Το 2019 φέρνει εξελίξεις στην ερωτική ζωή των 12 ζωδίων. Νέες σχέσεις, γνωριμίες, επισημοποιήσεις αλλά και χωρισμοί και αλλαγές θα φέρουν οι πλανήτες μέσα στο νέο έτος.

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου το 2019; Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις είναι εδώ!

Κάποια ζώδια και δεκαήμερα ίσως ευνοούνται λίγο παραπάνω, όμως, ευκαιρίες και καλές στιγμές θα υπάρξουν για όλους. Οι πιο τυχεροί της χρονιάς σε γενικές γραμμές θα είναι οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Λέοντες, ακολουθούν οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αλλά και οι Υδροχόοι και οι Σκορπιοί.

Ιδιαίτερα προσεκτικά σε θέματα σχέσεων θα πρέπει να είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), γιατί λόγω των Εκλείψεων που πραγματοποιούνται στον δικό τους άξονα πολύ πιθανόν να πρέπει να αντιμετωπίσουν αλλαγές στον τομέα των αισθηματικών τους.

Διαβάστε τις αναλυτικές ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την Λίνα Χαμπιλίδου.

Κριός

1ο δεκαήμερο

Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι ο Κρόνος, ο οποίος και σας ταλαιπωρείσαι το προηγούμενο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σας, εγκαταλείπει το δικό σας δεκαήμερο και αυτό από μόνο του είναι ενθαρρυντικό. Ταυτόχρονα είστε από του πρώτους που δέχτηκαν την εύνοια του Δία στο τέλος της χρονιάς, επομένως το 2019 θα σας βρει είτε έχοντας προχωρήσει στη ζωή σας με κάποιο νέο άτομο, είτε έχοντας βελτιώσει την σχέση σας. Μην ξεχνάτε πως ο κυβερνήτης σας Κρόνος εκτός από τις δοκιμασίες προσφέρει και σταθερότητα. Ο τομέας των σχέσεων σου θα επηρεαστεί από την τελευταία Ηλιακή ‘Έκλειψη της χρονιάς στον Αιγόκερω στις 26/12 και σαφώς θα έρθετε αντιμέτωποι με μοιραία γεγονότα. Θετικά διαστήματα για την ερωτική σας ζωή είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο του Ιουνίου, το πρώτο του Αυγούστου αλλά και το τελευταίο του Σεπτεμβρίου.

2ο δεκαήμερο

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα σας συντροφεύει για όλη τη χρονιά δυσκολεύοντας λιγάκι την κατάσταση, να θυμάστε όμως πως ότι οι δυσκολίες που θα συναντήσετε είναι πολύτιμα μαθήματα για το μέλλον και ότι δημιουργηθεί τώρα ίσως χρειαστεί κόπο αλλά θα έχει και διάρκεια. Οι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων από την Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06.01, ενώ όσοι είστε στις αρχές από την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02/07. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μοιραίες αλλαγές! Να θυμάστε όμως πως εσείς είστε που θα δεχτείτε για μεγαλύτερο διάστημα την επιρροή του Δία. Πολύ ευνοϊκό διάστημα για γνωριμίες, ταξίδια, συναντήσεις, φλερτ και γενικότερα για κάθε είδους θετική εξέλιξη είναι οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη σας Άρη, ο οποίος θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, και αμέσως μετά με το Δία. Σύμμαχο σας στις ερωτικές σας υποθέσεις θα έχετε την Αφροδίτη και τα παρακάτω διαστήματα: το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, το δεύτερο του Αυγούστου και το πρώτο του Οκτωβρίου.

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Ουρανός δεν εννοεί να σας αφήσει σε ησυχία! Μέχρι το Μάρτιο που θα εισέλθει οριστικά στον Ταύρο θα πρέπει να περιμένετε κάθε είδους απρόσμενη εξέλιξη! Καθοριστικός μήνας είναι ο Φεβρουάριος, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει αρχικά μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό και έπειτα ένα τετράγωνο. Εκείνο λοιπόν το διάστημα έχετε να περιμένετε ξαφνικούς έρωτες αλλά και εξίσου ξαφνικούς χωρισμούς. Γενικότερα προβλέπεται να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε αυτόν το τομέα και ιδιαίτερα προς το τέλος του χρόνου όταν ο Κρόνος σιγά σιγά θα πλησιάζει το δικό σας δεκαήμερο και κατά συνέπεια τον Πλούτωνα, ο οποίος ήδη βρίσκεται εκεί. Μοιραία γεγονότα θα φέρει σε εσάς η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 17/07. Ευνοϊκά διαστήματα για εσάς είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τρίτο του Αυγούστου αλλά και το δεύτερο του Οκτώβρη. Εσάς ειδικά σας ευνοεί και ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο για μιά επανασύνδεση από 19/07 έως 31/ 07.

Ταύρος

1ο δεκαήμερο

Έντονη θα είναι αυτή η χρονιά για τον ερωτικό σας τομέα! Οι γεννημένοι τις πρώτες, πρώτες ημέρες του ζωδίου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις τους, καθώς τους επηρεάζει η Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα στις 21/01, η τελευταία στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου. Έπειτα στις 06/03 υποδέχεστε οριστικά πια τον Ουρανό! Ο πλανήτης της αλλαγής ήρθε για να μείνει και να αλλάξει ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα. Στο πρόγραμμα είναι τόσο οι ξαφνικοί χωρισμοί, όσο και οι απρόσμενοι έρωτες, θα σας γοητεύσουν όμως άτομα λίγο πιο διαφορετικά από ότι συνήθως. Είναι γνωστό ότι το ζώδιο σας δεν συμπαθεί πολύ τις αλλαγές, όμως δείτε τις θετικά και έχετε κατά νου ότι ο Ουρανός αλλάζει αυτά που πρέπει και μόνο. Ευνοϊκά διαστήματα για τα αισθηματικά σας είναι το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου, μάλιστα η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σας φέρνει ένα αναπάντεχο γεγονός, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τρίτο του Αυγούστου και το δεύτερο του Οκτώβρη.

2ο δεκαήμερο

Η χρονιά αυτή θα είναι για εσάς ιδιαίτερα ευνοϊκή στον αισθηματικό σας τομέα. Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι που χρειαζόσασταν. Θα έχετε φέτος τη δυνατότητα, καθώς και τα οικονομικά σας ανθίζουν, να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας και να θέσετε τις βάσεις για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Η τύχη σας χαμογελάει και στο κομμάτι της επανασύνδεσης, αφού ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 19/03- 28/03 αλλά και προς το τέλος της χρονιάς από 11/11 -20/11, όταν θα βρίσκεται στο Σκορπιό, θα σου φέρει πρόσωπα από το παρελθόν, ώστε εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Τυχεροί σε ερωτικά θέματα θα είστε τα παρακάτω διαστήματα: αρχές Ιουνίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

3ο δεκαήμερο

Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και έρωτα έχει για εσάς το 2019! Επιτέλους στρώνουν τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα σε ικανοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό, ενώ δεν αποκλείεται να δεις τις προσδοκίες και τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται στο έπακρο. Ακόμη και μία επανασύνδεση θα είναι για εσάς εύκολη υπόθεση, αφού και τις τρεις φορές που ο Ερμής θα αναδρομήσει θα είναι στο πλευρό σας. «Επισκέψεις» από το παρελθόν μπορείτε να περιμένετε από 06/03-19/3, όταν ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς, από 20/07-02/08 με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και από 11/11-20/11 με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό. Ιδιαίτερα ευνοϊκά είναι και τα παρακάτω διαστήματα για νέες γνωριμίες και φλερτ: οι πρώτες, πρώτες μέρες του νέου έτους, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο του Νοεμβρίου.

Δίδυμοι

1ο δεκαήμερο

Η χρονιά αυτή θα είναι για εσάς μεταβατική στον τομέα των αισθηματικών σας. Ίσως να μην έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις ή όσες υπάρξουν να μην σας ικανοποιήσουν και να θεωρήσετε ότι μένετε στάσιμοι. Κινητικότητα θα υπάρξει προς το τέλος της χρονιάς, όταν πια θα έχετε συνειδητοποιήσει τι πραγματικά χρειάζεστε και επιθυμείτε από τον συντροφό σας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι πιθανότατα να βρείτε το άλλο σας μισό. Τα ευνοϊκά σας διαστήματα για το 2019 είναι τα παρακάτω: το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

2ο δεκαήμερο

Εσείς είστε από τους πιο τυχερούς της χρονιάς αυτής ,καθώς ο Δίας θα βρίσκεται για αρκετά μεγάλο μέρος της χρονιάς στον οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά τις σχέσεις και θα σας μοιράζει απλόχερα ευκαιρίες και διευκολύνσεις. Θα υπάρξουν λοιπόν πολλές γνωριμίες και νέες σχέσεις και ίσως πολλοί από εσάς προχωρήσετε και ένα βήμα παρακάτω με τον σύντροφο σας. Ο ευεργέτης Δίας θα συναντηθεί τρεις φορές μέσα στο έτος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και οι όχι και τόσο ευνοϊκές όψεις που θα σχηματίσουν θα φέρουν αρκετές απογοητεύσεις κυρίως στους γεννημένους στα μέσα του δεκαήμερου. Οι ημερομηνίες που θα πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι 13/01, 16/06 και 21/09. Οι καλές περίοδοι του 2019 είναι οι εξής: το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία μέσα στον έβδομο ερωτικό σας οίκο, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου και το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

3ο δεκαήμερο

Ότι θελήσετε και όπως το θελήσετε, θα το έχετε! Αφήνετε πίσω σας οτιδήποτε σας πλήγωσε ή σας απογοήτευσε και αυτή τη χρονιά απολαμβάνετε τον έρωτα! Ο Δίας θα σας δώσει τα δώρα του… Για τους αδέσμευτους του ζωδίου μπορεί να προκύψει μια καινούρια σχέση, η οποία θα είχε όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μία σοβαρή σχέση με προοπτικές. Οι δεσμευμένοι από την άλλη είναι πιθανόν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα ή γάμο. Σε κάθε περίπτωση αυτή η χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Παρόλο που όλο το 2019 σας ευνοεί, ιδιαίτερα σημαντικές περίοδοι κατά τις οποίες μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις είναι το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, το δεύτερο του Οκτωβρίου και σίγουρα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με τη σύνοδο Αφροδίτης- Δία να πραγματοποιείται μέσα στον έβδομο ερωτικό σας οίκο.

Καρκίνος

1ο δεκαήμερο

Το 2019 θα κυλήσει για εσάς ήρεμα και αρμονικά μέχρι τα τέλη του Φθινοπώρου, άλλωστε ταλαιπωρηθήκατε αρκετά όλη την προηγούμενη χρονιά που ο Κρόνος επηρέαζε τα αισθηματικά θέματα του δικού σας δεκαημέρου. Οι εξελίξεις ή οι αλλαγές που ίσως επιθυμείτε στην ερωτική σας ζωή θα σας έρθουν τον τελευταίο μήνα του έτους. Μόλις ο Δίας κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω στις 02/12 τότε θα προκύψουν για εσάς τεράστιες ευκαιρίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η Ηλιακή Έκλειψη στις 26/12 στον Αιγόκερω, η οποία πιθανώς να φέρει αλλαγές ή ακόμη και οριστικές ρήξεις σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Θετικά επηρεάζεστε τα παρακάτω διαστήματα: το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και το πρώτο του Ιουλίου, ενώ ευνοϊκό είναι, το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου.

2ο δεκαήμερο

Απαιτητική χρονιά η φετινή για εσάς στον τομέα των σχέσεων. Ο Κρόνος στον ερωτικό σας έβδομο οίκο θα φέρει αρκετές δοκιμασίες και εμπόδια στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό όμως θα είναι και μια καλή ευκαιρία για να δείτε ποιες από αυτές αξίζουν και πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σας και ποιες να λήξουν ώστε να εξελιχθείτε κι εσείς. Αν έχετε χτίσει πάνω σε γερές βάσεις τότε ασφαλώς θα απολαύσετε σταθερότητα και ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή. Επιπλέον προκλήσεις θα σας φέρουν και οι εκλείψεις του έτους. Συγκεκριμένα η Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας στις 02/07, αλλά και η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06/01 αναμένεται να φέρουν ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Επανασυνδέσεις ή επικοινωνίες με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν πιθανώς να έχετε από 19/3- 28/3 με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς, αλλά και από 10/11- 20/11 όταν ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό. Επίσης τα παρακάτω διαστήματα θα μπορούσαν να φέρουν θετικές εξελίξεις: το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το τελευταίο του Οκτωβρίου και το πρώτο του Δεκεμβρίου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Πλούτωνα να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε να περιμένετε πολλές αλλαγές. Από τη μία είναι πολύ πιθανό να σας φέρει μοιραίες και καρμικές σχέσεις, ιδιαίτερα έντονες και παθιασμένες και από την άλλη να σας αναγκάσει να αλλάξετε όλη την κοσμοθεωρία σας. Όλο αυτό ίσως να μην είναι καθόλου ευχάριστο ή εύκολο και συχνά να σας οδηγήσει σε συναισθηματικές και ψυχολογικές μεταπτώσεις, όμως στο τέλος θα αντιληφθείτε πως ότι συμβαίνει είναι για καλό. Ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδος θα είναι οι μέρες κοντά στην Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 17/07. Δεν θα λείψουν βέβαια και οι επανασυνδέσεις για πολλούς από εσάς, αφού και τις τρεις φορές πού θα αναδρομήσει ο Ερμής σας ευνοεί σε τέτοιου είδους θέματα. Το παρελθόν ίσως σα απασχολήσει από 06/03- 19/03 με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθείς, από 19/07- 31/07 όταν ο πλανήτης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας και από 1/11- 9/11 με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό. Θετικά γεγονότα μπορείτε να περιμένετε και προς τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και του Οκτωβρίου είναι για εσάς εξίσου καλές χρονικές περίοδοι.

Λέων

1ο δεκαήμερο

Εσείς υποδέχεστε τη νέα χρονιά έχοντας τακτοποιήσει τις ερωτικές σας υποθέσεις ήδη από τα τέλη του 2018, όταν ο Δίας μπήκε στον πέμπτο ερωτικό σας οίκο και αμέσως το κλίμα άλλαξε υπέρ σας, φέρνοντας σας νέους έρωτες ή καλύτερες συνθήκες στις ήδη υπάρχουσες. Τα αισθηματικά σας λοιπόν δεν θα έχουν ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα ενώ το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα η γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, είναι η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα σας στις 21/01, καθώς ενδέχεται να επηρεάσει το κομμάτι των σχέσεων σας. Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από 08/07- 19/07 θα έχετε και αρκετές ευκαιρίες επανασύνδεσης, ειδικά οι γεννημένοι τις πολύ πρώτες ημέρες του ζωδίου, αφού ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο. Ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σας είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου όπως επίσης και το πρώτο του Μαρτίου, ενώ θετικά γεγονότα θα έχετε και στις αρχές του Αυγούστου.

2ο δεκαήμερο

Από τις πλέον ερωτικές χρονιές θα είναι για εσάς το 2019, αφού για ένα πολύ μεγάλο διάστημα του έτους θα επηρεάζει ο Δίας την ερωτική σας ζωή, προσφέροντας σας την ευκαιρία να κάνετε όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα. Η νέα χρονιά σας επιφυλάσσει νέες γνωριμίες, νέους έρωτες, καινούριες σχέσεις, ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας, καλοπέραση, διασκέδαση και δημιουργία. Στα πιθανά σενάρια είναι και η απόκτηση ενός απογόνου. Ακόμη και όσοι έχετε παραμείνει στο παρελθόν και επιθυμείτε μια δεύτερη ευκαιρία θα έχετε την εύνοια του Δία από 31/5- 11/08 όταν ο πλανήτης θα κινείται ανάδρομα στον Τοξότη επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Από τις πιο τυχερές περιόδους θα είναι για εσάς στα αισθηματικά ο Ιανουάριος από τα μέσα και μετά, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Άρη και λίγο μετά θα σχηματίσει σύνοδο με το Δία. Ευνοϊκή περίοδος είναι επίσης το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου αλλά και το πρώτο του Αυγούστου.

3ο δεκαήμερο

Ολόκληρη τη χρονιά εσείς θα ζείτε σε ένα πελώριο, ροζ σύννεφο…. Η συναισθηματική σας ζωή και οι σχέσεις θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Ο τυχερός και γενναιόδωρος Δίας θα σας βοηθήσει για αρκετό καιρό στα ερωτικά σας ζητήματα. Νέοι έρωτες και σχέσεις είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κυρίως την άνοιξη και προς το τέλος του φθινοπώρου, ενώ εάν θέλετε να επεκτείνετε την οικογένεια σας τώρα είναι πολύ πιθανόν να σας επισκεφτεί ο πελαργός. Ιδανικό διάστημα για να προσπαθήσετε να επιτύχετε μια επανασύνδεση θα είναι προς το τέλος της άνοιξης όταν ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, ευνοώντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου. Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, του Μαρτίου και του Αυγούστου είναι πιθανόν να σας φέρουν ευχάριστα γεγονότα.

Παρθένος

1ο δεκαήμερο

Ευχάριστα θα κυλήσει η φετινή χρονιά για τα αισθηματικά σας. Ανήκετε σε αυτούς που θα δεχτούν την επιρροή του Ουρανού και μάλιστα με πολύ ευνοϊκές όψεις. Αυτό σημαίνει πως ναι μεν σας περιμένουν αλλαγές, όμως θα είναι ευχάριστες και αναζωογονητικές. Σίγουρα ο τελευταίος μήνας του έτους θα είναι πιο ενδιαφέρον, αφού ο Δίας στις 02/12 εισέρχεται στον ερωτικό σας πέμπτο οίκο και αμέσως σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Κάτι ευχάριστο και αναπάντεχο σας ετοιμάζει το σύμπαν! Οι εξής περιόδου θα είναι αρκετά ευνοϊκές για τα αισθηματικά σας: τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, μάλιστα έχουμε και τη σύνοδο Αφροδίτη –Άρη στο ζώδιο σας, και οι τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου.

2ο δεκαήμερο

Μια αμφιλεγόμενη χρονιά στον ερωτικό τομέα θα ξεκινήσει για εσάς. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας ευεργετεί θέλοντας να σας προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, όμως η παρουσία του Ποσειδώνα στον οίκο των αισθηματικών σας δυσκολεύει την κατάσταση φέρνοντας απογοητεύσεις και ματαιώσεις. Θα πρέπει ίσως να αποκτήσετε έναν πιο προσγειωμένο τρόπο σκέψης και να επαναξιολογήσετε τους στόχους κι τις προσδοκίες σας. Ίσως κάποια όνειρα σας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν είτε γιατί είναι υπερβολικά, είτε γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Προσπαθήστε να δείτε λίγο διαφορετικά τα πράγματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε όσες ευκαιρίες προκύψουν. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς, στον έβδομο ερωτικό σας οίκο, μπορείτε να περιμένετε μία επανασύνδεση το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, ενώ μηνύματα από το παρελθόν πιθανώς να έχετε και κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό Στα συναισθηματικά σας ευνοείστε τις παρακάτω περιόδους: το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας μπορείτε να περιμένετε έναν ρομαντικό έρωτα, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

3ο δεκαήμερο

Έντονα και βαθιά συναισθήματα φέρνει για εσάς το 2019. Πιθανώς να θελήσετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί μέσα στους ερωτικούς σας δεσμούς και μάλιστα η αλλαγή θα ξεκινήσει από εσάς. Θα θελήσετε να δημιουργήσετε σχέσεις ουσιώδεις καθώς οτιδήποτε επιφανειακό δε θα σας καλύπτει και το καλύτερο είναι ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε μία επανασύνδεση κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, ενώ για κάτι τέτοιο ευνοείστε και με τον ανάδρομο Ερμή το Σκορπιό το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Τα αισθηματικά σας ζητήματα θα έχουν θετικές εξελίξεις τα παρακάτω διαστήματα: το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και τις τελευταίες ημέρες του έτους.

Ζυγός

1ο δεκαήμερο

Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια έρχεται για εσάς αφού πήρατε βεβαίως τα μαθήματα του Κρόνου. Μετά τη δύσκολη περσινή χρονιά ήρθε η ώρα να απολαύσετε ποιοτικές σχέσεις με άτομα που σας αξίζουν και δεν σας κρατούν πίσω. Όμως για να προφυλάξετε την ηρεμία σας και να μην έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα θα χρειαστεί να φανείτε προσεκτικοί τις τελευταίες ημέρες του χρόνου και συγκεκριμένα τις μέρες κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26/12. Ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

2ο δεκαήμερο

Ετοιμαστείτε για μία χρονιά διαρκών εναλλαγών! Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα ξεκινήσει να βάζει σε δοκιμασίες τους γεννημένους το δικό σας δεκαήμερο και αυτό σίγουρα θα φέρει αρκετές δυσκολίες στα αισθηματικά σας. Όμως για καλή σας τύχη ο Δίας από τον Τοξότη σας βοηθάει αρκετά σε νέες γνωριμίες, ερωτικές επαφές και φλερτ επομένως κάπως μετριάζεται το όλο κλίμα. Οι χρονικές περιόδους που θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί γιατί βάζουν τις σχέσεις σας σε κίνδυνο είναι κοντά στις 06/01 που πραγματοποιείται η Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και στις 02/07 με την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο. Οι καλές περιόδους για τα αισθηματικά σας είναι οι εξής : το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, το πρώτο του Μαΐου, το τελευταίο του Σεπτεμβρίου και το δεύτερο του Δεκεμβρίου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα μέσα της φετινής χρονιάς δεν έχετε και πολλά πράγματα να σας ανησυχούν σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Αντιθέτως θα κάνετε πολλές νέες ερωτικές γνωριμίες και η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει. Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 17/07 ίσως σας φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας. Προς το τέλος του χρόνου ξεκινάει μία περίοδος για εσάς, με τον Κρόνο να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, που θα θέσει σε δοκιμασία τις σχέσεις και ίσως έρθει τότε το τέλος για κάποιους. Στα αισθηματικά σας θα έχετε αρκετά θετικές εξελίξεις και γεγονότα το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο του Οκτωβρίου.

Σκορπιός

1ο δεκαήμερο

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική θα είναι η φετινή χρονιά για εσάς! Από τις 06/03 ο Ουρανός μπαίνει οριστικά στον Ταύρο, το ζώδιο που επηρεάζει τον έβδομο ερωτικό σας οίκο, και φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις! Είναι γνωστό πως ο πλανήτης αυτός δεν αγαπάει την ηρεμία επομένως να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Ξαφνικοί χωρισμοί αλλά και ξαφνικές σχέσεις έντονης μάλιστα διάρκειας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τέλος μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει μόλις ο Δίας μπει στον Αιγόκερω και σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου ίσως έχουν μοιραίες εξελίξεις στις σχέσεις τους καθώς τους επηρεάζει η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 21/01. Καλές στιγμές στον ερωτικό σας τομέα πιθανότατα να έχετε τα παρακάτω χρονικά διαστήματα: τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

2ο δεκαήμερο

Ανήκετε και εσείς στους ευνοημένους του 2019 σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές δυσκολίες όμως τόσο ο Κρόνος από τον Αιγόκερω όσο και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σας βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Συναισθηματική σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και πραγματοποίηση των ονείρων σας θα φέρει το νέο έτος για εσάς. Απλά απολαύστε τα! Στα πιθανά σενάρια είναι και μία επανασύνδεση όταν ο ανάδρομος Ερμής κατά το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδιαίτερα ευνοϊκά θα είναι για τα αισθηματικά σας τα εξής χρονικά διαστήματα: το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου, το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου αλλά και το δεύτερο του Νοεμβρίου.

3ο δεκαήμερο

Ήρεμα θα κυλήσει η φετινή χρονιά για εσάς με αρκετά ευνοϊκές συνθήκες για τα αισθηματικά σας. Δε θα λείψουν βέβαια οι γνωριμίες και τα φλερτ τα οποία θα ανεβάσουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοπεποίθηση σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να ξεκινήσετε μία νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές, ενώ δεσμευμένοι του ζωδίου ίσως αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όσοι θα θέλατε να πετύχετε μια επανασύνδεση θα ευνοηθείτε από τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, το πρώτο του Ιουνίου και το τρίτο του Οκτωβρίου.

Τοξότης

1ο δεκαήμερο

Όπως ξεκίνησε όμορφα η φετινή χρονιά για εσάς έτσι και θα συνεχιστεί, γεμάτη χαρά, έρωτα και περιπέτεια! Ο κυβερνήτης σας Δίας ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς φρόντισε για εσάς. Ολόκληρη τη χρονιά λοιπόν ευνοείστε είτε για νέες σχέσεις και γνωριμίες, είτε για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Τυχεροί θα είστε και στην περίπτωση που επιθυμείτε μία επανασύνδεση ειδικά το διάστημα από 8/7 έως 19/ 07 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Λέοντα. Ακόμη πιο ευνοϊκά θα είναι τα παρακάτω διαστήματα: το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου και το πρώτο του Νοεμβρίου.

2ο δεκαήμερο

Με τον Δία στον πρώτο σας οίκο για μεγάλο διάστημα μέσα στο 2019 αναμφίβολα θα ζήσετε πολλές και έντονες ερωτικές στιγμές! Καλό θα ήταν όμως να μην παρασυρθείτε και επαναπαυθείτε στη καλή σας τύχη, καθώς κάποιες δυσαρμονικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα θα σας φέρουν συναισθηματικές απογοητεύσεις και πιθανώς αλλάξετε γνώμη για άτομα ,με τα οποία σχετίζεστε. Ο ανάδρομος Δίας δεν αποκλείεται να σας φέρει και επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν. Πολύ καλό διάστημα για τα αισθηματικά σας θα είναι το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο σας ενώ τυχεροί θα είστε και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, το τρίτο του Ιουνίου και το δεύτερο του Νοεμβρίου.

3ο δεκαήμερο

Όλες οι αστρολογικές συνθήκες είναι υπέρ σας αυτή τη χρονιά! Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ ευχάριστες εξελίξεις και στα ερωτικά σας ζητήματα. Ό,τι κι αν θελήσετε το σύμπαν θα σας το φέρει. Νέοι έρωτες, επισημοποιήσεις, προτάσεις συγκατοίκησης, αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας και φυσικά για όσους το επιθυμούν επανασυνδέσεις, ειδικά την άνοιξη όταν ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο δικό σας δεκαήμερο. Ακόμη πιο ενισχυμένη θα είναι η τύχη σε ερωτικά ζητήματα τα παρακάτω διαστήματα: τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο του Ιουλίου ενώ οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει για δεύτερη φορά μέσα στο έτος σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο θα απογειωθείτε.

Αιγόκερως

1ο δεκαήμερο

Το κλίμα για εσάς άλλαξε προς το καλύτερο από τη στιγμή που ο κυβερνήτης σας Κρόνος εγκατέλειψε το δεκαήμερο σας. Αρκετά εμπόδια και προβλήματα αντιμετωπίσατε την περασμένη χρονιά και τώρα επιτέλους έφτασε η στιγμή να βιώσετε ηρεμία και σταθερότητα στις σχέσεις σας ενώ σας περιμένουν θετικές εξελίξεις και γεγονότα όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για τους γεννημένους τις πολύ πρώτες μέρες του ζωδίου κάτι πολύ καλό θα φέρει και το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στις αρχές Δεκεμβρίου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η Ηλιακή έκλειψη στις 26/12 η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Αρκετά ευνοϊκά θα είναι για εσάς τα παρακάτω χρονικά διαστήματα: το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το δεύτερο του Μαΐου, το πρώτο του Ιουλίου και οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

2ο δεκαήμερο

Αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή! Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο και θα βάζει τις σχέσεις σε δοκιμασίες μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όσες σχέσεις είναι δυνατές και πατούν σε γερές βάσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αντιθέτως θα δείτε πως μέσα από αυτό θα έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Σχέσεις που είναι προβληματικές και δεν υπάρχει η θέληση να δουλευτούν και να βελτιωθούν μοιραία θα λήξουν. Την όλη κατάσταση θα επιδεινώσουν και οι εκλείψεις οι οποίες θα σας φέρουν μοιραία γεγονότα και αλλαγές. Εσείς επηρεάζεστε από την Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 06/01 και από την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 02/07. Τα διαστήματα που είναι αρκετά βοηθητικά για τα αισθηματικά σας είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ για μία επανασύνδεση σας ευνοεί ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από 19/07- 31/07.

3ο δεκαήμερο

Με τον Πλούτωνα να βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο αναμένεται να έχετε μια ιδιαίτερη ερωτική χρονιά. Οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος ενώ δε θα λείψουν και οι μοιραίοι και καρμικοί έρωτες. Η επιρροή του αυτού του πλανήτη χαρακτηρίζεται μεταμορφωτική επομένως δεν αποκλείεται να δείτε αλλαγές τόσο στον τρόπο που συμπεριφέρεστε εσείς όσο και στα άτομα που θα σας ελκύουν. Προς το τέλος της χρονιάς ίσως να αρχίσει να βαραίνει το κλίμα καθώς σιγά σιγά θα πλησιάζει ο Κρόνος τον Πλούτωνα και πιθανώς να έχετε κάποιες δυσκολίες στα συναισθηματικά σας ζητήματα. Η Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας στις 16/07 σας επηρεάζει άμεσα και ενδέχεται να φέρει γεγονότα συναισθηματικής φύσεως. Εξελίξεις και γεγονότα μπορείτε να περιμένετε το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, το οποίο προβλέπεται να ζήσετε έντονα πάθη με τη σύνοδο Αφροδίτης- Πλούτωνα, το πρώτο του Ιουνίου και το τελευταίο του Ιουλίου.

Υδροχόος

1ο δεκαήμερο

Εσείς ήδη είδατε αλλαγές στα αισθηματικά σας από τα τέλη της περασμένης χρονιάς. ‘Έχετε λοιπόν διαμορφώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε το νέο έτος να μην έχετε προβλήματα και άγχη στον αισθηματικό σας τομέα. Προσέξτε μόνο ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εξελίξεις με την Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα στις 21/01. Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα από 08/07- 19/07 πιθανώς να σας δώσει την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος. Ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά σας θέματα είναι οι εξής: το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, το δεύτερο του Ιουνίου και οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

2ο δεκαήμερο

Το 2019 θα είναι μία χρονιά που θα σας ανεβάσει πολύ ψυχολογικά καθώς θα σας φέρει πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να ζήσετε υπέροχες στιγμές γεμάτες έρωτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα δείτε τις καινούριες γνωριμίες και τα φλερτ σας να πολλαπλασιάζονται, ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσετε τις χαρές τις συντροφικής ζωής. Τα τυχερά σας διαστήματα για το 2019 είναι τα εξής: το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, τον δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και ειδικά το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, όταν η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τρίγωνο με το Δία και πιθανώς να σας φέρει κάτι συναρπαστικό στην ερωτική σας ζωή.

3ο δεκαήμερο

Η χρονιά αυτή δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις για εσάς. Πρόκειται για μία μεταβατική χρονιά, την οποία καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να προχωρήσετε έχοντας ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που ζητάτε από μία σχέση. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα και ίσως μέσα από κοινές παρέες να βρεθεί το πρόσωπο που θα σας συναρπάσει. Ιδανικές μήνες για εσάς είναι το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, αλλά και το δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Ιχθείς

1ο δεκαήμερο

Το 2019 προβλέπεται να είναι μία καλή χρονιά για τα αισθηματικά σας και σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα ειδικά από το Μάρτιο και μετά όταν ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο και θα σας φέρει απρόσμενες συναντήσεις και φλερτ με ξεχωριστά άτομα. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού στο τέλος της χρονιάς επίσης σας επιφυλάσσει κάποια συναρπαστική εξέλιξη. Πολύ καλές ήμερες για εσάς είναι προς το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου με τη σύνοδο Αφροδίτης- Άρη αναμένεται να είναι εκπληκτικό.

2ο δεκαήμερο

Δύσκολο να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στη λογική και τη φαντασία. Δέχεστε τις επιρροές και του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Από τη μία λοιπόν σας προφέρεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τους στόχους και να χτίσετε σχέσεις που θα έχουν ουσία και διάρκεια και από την άλλη είστε επιρρεπείς στο να παρασύρεστε από ακατάλληλα άτομα και εντέλει να απογοητεύεστε. Θα πρέπει ίσως εσείς οι ίδιοι να επιβληθείτε στον εαυτό σας ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, γιατί το σύμπαν θα σας δώσει ευκαιρίες. Ευνοϊκοί μήνες για εσάς είναι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, το δεύτερο του Ιουλίου, το οποίο θα είναι και ιδιαίτερα ρομαντικό με την Αφροδίτη να σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα, και οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Επανασυνδέσεις είναι πιθανό να έχετε από 19/03- 29/03 με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας και από 11/11- 20/11 όταν θα κινείται ανάδρομα στο Σκορπιό επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο.

3ο δεκαήμερο

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσάς αυτή τη χρονιά και θα έχετε τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους. Τίποτα δεν σας στέκεται εμπόδιο στο να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε. Καινούριες σχέσεις για τους αδέσμευτους αλλά και επισημοποιήσεις για τους δεσμευμένους είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενες. Για όσους επιθυμούν μία επανασύνδεση ο ανάδρομος Ερμής θα τους βοηθήσει και στις τρεις περιόδους αναδρομής του. Περιμένετε λοιπόν πρόσωπα από το παρελθόν από 06/03-19/03 όταν θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, από 20/07- 31/07, όταν θα είναι ανάδρομος στον Καρκίνο, αλλά και ολόκληρο το πρώτο δεκαήμερο, που θα κινείται ανάδρομος στις τελευταίες ,μοίρες του Σκορπιού. Ιδιαίτερα θετικές για τα ερωτικά σας θα είναι τα παρακάτω διαστήματα: το δεύτερο δεκαπενθήμερο το Μαρτίου, το τελευταίο του Ιουλίου και το δεύτερο του Σεπτεμβρίου.

Δες κι αυτό:

Πώς να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο το 2019

Πηγή: myastro.gr