Λατρεύεις τα ταξίδια; Ψάχνεις συνεχώς τον επόμενό σου προορισμό; Πώς θα τον βρεις; Μέσα από τα καλύτερα travel blogs που υπάρχουν φυσικά! 

Τι το έχεις το προφίλ στο Instagram αν είναι να μην το χρησιμοποιείς και λίγο πιο ουσιαστικά; Δεν χρειάζεται να ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα και το Instagram μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να βρεις τον επόμενό σου ταξιδιωτικό προορισμό.

Πώς να χρησιμοποιήσεις έξυπνα το Instagram για τα ταξίδια!

Δεν είναι λίγα τα travel blogs στο Instagram που μας έχουν πάρει το μυαλό με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν από όλα τα μέρη του κόσμου.

Όμως, ποια είναι τα καλύτερα που πρέπει να ακολουθήσεις άμεσα;

muradosmann

566 posts, 4,1 εκατομμύριο ακόλουθοι και απίστευτες φωτογραφίες που θα σου πάρουν το μυαλό. Ο κάτοχος αυτού του προφίλ είναι influencer και όχι αδίκως, αφού οι φωτογραφίες που ανεβάζει από όλα τα μέρη του κόσμου είναι απλά υπέροχες!

gypsea_lust

Το κορίτσι αυτό από τη Χαβάη βγάζει απίστευτες φωτογραφίες κι αυτό όχι μόνο χάρη στο σώμα της, αλλά και γιατί τολμάει να κάτσει σ’ αυτό το ακριανό σημείο του γκρεμού που η φωτογραφία της θα βγει τέλεια. Άλλωστε, τα 1,497 posts και οι 2,1 εκατομμύρια followers της δικαιολογούν την τόλμη και την ομορφιά της!

taramilktea

Είναι traveller και δημιουργική σε ό,τι ανεβάζει. Συγκλονίζει με κάθε post τους ακόλουθούς της χάρη στα ιδιαίτερα τοπία που επιλέγει!

living_destinations

Οι 5,576 δημοσιεύσεις με τα πιο απίστευτα μέρη όλου του κόσμου θα σε πείσουν να ακολουθήσεις το συντομότερο αυτόν τον λογαριασμό. Όποιος βγάζει αυτές τις μοναδικές φωτογραφίες ένα είναι σίγουρο. Έχει πάει παντού!

theblondeabroad

Ψάχνει και βρίσκει τα πιο ιδιαίτερα μέρη του κόσμου. Αν χρειαστεί, βουτάει για να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία που πρέπει να δεις!

chelseakauai

Αυτή η κοπέλα πρέπει να περνάει πολύ ωραία όπου κι αν πηγαίνει κι αυτό το βγάζει προς τα έξω. Αγαπάει πολύ το νερό και τα ταξίδια και μας το δείχνει συνέχεια με τον καλύτερο τρόπο!

belenhostalet

Πάντα με στυλ όπου κι αν πηγαίνει μας φωτογραφίζει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια και είναι όντως υπέροχος. Το account αυτό έχει κάτι το διαφορετικό που πρέπει να ανακαλύψεις!

tourdelust

Ταξιδεύει κομψή στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου και μας εντυπωσιάζει με την ομορφιά, το ντύσιμό της και τις εκπληκτικές φωτογραφίες που ανεβάζει!

Διάβασε ποιο είναι το νέο trend στα ταξίδια:

Το “celecation” θα είναι το μεγαλύτερο trend στα ταξίδια για το 2020!