Το Φθινόπωρο ξεκίνησε, και προλογίζει την νέα σεζόν… μέσα από δυναμικές αστρολογικές όψεις, που θα φέρουν ανατροπές στην πλειοψηφία των ζωδίων. Ποιες είναι οι επανασυνδέσεις ζωδίων που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο;

Πιο τυχεροί στον αισθηματικό τομέα, θα είναι όλοι εκπρόσωποι της Φωτιάς και της Γης, καθώς θα έχουν πλέον επιλογές και από το παρελθόν αλλά και το παρόν. Εύνοια θα έχουν και τα ζώδια του Αέρα και του Νερού, στον οικονομικό τους τομέα, ειδικά για όσους θέλουν να κάνουν νέα ξεκινήματα – επενδύσεις.

Πιο αναλυτικά για όλους: 

Κριός

Με τόσα που έχετε φορτωθεί το μόνο σίγουρο είναι, ότι έχετε χάσει την προσωπική σας ισορροπία, και πιθανόν και το συντροφικό σας ταίρι, να σας εκφράσει αυτές τις ημέρες κάποια δικαιολογημένα παράπονα. Από το δεύτερο δεκαήμερο  του μήνα και μετά, που σίγουρα τα οικονομικά σας, θα έχουν μπει σε μια σειρά, μην παραλείψετε και να δώσετε την πρέπουσα σημασία, στο πως θα βελτιώσετε ποικιλοτρόπως την σχέση σας. 

Ταύρος

Μόνο ευχάριστα θα είναι τα νέα, που θα έρθουν μέσα τα αισθηματικά σας δρώμενα. Εσείς που καιρό τώρα θέλετε να βρείτε μια πρακτική ευκαιρία, για να μπορέσετε να μιλήσετε και να κάνετε εκ νέου τις προτάσεις σας. Από τους λίγους που έχετε μια σχέση χωρίς σκαμπανεβάσματα, οι περισσότεροι μέχρι την λήξη του έτους, θα έχετε σίγουρα προγραμματίσει μια πιο επίσημη δέσμευση.

Δίδυμοι

Εσείς και ήρεμοι… δεν υπάρχει αυτό! Τώρα που και ο Ερμής συγκατοικεί με τον Ερμή, μέσα στην Παρθένο, θα πρέπει όλες τις αισθηματικές σας υποθέσεις να τις ξεκαθαρίσετε, ακόμη και αν η άλλη  πλευρά, δεν έχει ακόμη δώσει το στίγμα της. Οι χωρισμένοι, δεν θα αφήσουν καθόλου περιθώρια για επανασύνδεση… και πιθανόν και μέσα σε αυτόν τον μήνα του Σεπτεμβρίου, θα κάνουν μια νέα σοβαρή γνωριμία.

Καρκίνος                            

Δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι, από όλα αυτά που συντρέχουν μέσα στην ερωτική σας σχέση, τους τελευταίους μήνες. Τώρα χρειάζεται να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που μάλλον έχει αρχίσει και μπαίνει σε μια ρουτίνα. Οι ελεύθεροι, θα πρέπει να ανοίξετε περισσότερο τους κοινωνικούς σας κύκλους, καθώς εκεί μέσα θα βρείτε και την νέα μεγάλη σας αγάπη.

Λέων

Υπάρχει σίγουρα προσφορά γύρω σας, από αγάπη και τρυφερά συναισθήματα, αλλά το δικό σας το μυαλό και η καρδιά ακόμη χτυπούν για μια υπόθεση, του παρελθόντος. Το θετικό είναι, ότι με τόσο καλά αστρολογικά, εσείς θα καταφέρετε να μιλήσετε… αλλά μάλλον θα πρέπει να είστε και άκρως πια προσεχτικοί, σε όλα αυτά που εκ νέου θα σας τάξουν.

Παρθένος

Αναμφισβήτητα είστε το πιο προβεβλημένο ζώδιο, της εποχής. Οι περισσότεροι που έχετε προβλήματα με τον σύντροφο σας, είναι μόνο θέμα λίγων ημερών, για να καταφέρετε να τα λύσετε μόνιμα. Μέσα σε αυτά που πρέπει να κοιτάξετε, είναι και κάποιες πιο παλιές σας ερωτικές υποθέσεις, που ήδη σας αναζητούν για αληθινές τελικές απαντήσεις.

Ζυγός

Έχετε τελειώσει με όλα τα παλιά, και τώρα πια ελεύθεροι, θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας τα καλύτερα. Οι φίλοι σας αλλά και τα άτομα που σας αγαπούν είναι κοντά σας, για να σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που σκέφτεστε. Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο  του μήνα και μετά, θα παρουσιαστούν φρέσκα φλερτ, που δεν θα σας αφήσουν και τελείως ασυγκίνητους.

Σκορπιός

Μην ανακατεύεστε με υποθέσεις του συντρόφου σας. Ξέρει καλύτερα από εσάς, και δεν χρειάζεται να χαλάσει το ρομαντικό κλίμα που τρέχει μεταξύ σας. Εσείς που τώρα προσφάτως έχετε χαθεί – χωρίσει – παρεξηγηθεί με τον αγαπημένο σας, μην κάνετε κάτι πιεστικό, απλά δώστε τον εύλογο χρόνο για να ηρεμήσει και να σας προσεγγίσει  με τον δικό του τρόπο! 

Τοξότης

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου μήνα, θα έχετε έντονες προσεγγίσεις από έναν φίλο σας, που καιρό τώρα έχει ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Τώρα θα πρέπει, από την δική σας την μεριά, να ζυγίσετε τα πάντα και πάνω από όλα την φιλία σας. Μερικοί, μέσα στον Φθινόπωρο θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν ή και να παντρευτούν.

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο στις 18/09 να γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία μέσα στον Αιγόκερω, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς θα βρείτε πρακτικές λύσεις σε πολλά από τα καθημερινά σας προβλήματα. Τώρα με μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, θα καταφέρετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, να τον πείσετε να σας δώσει μια ευκαιρία για να είστε μαζί και μόνιμα.

Υδροχόος

Αποφασίστε τι θα κάνετε μέσα στην σχέση σας, που έχει πάρει μια μορφή, που δεν εκφράζει ούτε στο ελάχιστο αυτά που εσείς θέλετε.  Μιλήστε άμεσα με το συντροφικό σας έτερο, και θα δείτε ότι μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις και λύσεις που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένο ζευγάρι. Μια πιο σοβαρή ματιά, παράλληλα θα πρέπει να ρίξετε και στα εργασιακά σας.

Ιχθύς

Δεν είστε σίγουροι, ότι αυτό το νέο ερωτικό ξεκίνημα που πάτε να κάνετε με κάποιον πρώην σας, θα έχει την επιτυχία που σκέφτεστε. Αν όμως δεν το προσπαθήσετε, δεν θα μάθετε ποτέ το αποτέλεσμα. Πάντως για όλον τον μήνα του Σεπτεμβρίου, θα έχετε την εύνοια των άστρων. Οικογενειακά – κληρονομικά ζητήματα, θα σας αποφέρουν χρήμα.

Διάβασε και αυτό:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο

Πηγή: oroskopos.tv