ζώδια το 2020: Ποια θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές το νέο έτος;

Ταύρος

Οι Ταύροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να βγουν απ’ το comfort zone τους το 2020. Συνήθως οι Ταύροι αγαπούν να κολλάνε σε μια συνήθεια κι είναι αυτό που αποζητούν. Αλλά μην εκπλαγείς εάν φέτος σου γεννηθεί μια ξαφνική επιθυμία για να αλλάξεις τα πράγματα. Θα έχεις επηρεαστεί απ’ τον Ουρανό, τον πλανήτη του απροσδόκητου! Νέοι άνθρωποι, καινούρια μέρη θα βρεθούν στον ορίζοντά σου, και αν και στην αρχή θα τα αντιμετωπίσεις με επιφυλακτικότητα, στη συνέχεια θα σε ελκύσουν. Γι’ αυτό υποδέξου το νέο έτος υποσχόμενος ότι θα είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες.

Σκορπιός

Οι μεγαλύτερες αλλαγές για τον Σκορπιό το 2020 θα σχετίζονται με την ερωτική του ζωή. Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους Σκορπιούς. Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην προσωπική τους ζωή, ασταθείς σχέσεις και απογοητεύσεις. Αλλά απ’ τον Μάρτιο του 2020 και μετά όλα θα αλλάξουν! Μια μόνιμη σχέση θα μπορούσε να πάει ένα βήμα παραπέρα ή να γνωρίσεις έναν νέο άνθρωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν την ελευθερία τους και δεν τους αρέσει να τρέχουν πίσω από κανέναν. Είναι άνθρωποι της περιπέτειας και της ανεμελιάς, παρόλα αυτά το 2020 μπορεί και να αποφασίσουν πως θέλουν μια πιο σταθερή σχέση που θα τους αποπνέει σιγουριά. Μόλις βρουν έναν άνθρωπο για τον οποίο νοιάζονται, θα αποφασίσουν να τον συμπεριλάβουν σε πολλά κομμάτια της ζωής τους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως πρόκειται να βιώσει πολλές αλλαγές στη ζωή του το 2020. Ένα μεγάλο κομμάτι που θα τον απασχολήσει είναι το επαγγελματικό, όπου θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες, ενώ μια συνεργασία μπορεί να λήξει λόγω του ότι σταμάτησε να είναι επωφελής.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς θα παρατηρήσουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα τους και στη σχέση τους το 2020. Η δημιουργικότητά τους θα φτάσει στο peak της φέτος, ενώ η καριέρα τους θα πάει ένα βήμα παραπέρα. Όσον αφορά τα προσωπικά, η θετικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τη ζωή θα αποτυπωθεί και στη σχέση τους!

Δες πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια τον χωρισμό:

Το πρώτο συναίσθημα που βιώνεις μετά από έναν χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό σου

Photo: Pexels