Όλοι γνωρίζουν ότι οι τοξίνες στο σώμα συσσωρεύονται διαρκώς και βρίσκονται παντού: στα έπιπλα, συσκευές, στα καλλυντικά, παντού! Αλλά η συσσώρευσή τους στο ανθρώπινο σώμα επηρεάζει την υγεία σου.

Αν και το ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμά βλαβερές ουσίες, το σώμα χρειάζεται επιπλέον βοήθεια. Πώς, όμως, θα καταλάβεις ότι οι τοξίνες στο σώμα βρίσκονται σε υψηλό βαθμό;

Αυτό μπορεί να προσδιοριστεί από αρκετά συμπτώματα.

Τα συμπτώματα από τις τοξίνες στο σώμα σου

Μόνιμη κούραση

Θα μου πεις αυτό μπορεί να είναι λόγω δουλειάς.  Πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν την κούραση, κι αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα. Ένα άτομο δεν πρέπει να ξυπνά το πρωί με ένα αίσθημα κούρασης ενώ έχει κοιμηθεί αρκετά και καλά. Το αίσθημα της κούρασης σε καθημερινή βάση και της αδιαθεσίας επίσης, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

τοξίνες στο σώμα

Photo: unsplash/DAVIDCOHEN

Μια μόνιμη κόπωση μπορεί απλά να είναι μια ένδειξη ανάγκης για αποτοξίνωση.

Προβλήματα στην πέψη

Η δυσκοιλιότητα εμφανίζεται για διάφορους λόγους. Συχνά είναι ένα σημάδι ότι έχεις προβλήματα στο πεπτικό σύστημα και ίσως χρειάζεται να κάνεις μια αποτοξίνωση, να αυξήσεις την πρόσληψη ινών και να προσαρμόσεις τη διατροφή σου.

Αυτό το νερό θα σε κάνει να διώξεις τις τοξίνες και μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου

Έλλειψη συγκέντρωσης

Η παρουσία μεγάλης ποσότητας τοξινών στο σώμα δυσκολεύει το άτομο να συγκεντρωθεί και στα απλά, καθημερινά πράγματα.

τοξίνες στο σώμα

Η έλλειψη συγκέντρωσης οδηγεί σε πολλά άλλα προβλήματα, όπως η μειωμένη προσοχή και η μνήμη. Ως εκ τούτου, η ποιότητα της αντίληψης των πληροφοριών είναι μειωμένη.

Αϋπνίες

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται σε ένα αυστηρό πρόγραμμα και αρκετές ώρες χωρίς να κοιμούνται καλά. Ορισμένες φορές παρά την κούραση, ξαπλώνουν και δεν μπορούν να κοιμηθούν. Οι αϋπνίες ορισμένες φορές μπορεί να συμβαίνουν λόγω των τοξινών στο σώμα.

Και η αϋπνία με τη σειρά της οδηγεί σε ένα σωρό προβλήματα…

Αίσθημα κατάθλιψης

Η διάθεσή σου μπορεί να επηρεάζεται από την ποιότητα του φαγητού που καταναλώνεις. Αν δεν καταναλώνεις σωστά τρόφιμα και θρεπτικά τότε αυτό μπορεί αυτό να αυξήσει το επίπεδο των τοξινών στο σώμα.

Δώσε μεγάλη προσοχή στη διατροφή σου.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα αποβάλλεις τις τοξίνες απ’ τον οργανισμό σου!

Photo: unsplash/bruce mars