Ζήσε την εμπειρία των μεγαλύτερων μουσείων του κόσμου κάνοντας μια διαδικτυακή περιήγηση! Πολύ απλά απ’ τον καναπέ σου, μπορείς να απολαύσεις τα online tours σε διάσημα μουσεία του κόσμου, ταξιδεύοντας σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, σε διαφορετικούς πολιτισμούς, θαυμάζοντας σπουδαία έργα τέχνης και μαθαίνοντας σημαντικά γεγονότα της ιστορίας.

Το ότι μένουμε σπίτι, δεν σημαίνει πως σταματάμε όλες τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, κάνουμε μόνο τη δουλειά μας και μετά λιώνουμε στο Netflix… Μπορούμε να κάνουμε πολλά όμορφα πράγματα, από γυμναστική και online μαθήματα, μέχρι ξεναγήσεις σε μουσεία!

Το Google Arts & Culture συνεργάστηκε με πάνω από 2.500 μουσεία και γκαλερί του κόσμου για να μπορέσουν να γίνουν διαθέσιμα για virtual tours διάσημα εκθέματα.

Η συλλογή του Google Arts & Culture περιλαμβάνει το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, το Μουσείο του Van Gogh στο Άμστερνταμ, το Guggenheim στη Νέα Υόρκη και κυριολεκτικά εκατοντάδες ακόμη μουσεία που μπορούν να σου προσφέρουν γνώσεις σχετικά με την τέχνη, την ιστορία και την επιστήμη. Αυτή η συλλογή είναι τέλεια για τους φοιτητές που αναζητούν τρόπους για να μείνουν κοντά στο αντικείμενο των σπουδών τους ενώ τα Πανεπιστήμια είναι κλειστά.

Κάνουμε online tours σε διάσημα μουσεία του κόσμου

Ρίξε απλά μια ματιά στα top μουσεία που περιλαμβάνει η λίστα της Google για online ξεναγήσεις, ενώ να έχεις στο μυαλό σου ότι πολλά μουσεία και πολιτιστικοί χώροι ανακοινώνουν μέσα απ’ τα social media τους online events που διοργανώνουν. Για παράδειγμα, η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης δίνει online ραντεβού με όλους κάθε μέρα το απόγευμα!

Αν κάνεις κλικ εδώ, μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα μουσεία που είναι διαθέσιμα για online tour και να ξεκινήσεις την ξενάγηση στα αγαπημένα σου!

Δες ακόμα:

#Μένουμε_σπίτι και κάνουμε δωρεάν online μαθήματα σε κορυφαία Πανεπιστήμια

Photo: ian dooley/ Unsplash