Η Ελλάδα ντύθηκε στα λευκά, με τους μετεωρολόγους να λένε πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μερικές ακόμα στιγμές με χιόνι. Το χιόνι έχει καλύψει ένα σημαντικό μέρος της χώρας, ενώ κάνει το πέρασμά του και από περιοχές όπου δεν χιονίζει τόσο συχνά, όπως είναι η Αθήνα. Οι φωτογραφίες απ’ την χιονισμένη Ελλάδα θα σε κάνουν για λίγο να χαμογελάσεις και να απολαύσεις τα όμορφα τοπία της χώρας μας στα λευκά!

Η χιονόπτωση φέτος ήρθε εν μέσω πανδημίας, κάνοντάς μας για λίγο να ξεχάσουμε αυτό που ζούμε. Τα όμορφα τοπία, η ανυπομονησία να ξυπνήσεις το πρωί και να είναι όλα λευκά, μας θύμισαν πώς είναι να ζεις κανονικά.

Βγήκαμε βόλτα, παίξαμε χιονοπόλεμο, φτιάξαμε χιονάνθρωπους, φωτογραφηθήκαμε με τους αγαπημένους μας και για λίγο όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Ας το απολαύσουμε όσο κρατήσει!

10+1 μέρη του κόσμου που είναι πολύ πιο όμορφα χιονισμένα

Οι φωτογραφίες απ’ την χιονισμένη Ελλάδα που θα μαγέψουν:

Συγκεντρώσαμε μερικές πολύ όμορφες εικόνες που ανέβασαν στα social media οι χρήστες και σου δείχνουμε πώς ξημέρωσε αυτή η μέρα σε πολλές περιοχές!

Από το Όσλο μέχρι τις γαλλικές Άλπεις, τα χιονισμένα τοπία δημιουργούν το πιο ονειρικό σκηνικό που έχουμε δει φέτος το Χειμώνα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News