«Τι σημαίνει εάν είδα στον ύπνο μου ότι είμαι έγκυος;»… Πιθανότατα κάποια τέτοια αναζήτηση θα σ’ έφερε μέχρι εδώ. Ευτυχώς για σένα είσαι στο κατάλληλο μέρος για να μάθεις τι σημαίνει το όνειρο που είδες χθες το βράδυ.

Τα όνειρα με μωρά και εγκυμοσύνη είναι απ’ τα πιο συνηθισμένα όνειρα που βλέπουν οι γυναίκες. Μπορεί να δεις κάποιο τέτοιο όνειρο σ’ όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι, είτε τα πλάνα για ένα μωρό είναι κοντινά είτε δεν σου περνούν καν ακόμα σαν σκέψη.

Θέλεις να μάθεις τι σημαίνει το καθένα απ’ αυτά τα όνειρα; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να βρεις ποιο όνειρο είναι πιο κοντά σ’ αυτό που είδες και να διαβάσεις την ερμηνεία του.

Τι σημαίνει εάν είδα στον ύπνο μου ότι είμαι έγκυος;

Αν είσαι στο όνειρό σου, σε κατάσταση εγκυμοσύνης (ασχέτως μήνα), είναι μια κατάσταση που βιώνεις και στην καθημερινότητα σου, πιεστική και αγχωτική, που όμως σύντομα θα την λήξεις. Αν γεννάς, κάποια μεγάλη σου επιθυμία –οικονομική/ερωτική- θα πραγματοποιηθεί. Αν συμβαίνει όλο αυτό σε άλλον, και εσύ απλά το παρακολουθείς, τότε μην αναλάβεις μέσα σε φιλίες ή συνεργασίες, ευθύνες που δεν μπορείς να αποπερατώσεις.

Κι αν δεν είδες ότι είσαι έγκυος, αλλά είδες απλά ένα μωρό, ποια είναι η εξήγηση;

Μωρό

Συνήθως στις παραδόσεις, δεν είναι καλό αυτό το σύμβολο. Στην πραγματικότητα μέσα σε ένα όνειρο, δηλώνει τις νέες αρχές και τις εκπλήξεις στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού, ακόμη και την επανασύνδεση. Αν το γεννούσες ασχέτως αν ήταν αγόρι ή κορίτσι, τότε θέμα οικονομικό που σε έχει κουράσει φεύγει από πάνω σου. Αν το κρατούσες, έρωτας που σου έχει φανερωθεί τον τελευταίο καιρό, θα εξελιχθεί σε σταθερή βάση. Αν έκλαιγε, τότε ειδήσεις για δέσμευση θα σου έρθουν από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Σαφώς, και μπορεί να δηλώνει και το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Καρότσι μωρού

Είναι ένα υπέροχο όνειρο, που αν το δει κοπέλα θα έχει λίαν συντόμως στην ζωή της έναν απόγονο. Αν σε αυτό μέσα υπήρχε μωρό που έκλαιγε, ίσως και να βρεθεί σε ένα ερωτικό δίλημμα για την τελική επιλογή συντρόφου (άντρας και γυναίκα).

Δες ακόμα:

Είδες όνειρο με δόντια; Δες τι μπορεί να σημαίνει!

Με πληροφορίες από oroskopos.tv
Photo: Freepik