Σήμερα, 24/8, η Αφροδίτη συναντιέται με τον Άρη και σχηματίζουν όψη συνόδου στο ζώδιο της Παρθένου. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης και του Άρη σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δείχνει ότι το άτομο αυτό είναι συναισθηματικά παρορμητικό και ενθουσιώδες και συνήθως ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Έτσι, η συνάντηση των δύο αιώνιων εραστών αυτό που θα κάνει είναι να μας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς σε θέματα καρδιάς, θα μας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες, να μας ωθήσει να παθιαστούμε με τον /την ερωτικό/ή μας σύντροφο, να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε και γενικά να περάσουμε όμορφα.

Αυτή τη φορά όμως όλα αυτά θα γίνουν με μέτρο, μιας και το ζώδιο της Παρθένου φημίζεται για την αίσθηση του μέτρου και την λογική. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) τους Ταύρους και τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 11 ημέρες -/+.

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η όψη συνόδου της Αφροδίτης και του Άρη:

ΚΡΙΟΣ                                                                   

Εργασία και χαρά αυτό είναι το μότο σας αυτές τις ημέρες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσουν να παθιαστείτε με την δουλειά σας, μιας και οι νέες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Ενώ δεν αποκλείεται  να παρασυρθείτε σε ένα ερωτικό παιχνίδι με ένα συνάδελφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα δίχτυα του έρωτα θα πιαστείτε εσείς οι Ταύροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον αιώνιο εραστή της Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς στο παιχνίδι του έρωτα, ενώ είναι πιθανό να πέσετε και στα δίχτυα ενός κεραυνοβόλου έρωτα ο οποίος θα σας συναρπάσει και θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι απλά να τον απολαύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τα οικεία σας πρόσωπα και θα σε βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά, ενώ η ιδέα να προχωρήσετε σε μικρές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό το λόγο σας. Ενώ σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει την προσοχή σας και θα ζήσετε μια σύντομη αλλά έντονη ερωτική περιπέτεια.

ΛΕΩΝ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με αποφασιστικότητα, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό για τα μάτια μιας νέας  κατάκτησης να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή ανήκει δικαιωματικά σε εσάς τους Παρθένους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο σας, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για εσάς τους Παρθένους, αφού θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη την λογική και να παρασυρθείτε στη δίνη ενός κεραυνοβόλου έρωτα τον οποίο θα ζήσετε με πάθος. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη φορά θα αναλάβετε εσείς το ρόλο του κυνηγού χωρίς να σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε κρυφά μονοπάτια προχωράτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα παράνομο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να υποστηρίξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με πάθος στους φίλους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε το ερωτικό σας ταίρι σε μια φιλική ή κοινωνική εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με πάθος τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε ριζικά, και χωρίς δεύτερες σκέψεις, την δημόσια εικόνα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να κατακτήσετε το μέλλον σας είστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με πάθος, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ονειρεύονται το ακαδημαϊκό τους μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα αναθερμάνουν τον έρωτα με τον / την σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια έντονη ερωτική περιπέτεια σε ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη  στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία έχετε κοπιάσει αρκετά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε το πάθος να επιστρέφει στην ερωτική σας ζωή και η ερωτική σας διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη.

ΙΧΘΥΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρηαπέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας, ενώ μια νέα γνωριμία έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε μια σημαντική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή με τον / την σύντροφο σας, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε, πάνω στον  ενθουσιασμό σας την απόφαση, να προχωρήσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Πηγή: oroskopos.tv