Μερική Έκλειψη Σελήνης-Πανσέληνος στον Αιγόκερω και πώς θα μας επηρεάσει

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Ιούλιος είναι μήνας Εκλείψεων, έτσι η Πανσέληνος του μήνα- Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 17/07 στις 00:38 π.μ. στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι ορατή από την Ελλάδα και θα έχει συνολική διάρκεια 1 ώρα και 29’, θα λειτουργήσει σαν μεγεθυντικός φακός που θα φωτίσει αθέατες πλευρές της ψυχής μας, ενώ παράλληλα, μιας και μια Έκλειψη είναι δείκτης αλλαγών στην ζωή μας, θα μας ωθήσει να πάρουμε αποφάσεις. Πώς θα επηρεάσει η μερική έκλειψη τα ζώδια;

Ο ωροσκόπος της Έκλειψης για την Ελλάδα θα είναι στην 20ο 33’ του Παρορμητικού Κριού, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποφάσεις που θα πάρουμε όχι μόνο θα είναι γρήγορες αλλά θα μπούνε και άμεσα σε εφαρμογή.

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της Persona (4ος – 10ος) και αυτό σημαίνει ότι θα μας βάλει στην διαδικασία να βάλουμε νέα όρια και να αναθεωρήσουμε τόσο τις οικογενειακές μας σχέσεις και τις αξίες που έχουμε πάρει από αυτήν, αλλά και το επαγγελματικό και κοινωνικό μας προφίλ.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ωροσκόπος της Έκλειψης τόσο με την Σελήνη όσο και με τον Ήλιο θα μας ωθήσει να κινηθούμε γρήγορα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την συμμετοχή του Πλούτωνα , ο οποίος απαιτεί να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και να δώσουμε ένα τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις που λιμνάζουν, με σκοπό την εξέλιξη μας.

Σε αυτή την διαδικασία πολύ σημαντική θα είναι η βοήθεια της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο η οποία απαιτεί από εμάς να πάρουμε αποφάσεις με βάση την ψυχρή λογική και το συμφέρον και όχι με συναισθηματικά κριτήρια, γεγονός που μπορεί να μας βγάλει έξω από τα νερά μας.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ουρανός με τον ανάδρομο Ερμή θα ανεβάσει τους τόνους στις οικογενειακές σχέσεις, με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες να προκαλούνται καυγάδες για ασήμαντες αφορμές, ενώ από την άλλη πλευρά,  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με το Μεσουράνημα θα μας φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, μας προειδοποιεί ότι καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις συναλλαγές και τις οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Ενώ, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Άρη είναι η αιτία που κρύβεται πίσω από τις εντάσεις και τα νευρικά ξεσπάσματα.

Τα θετικά σημεία αυτής της Έκλειψης είναι,  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία και η οποία μας δίνει την δύναμη που χρειαζόμαστε για να προωθήσουμε τα δημιουργικά μας σχέδια και να πάρουμε αποφάσεις οι οποίες μπορεί να μοιάζουν ριψοκίνδυνες, στο τέλος όμως  θα αποδειχθούν σωστές.  Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα μας ωθήσει να σχεδιάσουμε το μέλλον μας.

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα. Αλλά και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου εξαιτίας των όψεων που σχηματίζει ο Ουρανός με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες, και οι οποίοι μπορεί να νιώθουν ότι ξαναζούν παρόμοιες καταστάσεις με αυτές του καλοκαιριού του 2018.

Το βασικό αίτημα της Μερικής Έκλειψης του Ιουλίου είναι να αφήσουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και μέσα στους επόμενους μήνες να βγούμε από την συνήθεια και την πεπατημένη μας και να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στις προσωπικές και οικογενειακές μας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές μας συνεργασίες. Με αυτό τον τρόπο, διώχνοντας δηλαδή τα βαρίδια από τη ζωή μας, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Ο χρόνος που μας δίνετε είναι ουσιαστικά μέχρι την επόμενη Έκλειψη Σελήνης η οποία θα πραγματοποιηθεί κοντά σε αυτές τις μοίρες στις 10 Ιανουαρίου του 2020.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω σας επηρεάζει άμεσα. Αυτό που σας ζητάει  να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα είναι, να βάλετε όρια στην οικογένεια σας και να μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να επηρεάζουν την κρίση σας. Επίσης, ήρθε η στιγμή να κόψετε δεσμούς με ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους. Μέσα από αυτή την διαδικασία να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε πιο δυνατοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ταύρους. Το αίτημα της είναι να αλλάξετε τον τρόπο και την Κοσμοθεωρία σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας. Όλο αυτό για να γίνει θα χρειαστεί προσπάθεια, μιας και θα πρέπει να ξεπεράσετε την κριτική και τις αντιστάσεις της οικογένειας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει αρκετούς τριγμούς στον άξονα των αξιών σας. Κάτω από την επιρροή της θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ενώ μέσα από αυτή την διαδικασία θα συνειδητοποιήσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και την εξέλιξη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω σας αφορά άμεσα. Κάτω από το μεγεθυντικό φακό της θα δείτε με καθαρή ματιά τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ενώ θα καταλάβετε ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που ξέρατε ότι ουσιαστικά δεν σας προσφέρουν κάτι , ενώ εσείς τις συντηρούσατε από συνήθεια ή ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, ενώ στις αποσκευές της κουβαλάει για εσάς σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας και νέες ευθύνες τις οποίες δεν θα διστάσετε να πάρετε, παρόλο που στα μάτια των περισσοτέρων θα φαίνονται πολύ μεγάλες ή ριψοκίνδυνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ παράλληλα, θα σας ωθήσει να κάνετε μερικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Ενώ, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι θα νιώσετε εσείς οι Ζυγοί. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και την καριέρα και την οικογένεια σας. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να πάψετε να είστε υποχωρητικοί στις επιθυμίες των άλλων και να ακολουθήσετε τα δικά σας θέλω. Άλλωστε, όπως και εσείς έχετε διαπιστώσει, η συγκαταβατική σας στάση δεν σας έχει βοηθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σημαντική είναι αυτή η Μερική Έκλειψη Σελήνης για εσάς τους Σκορπιούς. Η συμμετοχή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο επικοινωνείτε τις θέσεις σας, ενώ οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να πάρετε την απόφαση και να δείτε ποιες οικονομικές συνεργασίες είναι σημαντικές για εσάς και ποιες  πλέον δεν αποδίδουν. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας , ώστε πολύ σύντομα να νιώσετε και πάλι οικονομικά ασφαλείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι δικός σας. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας με την συμμετοχή του Πλούτωνα θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να μετασχηματίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Η διαδικασία αυτή όσο επίπονη και αν είναι, μακροπρόθεσμα θα έχει για εσάς θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε δει πολλές φορές την ζωή σας να αλλάζει ριζικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει για άλλη μια φορά την ψυχολογία σας. Κάτω από την επιρροή της θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας οι οποίες και θα σας πιέσουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στην οικογένεια σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάθε άλλο παρά αρνητική θα είναι για εσάς τους Ιχθύες. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Όλο αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κάποια πρόσωπα τα οποία βρισκόταν δίπλα σας να νιώσουν ότι δεν ταιριάζουν με τον νέο σας κύκλο και να απομακρυνθούν. Όσο και αν σας στεναχωρήσει αυτό το γεγονός θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές εξέλιξης.

Πηγή: oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved