Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει το πιο ακριβό room service στον κόσμο και δεν είναι άλλο από το Caldera House στο Jackson Hole, στο Wyoming των ΗΠΑ. Τι ακριβώς είναι αυτό που προσφέρει και το κόστος του ανέρχεται σε 35.000 δολάρια;

Αρχικά να πούμε ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα σύγχρονο κτήριο σε στιλ σαλέ και διαθέτει σουίτες 2 ή 4 ατόμων, με σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, καθώς και μπαλκόνια ή βεράντες με θέα στο βουνό.

Μια μοναδική εμπειρία σούσι είναι αυτό που προσφέρει το Caldera House στο Jackson Hole, από τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Chef Masa Takayama. Ο σεφ μεταφέρει το μενού από το πολυβραβευμένο εστιατόριο του στη Νέα Υόρκη, στο ξενοδοχείο του Wyoming, προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη in-suite dining εμπειρία.

5 Νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους μέσα στο 2021

Τι περιλαμβάνει η τιμή στο πιο ακριβό room service του κόσμου;

Συγκεκριμένα, ο Takayama ετοιμάζει ο ίδιος ένα μενού 5 πιάτων για περισσότερους από 12 καλεσμένους, ενώ καθένα από αυτά τα πιάτα θα ετοιμάζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις των παρευρισκόμενων και θα σερβίρεται σε πιάτα και σερβίτσια της εταιρείας του σεφ, Masa Design.

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News