Τα καλοκαίρι έφτασε αλλά τα χρήματα που έχεις στην τσέπη σου είναι λιγοστά. Δεν μπορείς, όμως, να στερηθείς την ξεγνοιασιά και έτσι πρέπει απλά να αποφασίσεις να κάνεις οικονομικές διακοπές.

Μικρά tips για οικονομικές διακοπές:

  • Πρέπει να επιλέξεις έναν οικονομικό προορισμό: Υπάρχουν νησιά στα οποία για να μεταβείς το κόστος είναι μικρό. Επίσης υπάρχουν και στεριανοί προορισμοί οι οποίοι έχουν θάλασσα, απίστευτες παραλίες και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα νησιά.
  • Με τι θα ταξιδέψεις; Αυτό είναι βασικό έξοδο. Θα πας με το αυτοκίνητο; Με το μηχανάκι; Με καράβι ή αεροπλάνο; Πρέπει να τα βάλεις κάτω και να υπολογίσεις τι θα σου στοιχίσει λιγότερο.
  • Ταξίδεψε την χαμηλή σεζόν: Αν έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πότε θα πάτε διακοπές καλό θα ήταν να αποφύγεις την high season και να ποντάρεις στις πιο οικονομικές επιλογές, όπως είναι το τέλος του Αυγούστου.
  • Εφοδιάσου με τα απαραίτητα: Μην περιμένεις να φτάσεις στον προορισμό σου για να αγοράσεις αντηλιακά- σαμπουάν και ότι άλλο χρειάζεσαι! Αυτά πρέπει να τα έχεις προμηθευτεί από νωρίτερα οπότε κάνε το πριν φύγεις.
  • Μεγάλη παρέα: Να θυμάσαι πως συνήθως όσο πιο μεγάλη παρέα είστε τόσο πιο λίγα βγαίνουν τα έξοδα των διακοπών. Οργανωθείτε, λοιπόν, και πηγαίνετε όσο πιο πολλά άτομα γίνεται.