Συναισθηματική, δροσερή και διαφορετική είναι η νέα καμπάνια του ΕΟΤ, η οποία επικεντρώνεται, όπως πάντα, στις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και στο συναισθηματικό δέσιμο εκατομμυρίων επισκεπτών, οι οποίοι επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους ξανά και ξανά. Τι είναι, όμως, που κάνει τους τουρίστες να ερωτεύονται την χώρα μας και τα πανέμορφα νησιά μας;

Με τίτλο #YouWillWantToStayForever κι ένα συγκινητικό storytelling δε γίνεται να μην λατρέψεις αυτή την καμπάνια. Ο Όττο είναι ο πρωταγωνιστής του βίντεο και είναι ένας Αυστριακός που επισκέφθηκε πριν από χρόνια τη χώρα μας για να γευτεί το ελληνικό καλοκαίρι και «αιχμαλωτίστηκε» από το συναίσθημα που του δημιούργησε η Ελλάδα. Ο έρωτας τον έκανε να μείνει για πάντα εδώ, σε ένα σπιτάκι μία ανάσα από την θάλασσα.

Σίφνος: Το αγαπημένο νησί των Κυκλάδων. Τι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις όταν το επισκεφτείς

Αυτή είναι η νέα καμπάνια του ΕΟΤ που θα σε συγκινήσει

Τα γραφικά χωριά μας, ο καυτός ήλιος, οι γαλάζιες θάλασσες, τα στενά σοκάκια, οι φιλικοί άνθρωποί μας, τα άσπρα σπιτάκια και οι παραδοσιακές γεύσεις και μυρωδιές, όλα αυτά είναι στοιχεία που σε βοηθούν να επανασυνδεθείς με όλα όσα είναι σημαντικά για εσένα, ενώ παράλληλα θα επανεκτιμήσεις την αξία της ζωής.

Παξοί-Αντίπαξοι, Πάργα-Αχέροντας: Ένα road trip στα διαμάντια της Ελλάδας

Μία βόλτα στις όμορφες περιοχές της χώρας μας αρκεί για να λειτουργήσει ως «επικίνδυνο» θέλγητρο για τους επισκέπτες, με αποτέλεσμα κάποιοι να μη θελήσουν να φύγουν ποτέ!

4+1 low profile ελληνικά νησιά για εσένα που θέλεις να απολαύσεις το πιο ήρεμο καλοκαίρι!

«Φέτος, όποιος σκέφτεται να επισκεφθεί την Ελλάδα, καλύτερα να το ξανασκεφτεί. Γιατί αν βρεθεί έστω και μια φορά στη χώρα, είναι πολύ πιθανό να θέλει να μείνει για πάντα. Και δεν το λέμε εμείς οι Έλληνες, αλλά όλοι εκείνοι στους οποίους όντως συνέβη. Εμπνεόμενοι, λοιπόν, από τις αληθινές ιστορίες τους, αποφασίσαμε ως χώρα να «προειδοποιήσουμε» τους ταξιδιώτες για το τι μπορεί να τους συμβεί (!) Γιατί καμιά φορά, στην Ελλάδα, οι διακοπές γίνονται το νέο σου σπίτι», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Νέα καμπάνια του ΕΟΤ: Δες εδώ το σχετικό βίντεο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News