Ποιο θα είναι το επόμενό σου ταξίδι και ο καλύτερος για σένα προορισμός για το 2021; Πού θα σου ταίριαζε να ζήσεις στο εξωτερικό; Ποια πόλη σου ταιριάζει περισσότερη και αξίζει να την επισκεφτείς με την πρώτη ευκαιρία;

Μπορεί η καραντίνα και η πανδημία του κορονοϊού να σε έχουν περιορίσει αρκετά, όμως ίσως να μην αργεί και τόσο η ώρα για το επόμενο ταξίδι σου. Και ανεξάρτητα από το πότε θα είναι, καλό θα ήταν να έχεις σκεφτεί μερικές επιλογές και να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή. Άλλωστε, όπως έχουμε πει, δεν αρκεί να επιλέξεις έναν προορισμό, αλλά και να τον μελετήσεις διεξοδικά πριν τον επισκεφτείς, βλέποντας φυσικά και το κατά πόσο ταιριάζει στα γούστα σου.

Είναι πολύ σημαντικό ο προορισμός που επιλέγεις να ανακαλύψεις να σου ταιριάζει, να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και να είναι πάνω – κάτω αυτό που θες και περιμένεις ή και καλύτερο. Για παράδειγμα, αν λατρεύεις τη φύση και την ηρεμία και μισείς τη βαβούρα της μεγαλούπολης, τότε αρκετές πρωτεύουσες δεν θα ικανοποιήσουν τα γούστα σου, ενώ αντίθετα, αν προτιμάς την πόλη και λατρεύεις την τέχνη, τότε το Παρίσι και η Νέα Υόρκη είναι μερικές καλές επιλογές που στην προηγούμενη περίπτωση δε θα σου ταίριαζαν.

Βέβαια, μην ξεχνάς πως η πανδημία έχει φέρει αλλαγές και στα γούστα των ταξιδιωτών. Πολλοί είναι εκείνοι που πλέον κατευθύνονται στην εξοχή, σε προορισμούς που υμνούν τη φύση και στους οποίους θα είναι πιο απομονωμένοι απ’ ό,τι σε μια μεγαλούπολη.

προορισμός για το 2021
Unsplash/ Jake Melara

Η λίστα με τις ασφαλέστερες χώρες για ταξίδια το 2021

Εσύ τι ζητάς από το επόμενό σου ταξίδι; Ποια πόλη σου ταιριάζει περισσότερο και ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός για το 2021 με βάση τα γούστα και τις προτιμήσεις σου; Ποια είναι εκείνη που καλύψει καλύτερα τις ταξιδιωτικές σου ανάγκες; Αν δεν έχεις βρει ακόμα την απάντηση, τότε σε μερικά λεπτά θα ξέρεις. Κι αν έχεις ήδη σκεφτεί πού θες να πας, τότε το παρακάτω είτε θα σου επιβεβαιώσει αυτό που έχεις στο μυαλό σου είτε θα σου δώσει μερικές ακόμα επιλογές. Απάντα σε 12 εύκολες ερωτήσεις και σε πολύ λίγο θα ξέρεις ποια πόλη σου ταιριάζει και σε περιμένει να την ανακαλύψεις στο επόμενό σου ταξίδι.

Μέχρι τότε, μην ξεχνάς να ανακαλύπτεις τον κόσμο από το διαδίκτυο και να οργανώνεσαι, μαζεύοντας πληροφορίες για τον επόμενό σου προορισμό!

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News