Ταξιδεύεις για του Αγίου Πνεύματος και χρειάζεσαι μερικά tips; Τα παρακάτω θα σου λύσουν τα χέρια και σίγουρα θα περάσεις καλά χωρίς απρόοπτα.

Ακόμα και ένα μικρό ταξίδι για τρεις μέρες έχει την χάρη του. Αλλάζεις παραστάσεις, ξεφεύγεις για λίγο χαλαρώνεις, περνάς καλά και ξέρεις πως διαρκεί μόνο τρεις μέρες, όμως είναι αρκετές για να το ευχαριστηθείς και να γεμίσεις δυνάμεις για τις επόμενες μέρες.

Το να πας κάπου για τριήμερο και μάλιστα το να ταξιδεύεις για του Αγίου Πνεύματος σου χρειάζεται πού και πού, όμως καλό είναι να το κάνεις και σωστά. Τα παρακάτω tips για εκδρομή το τριήμερο θα σου χρησιμεύσουν ανεξαρτήτως εποχής, καιρού, προορισμού και παρέας, γι’ αυτό κράτα σημειώσεις!

Όσα χρειάζεται να θυμάσαι αν ταξιδεύεις για του Αγίου Πνεύματος

Κοντινοί προορισμοί

Εννοείται πως μπορείς να πας όπου θες κι όπου ονειρεύεσαι, όμως αν δεν έχεις επιλέξει ακόμα προορισμό, να θυμάσαι πως οι καλύτερες εκδρομές για τόσες λίγες μέρες “κρύβονται” σε κοντινές αποστάσεις. Το να χάσεις μία μέρα στη μετακίνηση δεν είναι και το καλύτερο, οπότε απλά προτίμησε να πας κάπου που να είναι κοντά. Για παράδειγμα, αν μένεις στην Αττική, το Ναύπλιο, το Λουτράκι, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Τζια, η Άνδρος, η Εύβοια είναι μερικές τέτοιες επιλογές που σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν στο έπακρο.

5+1 μαγευτικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

ταξιδεύεις για του Αγίου Πνεύματος
Pexels

Στο επίκεντρο η ξεκούραση

Ταξιδεύεις μόνο για λίγες μέρες και στόχος είναι να χαλαρώσεις, όχι να εξερευνήσεις και το παραμικρό σημείο του προορισμού που επιλέγεις. Ακόμα κι αν δεν τον επισκέπτεσαι μόνο και μόνο για να ξεκουραστείς, μην ξεχνάς πως μπορείς όλα τα συνδυάσεις, βγάζοντας ένα καλό πρόγραμμα και ισορροπώντας ανάμεσα στη χαλάρωση και την καλοπέραση και την περιπέτεια και την εξερεύνηση.

Η τελευταία στιγμή δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή

Αν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε τριήμερο, τότε ναι, κλείσε ακόμα και τελευταία στιγμή, όποτε θες και σε βολεύει. Αν, όμως, έχεις σκοπό να ταξιδέψεις το τριήμερο που συνδυάζεται με κάποια αργία, όπως του Αγίου Πνεύματος, τότε να θυμάσαι πως δεν έχεις μόνο εσύ αυτή την ιδέα. Κάνε την έρευνά σου από νωρίς και ακόμα και τα ακτοπλοϊκά μην αργήσεις να τα κλείσεις, γιατί δεν είναι απίθανο να μην βρεις. Εμείς την έχουμε πατήσει, εσύ φρόντισε να προνοήσεις, αν θες όντως να κάνεις αυτή την απόδραση κι ειδικά αν θες να πας σε νησί.

Μικρή βαλίτσα και καλή

Μια χειραποσκευή είναι αρκετή και σίγουρα θα καταφέρεις να χωρέσεις σε αυτή όλα όσα θες. Πραγματικά μην πάρεις πολλά ρούχα που δεν θα φορέσεις τελικά, δεν αξίζει να τα κουβαλάς. Λίγα και καλά είναι αρκετά!

Ο απόλυτος οδηγός για τη βαλίτσα για τριήμερο

ταξιδεύεις για του Αγίου Πνεύματος
Freepik

Άσε στην άκρη τη δουλειά και “προμηθεύσου” την καλύτερη παρέα

Τρεις μέρες έχεις όλες κι όλες και η δουλειά δεν έχει θέση σε αυτές. Πραγματικά μην πάρεις μαζί σου λάπτοπ, έγγραφα που πρέπει να τελειώσεις ή οτιδήποτε άλλο θα σε κρατήσει πίσω και δε θα σε αφήσει να περάσεις καλά. Στην τελική, καλύτερα να πιεστείς περισσότερο λίγες μέρες πριν και να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου παρά να τις πάρεις μαζί σου. Και φυσικά μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου την καλύτερη παρέα. Πέρα από τους φίλους ή την οικογένειά σου, μην αφήσεις πίσω το χαμόγελό σου!

Καλά να περάσεις λοιπόν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News