Το Καλοκαίρι έφυγε και τη θέση του πήρε το Φθινόπωρο. Μαζί του έφυγαν και οι καλοκαιρινοί “έρωτες” (;). Για άλλους ναι, για άλλους όχι. Τι λένε οι ερωτικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο;

Τρία είναι τα ζώδια σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο που θα βρουν τον έρωτα. Επομένως μην απελπίζεσαι!

Ποια είναι τα τρία ζώδια που θα βρουν τον έρωτα ; Οι ερωτικές προβλέψεις για το Φθινόπωρο!

Κριός- Ώρα για σεξ

Όταν η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή πορεία στις 16 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στο έβδομο σπίτι των συνεργασιών. Επειδή η Αφροδίτη θα είναι επίσης στο Ζυγό – ένα σημάδι που είναι γνωστό για τη δημιουργία ρομαντικών δεσμεύσεων και θα βρεις αυτόν που θα σου πάρει το μυαλό! Προσοχή! Μην αλλάξεις τον εαυτό σου για ένα λάθος άτομο, ο σωστός θα εκτιμήσει την αυθεντικότητά σου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σεξ θα περάσει σε άλλο επίπεδο και θα είσαι πολύ ελκυστικός. Απόλαυσέ το.

Σκορπιός= Ελκυστικότητα

Καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στα μισά της,εσύ είσαι ο τυχερός! Θα περάσει στις 16 Νοεμβρίου στον Ζυγό και τελικά θα γλιστρήσει σεξουαλικά στον Σκορπιό τον Δεκέμβρη. Και όλα αυτά σημαίνουν μια απίστευτη εμπειρία, ειδικά όταν θέλεις κάποιον και σε θέλει και αυτός.

Έχεις δύναμη και τους ελκύεις όλους, σαν μαγνήτης. Έχεις μια ενέργεια που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη και για το Φθινόπωρο είσαι ο βασιλιάς.

Ζυγός- Ίσως μπεις σε μια νέα σχέση

Το γεγονός ότι η Αφροδίτη απλώς συμβαίνει να είναι ο πλανήτης που σας κυβερνά, αυτό δεν σε βοηθά. Και αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να σε αγχώνει και να φέρνει τα πάνω κάτω. Αλλά! Πάντα υπάρχει ένα αλλά! Θα δεις όλη την αλήθεια που θέλεις.

Και από την άλλη μεριά υπάρχει φως, υπάρχει χαρά, υπάρχει ρομαντισμός. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σταματά στις 16 Νοεμβρίου, ακριβώς την ώρα που πρέπει για να έχεις το πιο ρομαντικό Φθινόπωρο της ζωής σου. Θα ανανεωθείς, θα φλερτάρεις, θα κάνεις σεξ και ίσως όλα αυτά οδηγήσουν σε μια πολύ καλή σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα γνωρίζεις για τα ζώδια; Κάνε το αστρολογικό τεστ!

Photo: STOCKSY / KKGAS