Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για τα ζώδια, αφού μέσα από τις όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, οι όμορφες στιγμές θα εναλλάσσονται  με τις περιοριστικές και τις στιγμές έντασης.

Άλλο ένα στοιχείο της  είναι, ότι δεν έχει καμία απολύτως πλανητική μετακίνηση. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτής της εβδομάδας τους έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, οι οποίοι άλλες φορές θα βρεθούν σε θέση εύνοιας και άλλες σε πιεστική.

Ο Ερμής με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό θα μας δώσει  πρωτότυπο τρόπο σκέψης και εφευρετικότητα, με την όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία θα ενισχύσει την επικοινωνιακή μας άνεση, ενώ με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να μας παρασύρει σε ψεύτικες υποσχέσεις και παρεξηγήσεις.

Η Αφροδίτη με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, ενώ με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία μπορεί να μας παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και υπερβολές στον ερωτικό τομέα, από την άλλη πλευρά  κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να μας παρασύρει σε μοιραίους έρωτες και οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Τέλος η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα είναι η αιτία πολλών συγκρούσεων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, καθώς επίσης και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου, πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ έντονα συγκρουσιακή θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Αναλυτικά η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου για τα ζώδια

Την Κυριακή 23/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με τους δύσκολους πλανήτες τον  ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο θα βγάλει στην επιφάνεια το πιο σκληρό πρόσωπο των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 24/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα είναι η αιτία πολλών συγκρουσιακών καταστάσεων αλλά πιθανά αρκετών ατυχημάτων για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία θα παρασύρει σε ανεύθυνες  συμπεριφορές αλλά και σε άσκοπες σπατάλες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό υπόσχεται ευχάριστες συναντήσεις αλλά και έξυπνες ιδέες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 26/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Πέμπτη 27/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κάνει ακόμα πιο ρομαντικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 28/08 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 29/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση ενώ υπόσχεται ότι θα φέρει ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 30/08 από την μια πλευρά η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα ωθήσει να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία αλλά και σε μοιραίους έρωτες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να παρασύρει σε ψεύτικες υποσχέσεις ή παρεξηγήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Εάν θέλω να αποφύγω τις συγκρούσεις που οδηγούν σε οριστικές ρήξεις αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προσπαθήσω  να κρατήσω αποστάσεις από  τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μου και να λειτουργήσω ως παρατηρητής, αυτό θα το καταφέρω με ευκολία εάν χρησιμοποιήσω το μυαλό μου και δεν παρασυρθώ από συναισθηματικές υπερβολές και αυταπάτες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Αύγουστο του 2020

Πηγή: oroskopos.tv
Photo: Pexels