Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το National Geographic δημοσίευσε τη “Best of the World 2021” λίστα του και μας παρουσιάζει ποιοι θα είναι οι 25 κορυφαίοι προορισμοί για το 2021, προκειμένου εμείς να ξεκινήσουμε να κάνουμε από τώρα πλάνα για ταξίδια, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό μια για πάντα. Ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς ένας βρίσκεται και στην Ελλάδα. Ποιος είναι αυτός;

Πιο συγκεκριμένα, οι κορυφαίοι προορισμοί για το 2021 χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Φύση, Περιπέτεια, Πολιτισμός, Αειφορία και Οικογένεια. Σύμφωνα με το περιοδικό, όλοι οι επιλεγμένοι προορισμοί έχουν «μια σχετική ιστορία να διηγηθούν για το επόμενο έτος».

Στη δημοσίευση του National Geographic, ο executive editor του περιοδικού, George Stone, αναφέρει ότι: «Ενώ η πανδημία έχει σταματήσει τα ταξίδια, δεν έχει “ηρεμήσει” και την περιέργεια μας». «Ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα -ακόμα και όταν είναι δύσκολο να τα προσεγγίσεις», προσθέτει ο Stone, σημειώνοντας ακόμη ότι: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο για ένα εξαιρετικό μέρος και ίσως να ονειρευτείτε το επόμενο ταξίδι σας, για όταν έρθει αυτή η ώρα».

Δες όλους τους κορυφαίους προορισμούς για το 2021 στο άρθρο του mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News