Η βότκα είναι η απάντηση! Οι απίστευτοι τρόποι που βοηθάει την υγεία σου

LIKE US ON FACEBOOK

Αν έψαχνες μερικούς καλούς λόγους για να πίνεις βότκα και να έχεις δικαιολογία, σου έχουμε μια λίστα με τρόπους με τους οποίους βοηθάει την υγεία σου!

Εάν η βότκα είναι το αγαπημένο σου ποτό, τότε ίσως σε εκπλήξει το γεγονός ότι ξεκίνησε αρχικά ως φάρμακο κι εξακολουθεί μέχρι σήμερα να βοηθάει τον οργανισμό μας. Την επόμενη φορά που θα αναρωτιέσαι τι κοκτέιλ να διαλέξεις, θυμήσου τα πραγματικά οφέλη που έχει η βότκα για την υγεία σου!

Η βότκα έχει απολυμαντικές ιδιότητες

Η βότκα είναι ένα φυσικό απολυμαντικό και αντισηπτικό. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πονόδοντων, καθαρών πληγών και καθαρισμού του σπιτιού, αν και πιθανότατα δεν θα πρέπει να αντικαταστήσεις το κανονικό καθαριστικό σου με βότκα!

Μπορεί ν’ ανακουφίσει απ’ το άγχος

Μπορεί να έχεις ακούσει ότι το κόκκινο κρασί είναι φυσικό χαλαρωτικό, αλλά δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη βότκα, η οποία έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ανακουφίζει απ’ το στρες καλύτερα από το κρασί.

βότκα

Κάνει καλό στην καρδιά

Η βότκα μπορεί ν’ αυξήσει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία στο σώμα σου, κάτι το οποίο μπορεί ν’ αποτρέψει τους θρόμβους, τα εγκεφαλικά επεισόδια και άλλες καρδιακές παθήσεις. Η βότκα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης σου ενώ γενικά θεωρείται αλκοόλ χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες.

Συμβάλλει στην στοματική υγιεινή

Αναφέραμε ήδη πώς η βότκα μπορεί να καταπραΰνει τους πονόδοντους, αλλά ένα σφηνάκι μπορεί να βοηθήσει επίσης στην καταπολέμηση της άσχημης αναπνοής.

βότκα

Μπορεί να μετριάσει τα συμπτώματα που προκαλούνται από την αρθρίτιδα

Σε σχετική έρευνα που έγινε με ασθενείς που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα, όσοι ήπιαν μια μικρή ποσότητα βότκα για έναν μήνα, στη συνέχεια αισθάνονταν λιγότερο πόνο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα.

Η βότκα είναι απάντηση σ’ όλα, στο είπαμε! Μήπως να πίνουμε λίγο παραπάνω; Για το καλό της υγείας μας το λέμε…!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved