Αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ αν υποφέρεις από αλλεργίες και όχι μόνο!

LIKE US ON FACEBOOK

Πώς αντιμετωπίζουμε τις αλλεργίες φυσικά; Γιατί Άνοιξη και αλλεργίες πάνε μαζί και δεν μπορούμε να τις ξεφορτωθούμε από πάνω μας!

Πώς αντιμετωπίζουμε τις αλλεργίες που μας βασανίζουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας; Ναι, δεν είναι και το πιο ευχάριστο που μπορεί να σου συμβεί αλλά τα νέα είναι καλά καθώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Μύτη που “τρέχει”, μάτια που δακρύζουν και συνέχεια φτερνίζεσαι… Ναι, όλα αυτά είναι γνωστά και εσύ τρέχεις στο πιο κοντινό φαρμακείο για να σου δώσουν κάτι σωτήριο. Πράγματι, ό,τι σου δίνουν στο φαρμακείο μπορεί να σε βοηθήσει αλλά υπάρχει και ένας πιο απλός τρόπος για να μειώσεις τα συμπτώματα και να δεις αλλαγή στην καθημερινότητά σου.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Μπες στο ντους κάθε βράδυ! Θα σε βοηθήσει πραγματικά και θα σου πούμε τον λόγο ευθύς αμέσως. Αν υποφέρεις από αλλεργίες πρέπει να κάνεις ένα γρήγορο ντους πριν ξαπλώσεις.

Όλη αυτή η γύρη που υπάρχει στον αέρα κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων μηνών, συγκεντρώνεται στο δέρμα και στα μαλλιά σου ακόμη κι αν εσύ δεν το συνειδητοποιείς. Αυτό σημαίνει πως όταν κοιμάσαι όλα αυτά επιδεινώνουν την κατάστασή σου. Για να απαλλαγείς, λοιπόν, από οτιδήποτε σου προκαλεί αλλεργία, μπορείς απλά να κάνεις ένα γρήγορο ντους και ίσως να θέλεις να βάλεις τα ρούχα σου στο πλυντήριο αν είναι ανάγκη.

Θέλεις κι ένα τελευταίο tip; Βγάλε τα παπούτσια σου πριν μπεις στο σπίτι και μην περπατάς μέσα με αυτά (ίσως χρειαστεί να ζητήσεις από τους καλεσμένους σου να κάνουν το ίδιο). Παράλληλα, μπορείς να αερίζεις τον χώρο αλλά να φροντίζεις να κρατάς τις περισσότερες ώρες τα παράθυρα κλειστά! Ναι, όλα αυτά θα σου δώσουν μια ανακούφιση που δεν την περιμένεις!

Μια καλή διατροφή μπορεί επίσης να κάνει θαύματα:

Ποια φαγητά βοηθούν την αλλεργία σου;

Photo: Twenty 20
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved