Αν δεν έχεις δει χιονισμένα τα Τρίκαλα Κορινθίας και τη Λίμνη Δόξα εσύ χάνεις! Ωστόσο μη στεναχωριέσαι καθώς μπορείς να το δεις ακόμα και από τον καναπέ του σπιτιού σου μέσα σε περίπου δυόμιση λεπτά!

Χιονισμένα Τρίκαλα Κορινθίας και Λίμνη Δόξα

Πολλούς θα ακούσεις να λένε “Τύφλα να έχει η Ελβετία” και σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει. Το τοπίο είναι μαγευτικό και κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. Μετά την καραντίνα αν ψάχνεις που να πας για μία μικρή εξόρμηση σε μικρό χρονικό διάστημα δίπλα από την Αθήνα δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός ειδικά το Χειμώνα!

“Τύφλα να έχει η Ελβετία”, αυτό είναι το σλόγκαν που κουβαλάνε μαζί τους όσοι επισκέπτονται τα Τρίκαλα Κορινθίας και τη Λίμνη Δόξα τους χειμερινούς μήνες και ειδικά όσοι έχουν τη τύχη να επισκεφτούν την περιοχή όταν αυτή είναι ντυμένη στα λευκά. Ένα εκπληκτικό αλπικό τοπίο που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το κέντρο της Αθήνας ξεδιπλώνεται στα μάτια των επισκεπτών και οι εικόνες μίας φύσης που οργιάζει κυριολεκτικά αποτυπώνονται για πάντα στη καρδιά των επισκεπτών. Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος χειμερινός προορισμός και οι εικόνες που καταγράψαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας το επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω.

Κι όταν η πανδημία θα φαντάζει πλέον παρελθόν κράτα το “μιάμιση ώρα από την Αθήνα” για τα σαββατοκύριακα που θα θες να κάνεις κάποια εκδρομή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News