Ο νέος μήνας, έχει αφθονία από θετικές όψεις της Αφροδίτης… κάτι που σίγουρα θα φέρει ανατροπές σε σχέσεις, κοινωνικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Τυχεροί όσοι τώρα θα κάνουν φρέσκιες αισθηματικές γνωριμίες, που θα έχουν την πλήρη εύνοια του αστρολογικού θόλου, για να εξελιχθούν σε δυνατές αγάπες. Ποιες επανασυνδέσεις ζωδίων θα δούμε, όμως, αυτό τον μήνα;

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Δεν είστε εσείς από τα ζώδια, που θα δώσετε ευκαιρίες, σε σχέσεις και άτομα που σας έχουν απογοητεύσει. Τώρα που είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας, σίγουρα θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί, στην καθημερινότητα σας. Στα οικονομικά σας, μην πτοείστε… έρχεται ευκαιρία – έκπληξη. 

Ταύρος

Δεν σας χρειάζεται ακόμη μια λάθος επιλογή. Τώρα που είστε οι περισσότεροι ελεύθεροι μπορείτε να δείτε τι άλλο καλό υπάρχει γύρω σας, και να ανάψετε το πράσινο φως. Επίσης, μερικοί πιθανόν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα επανασυνδεθούν …με παλιές σας αισθηματικές υποθέσεις, που αξίζουν!

Δίδυμοι

Υπάρχουν καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, που δεν σας επιτρέπουν ακόμη να ασχοληθείτε ενεργά και καθοριστικά, με την ερωτική σας σχέση. Με τον κυβερνήτη σας, μέσα στον Σκορπιό, σίγουρα η δυναμική σας θα πολλαπλασιαστεί και θα σας φέρει κοντά σε μόνιμες λύσεις. Το μενού επίσης εμπεριέχει επιμόρφωση και πολλά ταξίδια.

Καρκίνος                            

Δεν χρειάζεται ούτε να τρέξετε πίσω από καταστάσεις αλλά ούτε και να τις περιμένετε, στον ερωτικό σας τομέα. Ξέρετε τι θέλετε και μάλλον το άτομο που έχετε αυτήν την εποχή μέσα στην καρδιά σας, δεν μπορεί να σας το προσφέρει. Από τις 05/10 και μετά που τα αστρολογικά σας ευνοούν σίγουρα, θα πρέπει να κοιτάξετε πιο ώριμα το μέλλον σας.

Λέων

Πολλά τα μέτωπα σε εργασία και προσωπική ζωή, που έχετε ανοίξει, και τώρα πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας. Εσείς που έχετε τις δυσκολίες της σχέσης εξ΄αποστάσεως, πιθανόν και να πρέπει μέσα στον καινούργιο μήνα, θα βάλετε τα όρια σας και να ψάξετε για κοινές λύσεις που θα μηδενίσουν τα χιλιόμετρα.

Παρθένος

Μην ακούτε ποτέ και κανέναν, για το τι πρέπει να κάνετε μέσα στην σχέση σας, τώρα που περνάτε μια δύσκολη φάση ζωής. Οι μέρες έχουν για εσάς ευκαιρίες διαλόγου και συναντήσεων, που σίγουρα θα σας φέρουν κοντά σε μόνιμες λύσεις. Επιπροσθέτως, μην αμελείτε και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Ζυγός

Με τον Ήλιο μέσα στο ζώδιο σας, για ακόμη 3 εβδομάδες, πολλά από τα προβλήματα και τα εμπόδια που σας ενοχλούν, απλά θα παραμεριστούν. Είναι μια εποχή που θα καταφέρετε να βάλετε και την ερωτική σας σχέση, σε μια ισορροπία, αλλά και να κάνετε πιο ασφαλή βήματα προς την κατεύθυνση μιας επίσημης δέσμευσης.

Σκορπιός

Από τις πρώτες ημέρες του ο Οκτώβριος, θα σας βάλει πάνω σε διλήμματα ερωτικά. Το παρελθόν και το παρόν, θα σας πιέσουν αισθηματικά και μέχρι να πάρετε αποφάσεις ζωής.  Εσείς μόνο ξέρετε τι θέλετε, άρα σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές. Ένα οικογενειακό σας ζήτημα λύνεται και σας ανακουφίζει. 

Τοξότης

Επισημότητες, γάμους και απογόνους θα φέρει αυτή η περίοδος για εσάς. Είστε σε μια καλή φάση ζωής, που μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε  τα θέλω σας και να φύγετε μακριά και μόνιμα, από καταστάσεις και άτομα που δεν αξίζουν την ενέργεια και την παρουσία σας. Χρήματα από παλιές εργασιακές σας επενδύσεις πλησιάζουν.

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις στην αισθηματική σας πραγματικότητα, σίγουρα θα αρχίσουν να αλλάζουν, και να σας προσφέρουν απλόχερα ότι θέλετε. Ακόμη και όσοι από εσάς, έχουν χωρίσει ή απομακρυνθεί από το άτομο που αγαπάτε, άμεσα θα έχετε ευκαιρίες για να μιλήσετε και να παραμερίσετε ότι σας χωρίσετε.

Υδροχόος

Έχετε επιλεκτική αμνησία, με όλους αυτούς και αυτά, που σας έχουν πληγώσει ή προδώσει στο παρελθόν σας. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, φέρνουν στον δρόμο σας, πρόσωπα και προτάσεις, που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Πολλές και οι προτάσεις γάμου, για εσάς που θέλετε να κάνετε επόμενα βήματα με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Προκλήσεις και ερωτικά καλέσματα θα έρθουν, μέσα σε αυτήν την εποχή σε δεσμευμένους και ελεύθερους. Ξέρετε που είστε και τι θέλετε, άρα φερθείτε και ανάλογα. Πολλά και τα ζευγάρια, που θα αποφασίσουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα ένεκα επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Δες ακόμα ποια είναι τα τυχερά ζώδια του μήνα:

Τα ζώδια του Οκτωβρίου: Ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

Πηγή: oroskopos.tv