Το ελληνικό νησί που βρέθηκε ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα ελληνικό νησί με μοναδική ομορφιά βρέθηκε ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου! Το insider.com τίμησε το νησί με τις πανέμορφες παραλίες. Η Ίος, το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα νησιά του κόσμου.

Ο διεθνής ιστότοπος ξεχώρισε την Ίο λόγω των παραλιών της, της μοναδικής χώρας της, της αύρας της και φυσικά την νυχτερινή της ζωή.

Την ίδια στιγμή, η Ιός βρίσκεται στο εξώφυλλο και του Dove, της “αφρόκρεμας” δηλαδή του ιταλικού ταξιδιωτικού Τύπου. Το ταξιδιωτικό περιοδικό φιλοξενεί πολυσέλιδο αφιέρωμα στο ελληνικό νησί.

Το αφιέρωμα προέκυψε έπειτα από ταξίδι που οργανώθηκε την περασμένη χρονιά απ’ την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας κας Κικής Μπουλασίδου και τη στήριξη του Δήμου Ιητών.

Γιατί η Ίος ξεχωρίζει;

Ο λόγος δεν είναι ένας, αλλά πολλοί!

Παραλίες με μοναδική ομορφιά, γαλαζοπράσινα νερά, γραφική χώρα, φυσική ομορφιά, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή.

Η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού είναι ο Μυλοπότας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Χώρα, ενώ άλλες ωραίες παραλίες είναι το Μαγγανάρι, ο Γιαλός, το Κολιτσάνι, η Κουμπάρα, ο Κάλαμος, το Σαπουνόχωμα, η παραλία του Παπά, η παραλία της Ψάθης και η Αγία Θεοδότη.

Η Ίος έχει και άλλες, πολλές μικρότερες παραλίες, η πρόσβαση των οποίων είναι αρκετά δύσκολη, αλλά όχι… ακατόρθωτη!

View this post on Instagram

[🇬🇧 Pieces of Ios island, Cyclades] 👉🏻 @passionegrecia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [🇮🇹 Pezzi dell'isola di Ios, Cicladi] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ViviLaPassione #PassioneGrecia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #greekislands #greekisland #passionpassport #greekbeaches #piccolecicladi #greece🇬🇷 #Cyclades #Greece #AegeanSea #instagreece #VisitGreece #GreekSummer #iosisland #Greekislands #traveltoGreece #grece #grecia #греция #vacations #travelphotos #travellife #iosgreece #summertime #summervibes #ios #Κυκλαδες #Ελλαδα #cyclades_islands

A post shared by Passione Grecia (@passionegrecia) on

Το ηλιοβασίλεμα στη Χώρα της Ίου ή στο Παλαιόκαστρο είναι μαγικό ενώ για κάποιους η θέα της Ίου συναγωνίζεται επάξια το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!

Ακόμα κι αν δεν θέλεις να κάνεις διακοπές με πολύ κόσμο, να είσαι σίγουρος πως με λίγο ψάξιμο θα βρεις φανταστικά μέρη στην Ίο για να απολαύσεις τις φυσικές ομορφιές και τα κρυστάλλινα νερά!

Δες ακόμα:

5 απομονωμένα νησιά της Ελλάδας για ήρεμες διακοπές!

Photo: Pexels
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved