Δεκέμβριος μήνας γιορτινός, γεμάτος αγάπη και χρώματα, ευχές που πηγάζουν μέσα από τους πόθους μας και αν μια από αυτές, είναι μία ερωτική επανασύνδεση, ας δούμε μαζί, ποια ζώδια είναι πιο κοντά σε αυτό τους τον πόθο! Επανασυνδέσεις ζωδίων τον Δεκέμβριο: Πώς θα κερδίσεις πίσω το ζώδιο που θέλεις;

Οι επανασυνδέσεις ζωδίων τον Δεκέμβριο

Κριός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν όμοιό σου Κριό, αυτό το μήνα βασίζεται στην αμοιβαία ανεκτικότητα αλλά και υποχωρητικότητα, που θα επιδείξει ο ένας στον άλλο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, να ξέρεις ότι την εποχή αυτή, πολλές αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή του κι ίσως η συμπεριφορά του απέναντί σου, να είναι απότομη. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, το αδύνατο σημείο του, είναι ότι του έπεσαν πολλά και θέλει τη συμπαράστασή σου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, με μια αγκαλιά μπορείς να το φέρεις ως τη φωλιά σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα πρέπει να αποφασίσεις ποιος θα είναι ο αρχηγός στη σχέση σας. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, αποδέξου ότι την εποχή αυτή, ασχολείται μονάχα με την καριέρα του. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, ίσως τον δεις τις μέρες αυτές απόμακρο. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, φρόντισε να υπάρχεις στο περιβάλλον που κινείται. Ναι ο Τοξότης λατρεύει το δυναμισμό σου και σίγουρα απλά πράγματα θα του αποσπάσουν την προσοχή από ότι άλλο τον απασχολεί, θα τον φέρουν κοντά σου. Με τον Αιγόκερω μπορείς να μετριάσεις την απόσταση που σας χωρίζει, θυμίζοντάς του τα παλιά. Με τον Υδροχόο, ίσως βιώσεις τον άστατο χαρακτήρα του νευρικά. Και τέλος με τον Ιχθύ, το όνειρο μπορεί να αναζωπυρώσει μνήμες γεμάτες αγάπη και έρωτα.

Ταύρος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα είναι εάν και οι δύο, ρίξετε τον πήχη του εγωισμού σας και κάνεις το πρώτο βήμα.  Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο χρειάζεται τη συμπαράστασή σου, αφού πολλές ανατροπές του έχουν συμβεί γενικότερα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μην περιμένεις σταθερότητα από τη στάση του γιατί τον καιρό αυτό, θα πνίγεται σε μία κουταλιά νερό. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, ναι θα μπορούσε εκ νέου να αναζωπυρωθεί η σχέση σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, γίνε περισσότερο δοτικός απέναντί του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, σίγουρα δεν πρέπει να επαναλάβεις την ίδια τακτική στη σχέση που είχατε. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος την εποχή αυτή κι αυτό εκμεταλλεύσου το. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι όλα μπορούν να συμβούν ξαφνικά κι αναπάντεχα μεταξύ σας, ονειρέψου τον. Ο Τοξότης λατρεύει τον τρόπο που του φέρεσαι, μπορείς να τον δελεάσεις με δώρα και απολαύσεις.  Με τον Αιγόκερω μπορείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, εάν βάλεις να μεσολαβήσει στην επανασύνδεση ένας κοινός σας φίλος-φίλη. Με τον Υδροχόο, μην επενδύσεις προς το παρόν συναισθηματικά λόγω του άστατου χαρακτήρα του. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν δεν τον βάλεις σε μια σειρά, δε θα σε καλύψει συναισθηματικά, με μια σταθερή σχέση.

Δίδυμος,  η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό αυτό το μήνα έγκειται στο κατά πόσο θα ανεχτείς τη νευρικότητά του. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, επιβάλλεται να αναδειχθείς, ως σταθερή αξία στη ζωή του. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο,  διώξτε ότι σας χώρισε  και αγνοείστε λόγια τρίτων. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  ίσως δυσκολευτείς να τον πείσεις πως εκείνα που τον πειράζουν δε θα επαναληφθούν στο μέλλον εκ νέου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείς να τον φέρεις πίσω στη φωλιά σου χρησιμοποιώντας το έξυπνο πνεύμα σου. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, βρες του λύσεις σε πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, με έξυπνο τρόπο και λόγο ευθύ κέρδισέ του ξανά το μυαλό. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, δείξε του πως διαθέτεις τη δυναμική να καταφέρετε πολλά μαζί. Ο Τοξότης λατρεύει τον τρόπο που μιλάς και κινείσαι αλλά ψάχνει για περισσότερη χαλαρότητα στη σχέση σας. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ακολουθήσεις την τακτική της σαγήνης. Με τον Υδροχόο, ίσως να μη δυσκολευτείς να τον πλησιάσεις, αρκεί να του ρίξεις το γάντι “υποτίθεται” σε φιλικά πλαίσια.  Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι υπάρχει η προοπτική επανασύνδεσης, αφού την περίοδο αυτή, ψάχνει για αγάπη και ασφάλεια συναισθηματική.

Καρκίνος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να μην του θυμίζεις πράγματα που τον εκνευρίζουν. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, πάρε την πρωτοβουλία εσύ να τον βρεις και μίλα του ξεκάθαρα. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο,  ίσως σε μια επανασύνδεση να ξανά συναντήσεις τα κακώς κείμενα που σας χώρισαν. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  τρέχουν πολλά στη ζωή του τον καιρό αυτό, όχι όμως ότι δε σε θέλει. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, έχεις τον τρόπο με το κανάκεμα και την κολακεία να του τραβήξεις την προσοχή. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, κατέβασε τον πήχη της παρορμητικότητάς σου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να του μιλήσεις. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, δε θα δυσκολευτείς να τον βρεις σε μία αδύναμη στιγμή και να κάμψεις τις αντιστάσεις του. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι το πάθος και ο πόθος, μπορούν το μήνα αυτό να ζωντανέψουν. Ο Τοξότης λατρεύει την παιδικότητά σου, οπότε θύμισέ του τις ανέμελες στιγμές που περάσατε μαζί. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις ξανά μια σχέση το διάστημα αυτό, προφυλαγμένη από αδιάκριτα βλέμματα. Με τον Υδροχόο, ίσως ξεπεραστούν από μεριάς του εκείνα που σας χωρίζουν, εσύ όμως θα πληγώνεσαι από τη μνήμη του πάντα. Και τέλος με τον Ιχθύ, αν του το ζητήσεις, θα είναι δύσκολο να σου το αρνηθεί.

Λέοντας, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να μην προσπαθήσει κανείς να καπελώσει τον άλλο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, λατρεύει τη δοτικότητά σου και δύσκολα θα σου αντισταθεί εάν τον επαναπροσεγγίσεις.  Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, βάλε κοινό γνωστό σας να μάθει για τη ζωή του την παρούσα στιγμή. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  κάνε τον να αισθανθεί ξανά ασφαλής μαζί σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, φρόντισε να μειώσεις την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ σας, υπενθυμίζοντάς του πως ήσουν ότι καλύτερο του έτυχε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, ίσως σε ενοχλήσει η απότομη συμπεριφορά του για άλλη μια φορά. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μπορεί να διατηρεί την πεποίθηση ότι θα βρίσκεσαι πλάι του όποτε κι αν σε χρειαστεί. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, χάρισέ του κάτι που θα τον εντυπωσιάσει. Ο Τοξότης λατρεύει να του δίνεσαι αλλά και να σε θαυμάζει για το χαρακτήρα σου. Με τον Αιγόκερω μπορείς να ξεκινήσεις στρατηγικά την προσέγγισή του, παίρνοντας πληροφορίες από το περιβάλλον που κινείται. Με τον Υδροχόο, μια επανασύνδεση χρειάζεται να διέπεται από κάποιες προϋποθέσεις που μάλλον δε θα τηρήσει. Και τέλος με τον Ιχθύ, δε θα δυσκολευτείς να του κατακτήσεις εκ νέου την καρδιά, αφού ακόμα υπάρχεις στο μυαλό του.

Παρθένος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να γίνεις λιγάκι πιο αυθόρμητη/ος. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, κάνε του μια πρόταση συνεργασίας που να προσβλέπει στο μέλλον. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, τώρα μπορείς να τον φέρεις κοντά σου, απλά και χωρίς πολλή προσπάθεια. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος,  χρειάζεται να αισθανθεί συναισθηματική σταθερότητα μαζί σου. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ίσως τον ενοχλεί να παίρνεις εσύ τα σκήπτρα της σχέσης σας, οπότε δώσε του την αφορμή να πάρει αυτός την πρωτοβουλία επανασύνδεσης. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, άφησε να κυλήσει λίγος καιρός ακόμα για να καταλάβει πόσο του ήσουν σημαντική/ος. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, να ξέρεις πως δεν είναι σε θέση να σου ορκιστεί προς το παρόν, αιώνια πίστη. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ίσως να του θυμίσεις τις ιδιαίτερες στιγμές που ζήσατε μαζί. Ο Τοξότης λατρεύει τις πρωτοβουλίες που παίρνεις, κάντο λοιπόν.  Με τον Αιγόκερω μπορείς να κάνεις τώρα μια επανασύνδεση, αφού έμειναν λίγες οι σταθερές αξίες της ζωής του. Με τον Υδροχόο, μόνο μια σχέση σεξουαλικής φύσεως, ίσως θα μπορούσε να διατηρηθεί μεταξύ σας. Και τέλος με τον Ιχθύ, ναι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σε νιώσει και να σε καταλάβει, αρκεί να του το ζητήσεις.

Ζυγός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να ανεχτείς την απότομη συμπεριφορά του, που όσο θα προχωρούν οι ημέρες, θα γίνεται εντονότερη απέναντί σου. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, τότε λέμε ναι στην προοπτική της επανασύνδεσης, αρκεί να ξεκινήσεις τις προσπάθειές σου μετά τις δεκαπέντε Δεκεμβρίου. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, φρόντισε να μάθεις το περιβάλλον που κινείται το τελευταίο διάστημα. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα χρειαστεί να χτίσεις την εμπιστοσύνη ξανά ανάμεσά σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να επικοινωνήσετε, μετά τις τρεις Δεκέμβρη. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, αποζητά ένα δεσμό με σταθερότητα και λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, λέμε ναι γιατί το μήνα αυτό μπορείτε να μιλήσετε την ίδια γλώσσα. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, πρέπει να του εμπνεύσεις εκ νέου την πίστη. Ο Τοξότης λατρεύει την άστατη ζωή την εποχή αυτή.  Με τον Αιγόκερω μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, αρκεί να μην αναμείξεις τρίτους στην προσπάθεια αυτή. Με τον Υδροχόο, κατά πάσα πιθανότητα στην περίπτωση της επανασύνδεσής σας αυτό το μήνα, να μπει ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας. Και τέλος με τον Ιχθύ, προς το παρόν δε μπορεί να σου προσφέρει τη σταθερότητα που ζητάς.

Σκορπιός, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό παίζει δυνατά, αφού ξέρετε τι θέλετε ο ένας από τον άλλο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, λέμε ναι, αφού αποζητά τη σταθερότητα που μόνο σε σένα την έβρισκε. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, θα χρειαστείς πολλή υπομονή μαζί του και φως θα δεις γύρω στις ημέρες των Χριστουγέννων. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, έχε πίστη και υπομονή, γιατί κουβαλάει πολλά από το παρελθόν σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, εκείνος αν θα πάρει την πρωτοβουλία να βρεθείτε. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, συζητήσεις μεταξύ σας θα γίνουν, απλά άνοιξε περισσότερο την καρδιά σου σ αυτόν. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, η συναισθηματική του κατάσταση βρίσκεται σε αμηχανία γι αυτό εκμεταλλεύσου τη. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, λέμε σίγουρα θα επικοινωνήσετε το μήνα αυτό, πάτε την πρωτοβουλία. Ο Τοξότης σε έχει ακόμα στο μυαλό του αλλά προς το παρόν δεν διαπραγματεύεται την ελευθερία του. Με τον Αιγόκερω μπορείς να επιχειρήσεις μια επικοινωνία μαζί του αλλά μετά τις δεκαπέντε Δεκέμβρη. Με τον Υδροχόο, δε θα βγάλεις ούτε αυτό το μήνα άκρη. Και τέλος με τον Ιχθύ, ένας μεγάλος έρωτας, γεννιέται από τη στάχτη του.

Τοξότης, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί να το κάνεις μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, θέλει σε σένα να δει ύφος σοβαρότερο για να του εμπνεύσεις τη σταθερότητα στη σχέση. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, μη δοκιμάσεις πριν τα Χριστούγεννα την τύχη σου γιατί έχει πολλά να αντιμετωπίσει καθημερινά και δε θα σου δώσει την ανάλογη σημασία. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, υπάρχει η προοπτική να αναζωπυρωθεί το πάθος σας, γιατί του λείπουν οι ανέμελες στιγμές σας. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μπορείς να του δημιουργήσεις στην παρούσα φάση που βρίσκεται, το αίσθημα της ζήλιας. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θέλει ξεκάθαρες δεσμεύσεις από σένα. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, να ξέρεις πως μια πιθανή επανασύνδεση την εποχή αυτή, δε θα σου δώσει τη διάρκεια που θέλεις να έχει η σχέση σας. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μόνο με τη σαγήνη μπορείς να τον δελεάσεις. Ο Τοξότης λατρεύει την ελευθερία που του δίνεις και ίσως δεν διατίθεται στην παρούσα φάση, να μπει σε μια μόνιμη μαζί σου σχέση.  Με τον Αιγόκερω μπορεί να έχετε καυγαδάκια την εποχή αυτή, γι αυτό να τον πλησιάσεις ξανά, μετά τις τρεις Δεκέμβρη. Με τον Υδροχόο, προς τον παρόν μπορείς να επανασυνδεθείς στα πλαίσια μιας παλιάς φιλίας και εγκαρδιότητας. Και τέλος με τον Ιχθύ, θα μπορέσεις να κάμψεις τις αντιστάσεις του, εάν του δώσεις λίγο χρόνο να σε ξανά βάλει στη ζωή του.

Αιγόκερως, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι καλή, αρκεί για αρχή να μην επενδύσεις συναισθηματικά. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, τώρα μπορείς να ξανά κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ναι στο φλερτ και στην επανεκκίνηση της σχέσης. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, θα σου θέσει θέματα κατανόησης, οπότε κάντου επίκληση στο συναίσθημα για να τον κερδίσεις. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μην κάνεις έκπτωση στην αξιοπρέπειά σου ότι κι αν σου ζητήσει να διαπραγματευτείς μαζί του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, πρότεινέ του να βάλετε στη σχέση σας, πιο σοβαρές βάσεις, αφού την εποχή αυτή ζητά αποκατάσταση. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, απόφυγέ το αυτόν τον καιρό, γιατί η αστάθεια του χαρακτήρα του θα σε προβληματίσει για άλλη μια φορά. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, ναι μπορείτε αρχικά να τα βρείτε σεξουαλικά αλλά μετά να του δώσεις το χρόνο για να σε ξανά βάλει στη ζωή του.  Ο Τοξότης θέλει να είναι μαζί σου αλλά όχι κάτω από τους όρους και τις προϋποθέσεις που του βάζεις. Με τον Αιγόκερω ίσως συζητηθούν θέματα πίστεως μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο, μόνο εάν η σχέση σας παραμείνει για ένα διάστημα κρυφή. Και τέλος με τον Ιχθύ, μπορείς να εκμεταλλευθείς την ευαισθησία του, κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του.

Υδροχόος, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι μάλλον δύσκολη, αφού το διάστημα αυτό και εσύ και εκείνος, έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε σε εργασιακό επίπεδο. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, ναι μπορείς για άλλη μια φορά να τον κερδίσεις με το πνεύμα σου. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ίσως φανεί χειριστικός απέναντί σου. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, μόνο με πίστη και επιμονή, θα κάμψεις τις αντιστάσεις του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, ίσως να σου ζητήσει παραπάνω δεσμεύσεις από αυτές που θα ήθελες να του δώσεις. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, λέμε ναι, εφόσον δε θα παρεμβαίνει και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, μία επανασύνδεση την εποχή αυτή, δε θα σου δώσει τη διάρκεια που θέλεις. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, θα χρειαστεί συνεχώς να περνάς από εξετάσεις και αυτό θα σε κουράσει. Ο Τοξότης, εάν δεχτεί μία επανεκκίνηση στη σχέση σας, μάλλον στην παρούσα φάση, θα είναι εφήμερη. Με τον Αιγόκερω μπορεί να επανασυνδεθείτε, αρκεί να μη σε απομυθοποιήσει σύντομα. Με τον Υδροχόο, ίσως τεθούν ζητήματα αμοιβαίας πίστης. Και τέλος με τον Ιχθύ, σίγουρα το χαοτικό του χαρακτήρα του να σε προβληματίσει εκ νέου στο μέλλον σε μια πιθανή επανασύνδεση.

Ιχθύς, η πιθανότητα να τα βρεις με έναν Κριό είναι ίσως συμβεί με τη μεσολάβηση ενός κοινού γνωστού σας. Αν πάλι η καρδιά σου ανήκει σε έναν Ταύρο, τότε δείξε του πίστη και γίνε η σκιά του. Αν πάλι η σκέψη σου βρίσκεται σε έναν Δίδυμο, ξέρεις πολύ καλά να του πεις αυτά που θέλει να ακούσει, οπότε ναι μπορεί να συμβεί μια επανασύνδεση. Αν σε κατέκτησε ένας Καρκίνος, χρειάζεται να κάμψεις τις αντιστάσεις του κάνοντας επίκληση στο συναίσθημά του. Εάν το πάθος, σου το βγάζει ένας Λέοντας, μην του δοθείς εξαρχής και έχετε τον από κοντά, μέχρι να συνηθίσει εκ νέου την παρουσία σου στη ζωή του. Κι αν τρέφεις αισθήματα για ένα Παρθένο, θα σε προέτρεπα να ξεκινήσεις τις προσπάθειες να επανασυνδεθείς μαζί του, μετά τις δεκαπέντε Δεκεμβρίου. Αν ο κρυφός σου πόθος είναι ένας Ζυγός, με τη σαγήνη σου ξεκίνα τη σχέση αυτή αισθησιακά. Κι αν σου έχει κλέψει το μυαλό ένας Σκορπιός, μπορείς να τον πλησιάσεις με τη βοήθεια ενός φίλου. Ο Τοξότης, ζητά ένα παραμύθι να τον αναπτερώσει ψυχολογικά της εποχή αυτή, το μπορείς.  Με τον Αιγόκερω μπορεί να επανασυνδεθείτε αλλά η διάρκεια της σχέσης σας είναι προς το παρόν αμφίβολη. Με τον Υδροχόο, μην του τα δόσεις όλα, κράτα του με υποσχέσεις το ενδιαφέρον. Και τέλος με τον Ιχθύ, ασφαλώς και μπορείς να πατήσεις στις κοινές οπτικές που έχετε, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια για να χτιστεί αυτή η σχέση.

Δες ακόμα:

Τα ζώδια του Δεκεμβρίου που θα ευνοηθούν περισσότερο!

Πηγή: oroskopos.tv