Αυτές είναι οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor και μπορεί σε αυτές να μην συναντάμε καμία ελληνική, λίγο παρακάτω όμως και συγκεκριμένα στην 21η και 24η θέση συναντάμε δύο απίστευτες παραλίες στην Κρήτη.

Στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες παραλίες για το 2021, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες του Tripadvisor, συναντάμε το Whitehaven Beach στην Αυστραλία. Η συγκεκριμένη παραλία είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά και τις λευκές αμμουδιές της που περιέχουν 98% διοξείδιο του πυριτίου.

Αυτή την ονειρική παραλία ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Santa Maria Beach στην Κούβα και στην τρίτη, η Baia do Sancho της Βραζιλίας. Κι ενώ μέσα στις πρώτες 20 θέσεις με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου δεν συναντάμε καμία ελληνική παραλία, εμείς το ξέρουμε ότι η ομορφιά τους δεν συγκρίνεται με καμία.

Αυτές είναι οι πιο ρομαντικές παραλίες του κόσμου! Πόσες είναι ελληνικές;

Παρόλα αυτά, αυτή η λίστα δεν γινόταν να μην περιλαμβάνει καμία ελληνική παραλία και έτσι την 21η θέση κατέκτησε η λιμνοθάλασσα του Μπάλου, στον Κίσσαμο Χανίων, ενώ την 24η θέση το πανέμορφο Ελαφονήσι της Κρήτης, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο απόλυτος επίγειος παράδεισος.

Μπάλος Κρήτη
© Unsplash/Roman Schmitz

Αναλυτικά, αυτές είναι οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor:

  1. Whitehaven Beach, Whitsunday Island, Αυστραλία
  2. Santa Maria Beach, Cayo Santa Maria, Κούβα
  3. Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Βραζιλία
  4. Grace Bay Beach, Providenciales, Turks and Caicos
  5. Saint Pete Beach, Florida, ΗΠΑ
  6. Turquoise Bay, Exmouth, Αυστραλία
  7. Eagle Beach, Eagle Beach, Αρούμπα
  8. Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, Ιταλία
  9. Ka’anapali Beach, Hawaii, ΗΠΑ
  10. Baia dos Golfinhos, Praia da Pipa, Βραζιλία

Οι προορισμοί που πρέπει να ανακαλύψεις, γιατί σε λίγα χρόνια θα έχουν εξαφανιστεί! 

Δες τις υπόλοιπες καλύτερες παραλίες του κόσμου στο mensarena.gr και ετοιμάσου να θέλεις να πας σε όλες τουλάχιστον για μια βουτιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News