5 τρόποι για να κάνεις τον “αέρα” στο αεροπλάνο… πιο υποφερτό!

LIKE US ON FACEBOOK

Τα ταξίδια με το αεροπλάνο μπορεί να φαίνονται πολύ διασκεδαστικά και ρομαντικά στις ταινίες αλλά δεν είναι και τόσο στην πραγματική ζωή. Tips για ταξίδια με το αεροπλάνο ώστε να γίνουν πιο υποφερτά.

Θέσεις που δεν βολεύουν, ακριβά snacks, καθυστερήσεις, αφυδάτωση, αέρας που δεν σε αφήνει να… αναπνεύσεις! Το ταξίδι ορισμένες φορές μπορεί να μην είναι τόσο χαλαρό και ξέγνοιαστο και να ανυπομονείς να φτάσεις στον προορισμό σου.

Πώς θα κάνεις το ταξίδι πιο άνετο και συναρπαστικό;

Tips για ταξίδια με το αεροπλάνο

Η σωστή θέση

Αν ειδικά είσαι και ψηλός, τότε το να βρεις μια καλή θέση στο αεροπλάνο είναι πραγματικά εφιάλτης. Και γίνεται ακόμη χειρότερο αν έχεις κλειστοφοβία.

Αν θα περάσεις αρκετές ώρες μέσα στο αεροπλάνο, το να έχεις μη άβολη θέση είναι σαν τιμωρία. Γι ‘ αυτό ίσως θα ήταν προτιμότερο όταν κλείσεις το εισιτήριο σου να πληρώσεις λίγα χρήματα παραπάνω ώστε να επιλέξεις εσύ τη θέση σου.

Σκέψου να είσαι ώρες σε μια θέση που δεν μπορείς να πάρεις ανάσα;; Ευτυχώς εμείς δεν είμαστε και το πρώτο μπόι!

Tips για τα ταξίδια με το αεροπλάνο

unsplash/Morre Christophe

Ακουστικά

Πού πας στον πόλεμο χωρίς τα όπλα; Παιδιά που τσιρίζουν και κλαίνε, άνθρωποι που κουβεντιάζουν και η φωνή τους τρυπά τύμπανα… Μια μόνιμη βαβούρα στα αυτά σου.

Αν θέλεις να κοιμηθείς και να χαλαρώσεις; Το ξεχνάς! Εκτός κι αν έχεις πάρει μαζί σου τα σωτήρια ακουστικά και ακούσεις τη μουσική που θέλεις ώστε να χαλαρώσεις. Μην ξεχνάς ποτέ τα ακουστικά σου. ΠΟΤΕ!

Νερό!

Το να είσαι ενυδατωμένος είναι πολύ σημαντικό. Άλλωστε το 70% του σώματος αποτελείται από νερό. Παράλληλα, η αφυδάτωση αυξάνει την επίδραση του jetlag και το μόνο που θέλεις όταν φτάσεις στον προορισμό σου… είναι να νιώθεις χαμένη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ωστόσο, δεν προσφέρουν όλες οι αεροπορικές εταιρίες νερό. Μπορείς να περάσεις ένα μπουκαλάκι άδειο από τον έλεγχο και να το γεμίσεις όταν τον περάσεις από την άλλη μεριά!

Μην ξεχνάς το νερό σου!

Tips για τα ταξίδια με το αεροπλάνο

Photo: Unsplash/Penguinuhh

Snacks

Αν έχεις ένα πολύωρο ταξίδι, τότε θα πεινάσεις! Μπορεί μέσα στο αεροπλάνο να σου προσφέρουν διάφορα snacks και φαγητά αλλά συνήθως είναι πανάκριβα.

Για να μην ακούς το στομάχι σου να γουργουρίζει και να μην ξοδέψεις μια περιουσία, πάρε τα δικά σου snacks. Μπορεί να είναι μπισκότα ή και φρούτα!

Συμβουλές για low budget ταξίδια!

Μην ξεχνάς το κρύο

Tips για τα ταξίδια με το αεροπλάνο

Photo: Unsplash/Man Wong

Μέσα στο αεροπλάνο πάντα έχει κρύο. Δεν φτάνει η άβολη θέση… κρυώνεις και κρυώνεις πολύ!

Να θυμάσαι, λοιπόν, πάντα να έχεις μαζί σου κάτι ζεστό είτε είναι ζακέτα είτε είναι μια μικρή κουβέρτα, ένα κασκόλ κάτι… για να ρίξεις πάνω σου! Θα νιώσεις πιο άνετα, θα καταφέρεις να κοιμηθείς και δεν θα κρυώσεις!

Οι πτήσεις δεν πρέπει να είναι τρομακτικές. Μπορείς να απολαύσεις μια ήσυχη πτήση και να νιώσεις λιγότερο κουρασμένος όταν προσγειωθείς στον προορισμό σου!

Διαβάστε επίσης:

Αυτό που σου συμβαίνει στο αεροπλάνο και δεν το παραδέχεσαι!

Photo: unsplash/Sofia Sforza
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved